tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μελανή σελίδα στο στοίχημα!
Σαν να κέρδισε ο πλατανιάς το πρωτάθλημα!
άστους τένις στο μπασκετ με τις μεταγραφές που κάναμε πάμε για γιουρολιγκα στη μπάλα δεν μας βλεπω καλά.Μελανή σελίδα στο στοίχημα!
άστα εσύ και πες μας τώρα τα προγνωστικά σου γιον εξαστερο θα πρει φέτος πρωτάθλημα όχι; και προσεξε μην κάνεις πρόβλεψη σαν την περσινή
Μην φοβάσαι,άλλοι είναι σε χειρότερη θέση όταν τελειώσουν τα μαρούλια!άστους τένις στο μπασκετ με τις μεταγραφές που κάναμε πάμε για γιουρολιγκα στη μπάλα δεν μας βλεπω καλά.
στο δεύτερο συμφωνώ είναι όντως ο σταρ και χωρίς το σημερινό όσο για το πρώτο πρέπει και εσύ να τα ακούσεις ήσουν πολύ σίγουρος τότε ;)αλλα δεν βλεπω να μου λες για τα φετινά..σαν να σε έχει πιάσει κρύος ίδρωτας..ούτε για δεύτερος δεν βγαινεις φέτοςπαμε παρακατω τυπε μη μου φορτωνεσαι σα χαζος τωρα με περσινα ξινα. σημερα ειναι ο τενιςκιλερ ο σταρ.
στο δεύτερο συμφωνώ είναι όντως ο σταρ και χωρίς το σημερινό όσο για το πρώτο πρέπει και εσύ να τα ακούσεις ήσουν πολύ σίγουρος τότε ;)αλλα δεν βλεπω να μου λες για τα φετινά..σαν να σε έχει πιάσει κρύος ίδρωτας..ούτε για δεύτερος δεν βγαινεις φέτος
Σαν να κέρδισε ο Αστραχάν στον ιππόδρομο!στο δεύτερο συμφωνώ είναι όντως ο σταρ και χωρίς το σημερινό όσο για το πρώτο πρέπει και εσύ να τα ακούσεις ήσουν πολύ σίγουρος τότε ;)αλλα δεν βλεπω να μου λες για τα φετινά..σαν να σε έχει πιάσει κρύος ίδρωτας..ούτε για δεύτερος δεν βγαινεις φέτος
τύπε βλέπεις οτι στο είπα με χιουμοριστική διάθεση και το τελείωσα.σε ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ για φέτος τα προγνωστικά σου αυτά δεν είναι ούτε περσινά ούτε ξινά ;) για το ποδοσφαιρο βλέπεις ούτε το αγγίζω το θέμα γιατί είναι λεπτό..ρε τυπε τα ακουσα τοτε που ηταν η ωρα τους και αξιζε το καλαμπουρι και η καζουρα. τωρα απλα γινεσαι χαζος που επιμενεις στα ποστ στο ιδιο πραγμα ;)
καλα, ο Τζοκοβιτς ειναι επαγγελματιας loser!Δεν γράψαμε ότι ο Djokovic έχασε και από τον Del Potro που πριν λίγο πήρε το χάλκινο μετάλλιο!
Σαν να κέρδισε ο Αστραχάν στον ιππόδρομο!
Η μεγαλύτερη έκπληξη της 20ετίας!
καλα, ο Τζοκοβιτς ειναι επαγγελματιας loser!
δεν εξηγειται αλλιως
Βρε δεν είπαμε ότι δεν είναι καλός αλλά δεν έχει πάρει ούτε 1 μεγάλο τίτλο όταν ο Φέντερερ έχει καμιά 30αριά από αυτούς και το ρεκόρ μ΄χρι τώρα του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών!
οπως βλεπετε οι αγγλοι εχουνε φαει πολυ πραμα...
ακομα δεν ξεκινησε ο στιβος, πηρανε 3 χρυσα...
στην κωπηλασια καμια 10ρια μεταλλια...
στην ποδηλασια ακομα περισσοτερα...
τιγκα ειναι λεμε, μεχρι τα μπουνια...
τυπε εμεις πως μας βλεπεις απο μεταλλια στο τελος?
ποια μεταλλια?? δεν εχει αλλο, μεχρι εδω ημαστε...
αντε να παρουμε κανα χαλκινο στο ταε κβο ντο...
πού αλλου να παρουμε?? στο επι κοντω ή στα 1500μ??...
που πηγανε ολοι αυτοι οι ολυμπιονικες του 2004 ρε τυπε?
Βρε δεν είπαμε ότι δεν είναι καλός αλλά δεν έχει πάρει ούτε 1 μεγάλο τίτλο όταν ο Φέντερερ έχει καμιά 30αριά από αυτούς και το ρεκόρ μ΄χρι τώρα του καλύτερου παίκτη όλων των εποχών!