Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Τύπε, πως σου φαίνεται η Κινέζα; Κόντραπιπέτα, ρουφοκαβλέτα κι'έτσι; :grin:

ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι στοκε οτι εδω μεσα ολοι σε γραφουν στ αρχιδια τους;;;

κανεις δεν κανει διαλογο μαζι σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι στοκε οτι εδω μεσα ολοι σε γραφουν στ αρχιδια τους;;;

ο μπαστουνοβλαχος δεν κανει διαλογο μαζι του τυπε? :think:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εκανε η νταρια στο θρεντ της

μαλλον τον εκτιμα τον πιεξουλη σαν ανθρωπο οχι σαν πορτοφολι

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
H EPT την εκανε παλι την μαλακια της!
Εκει που εδειχνε ποδηλασια, λιγα χιλιομετρα πριν τον τερματισμο κι ενω γινοταν μαχη, διεκοψε τη μεταδοση για να δειξει τις "αδερφες"
20 χρονια μετα δεν εβαλαν μυαλο! Παλι "Λι-Λι" δειχνουν οι πουστηδες!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εκει που εδειχνε ποδηλασια, λιγα χιλιομετρα πριν τον τερματισμο κι ενω γινοταν μαχη, διεκοψε τη μεταδοση για να δειξει τις "αδερφες"
έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση η γυμναστική ρε φίλε από την ποδηλασία, λογικό ήταν νομίζω (φάουλ αν απέμενε λίγη ώρα ακόμα για τον τερματισμό)

αλλά νομίζω ότι σήμερα αγωνίζεται και ο Βλάσσης Μάρας οπότε υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιες αδερφες τυπε?

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν κρινοταν ομως ΧΡΥΣΟ μεταλλιο στη γυμναστικη! Θα μπορουσε να δειξει σε βιντεο ή τις ασκησεις των Ελληνων ή τον τερματισμο της ποδηλασιας! Αλλα οχι! Συνεχιζουν τωρα τη μεταδοση των "Λι-Λι"
Τελικα ομως τον πηρε τον μπουλο ο Μαρας! ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ απο το μονοζυγο κι εσκασε με τα μουτρα χαμε! χαχαχαχα!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είχα ποτέ twitter! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:    Είχαν περάσει αρκετές ώρες από τη συνάντηση της Κέλερ με τον δικό μας Σημαιοφόρο τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, όταν βρήκα την 35χρονη Γερμανίδα αθλήτρια έξω από το Ολυμπιακό Χωριό.

Όταν την φώναξα σταμάτησε και με κοίταξε χαμογελαστή. Όταν, όμως, πλησίασα κοντά της και της είπα ότι είμαι δημοσιογράφος από την Ελλάδα, έκανε ένα βήμα πίσω. Αμέσως η έκφραση του προσώπου της άλλαξε και είδα στα μάτια της φόβο και δυσπιστία.

Προσπαθώντας να σπάσω τον πάγο, της έδωσα αμέσως συγχαρητήρια για τη συνάντηση που είχε με τον Νικολαϊδη, λίγο πριν από την Τελετή Εναρξης. Την ρώτησα τι είπαν και μου απάντησε: «Toυ έδωσα συγχαρητήρια που είναι ο Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, του είπα να διασκεδάσει και χαρεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ότι ήταν πολύ ωραία που συναντηθήκαμε».

Πριν προλάβει να τελειώσει την απάντηση της, αμέσως την ρώτησα για το επίμαχο σχόλιο στο twitter, για τους ξυπόλητους Ελληνες και μου είπε: «Ηταν τρομερό! Ποτέ δεν έγραψα κάτι τέτοιο. Για αυτό κάναμε αυτή την συνάντηση, επειδή πιστεύουμε στην φιλία των Ελλήνων με τους Γερμανούς. Εχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για αθλητισμό και φιλία και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Οσο μου μιλούσε ήταν εμφανώς συγκρατημένη, αλλά εκεί που έδειχνε να είναι πραγματικά ο εαυτός, ήταν όταν αναφέρθηκε στην κορυφαία στιγμή της καριέρας την, που την έζησε στην Αθήνα, όταν με την Εθνική ομάδα χόκεϊ της Γερμανίας ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

«Πιστεύω ειλικρινά στην φιλία των δύο λαών. Κατέκτησα το χρυσό μετάλλιο στην Αθήνα το 2004 και ήταν σπουδαία. Δεν έχω τίποτα με τους Ελληνες».

Κάπου εκεί μου είπε ότι έπρεπε να φύγει, επειδή ειχε ένα ραντεβού. Την αποχαιρέτησα ευγενικά και την ευχαρίστησα, αλλά κατάλαβα ότι το αίσθημα της δυσπιστίας δεν την εγκατέλειπε.

Μίλησε αμέσως στο τηλέφωνο και επέστρεψε πίσω, θέλοντας ευγενικά να μάθει που θα δημοσιευτούν οι δηλώσεις της. Όταν της είπα, πάλι αντιλήφθηκα ότι δεν ένιωθε σίγουρη. Μου ζήτησε να βγάλει φωτογραφία το όνομα στην διαπίστευση μου κι όταν της το επέτρεψα φάνηκε να νιώθει καλύτερα.

Την ίδια στιγμή συναντήσαμε και τον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής Ισίδωρο Κούβελο κι όταν τον χαιρέτησα, φάνηκε να ανακουφίζεται. Συνειδητοποίησε ότι δεν είχα κάτι μαζί της, ούτε είχα σκοπό να διαστρεβλώσω τις δηλώσεις της….

Την αποχαιρέτησα κάνοντας την τελευταία ερώτηση. «Λογαριασμό στο twitterέχεις;». Η απάντηση της ήταν ολιγόλογη αλλά κατατοπιστική. «Ποτέ δεν είχα!»

Τότε συνειδητοποίησα μέσα μου, πόσο κακό μπορεί να προκαλέσει σε έναν άνθρωπο ή σε έναν λαό,  η διαστρεβλωμένη αλήθεια. Η Νατάσα Κέλερ είναι μια σοβαρη γυναίκα, μια εξαιρετική αθλήτρια που στοχοποιήθηκε χωρίς κανέναν λόγο!

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
κατασκευασαν τα χρυσαυγουλα φεικ προφιλ στη γυναικα για να την κατηγορησουν :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:    ποσο ακομα θα μας ξευτιλησετε διεθνως ρε καθυστερημενα :jerking:  και βγαλατε και επισημη ανακοινωση (για στοχοποιηση των ελληνων :jerking:) απεναντι σε μια ανυπαρκτη υποθεση που εσεις κατασκευασατε για ιδιον οφελος :uglystupid:  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βλεπω ξιφασκια στο ετ1
ρε τυποι τι μουφα ειναι αυτη
ολο διακοπες ειναι

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Βαρετη και αθλια η τελετη εναρξης...Οπως πολυ ευστοχα διαβασα καπου στο φεησμπουκ "μπερδεψαν τους Ολυμπιακους με τη γιουροβιζιον".....

Απο τις καλυτερες στιγμες ηταν οταν η καμερα εδειξε την αποστολη της Ιταλιας.....Καυλακια.....     :birdman:

318877_10150981238604422_107564681_n.jpg

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τελικα ομως τον πηρε τον μπουλο ο Μαρας! ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΚΕ απο το μονοζυγο κι εσκασε με τα μουτρα χαμε! χαχαχαχα!

Στην γυμναστική είμαστε πολλοί δυνατοί τύπε! Έχουμε κι άλλον αθλητή!! :grin:

217870_3081291409997_424918396_n.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, άμα αγωνίζονταν με μαγίο όπως το μπιτς βόλεϊ θα ήταν πρώτο σε θεαματικότητα το άθλημα. :2funny:
τυπε στην ξιφασκια επρεπε να μην εχουν προστατευτικα :grin:
και να εχουν σπαθια της επιλογης τους :rockon:
Ramirez-vs-The-Kurgan-highlander-10305900-847-600.jpg

highlander-v-the-kurgan.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Λατρεία για την Τσιμπούλκοβα

http://[URL unfurl="true"]www.tuningradio.gr/images/2012/06/93bef0043a43047d67c00b201789d07e_L.jpg_hyuncompressed-480x288.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tuningradio.gr/images/2012/06/tsiboulkova4-480x298.jpg[/img[/URL]]

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ρε παίδες,
τις δικές μας τις beach volley θα τις δείξει η τηλεόραση ?

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λατρεία για την Τσιμπούλκοβα

http://[URL unfurl="true"]www.tuningradio.gr/images/2012/06/93bef0043a43047d67c00b201789d07e_L.jpg_hyuncompressed-480x288.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tuningradio.gr/images/2012/06/tsiboulkova4-480x298.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

θα επρεπε το "Λ" να γραφεται με κεφαλαιο για να μην... μπερδευομαστε...

Παντως πλακα-πλακα με την ξιφασκια ειδατε τι δραματικο τελος ειχε ο μικρος τελικος
Το αθλημα ειναι πολυ ενδιαφερον κι αν δεν ειχε αυτες τις διακοπς μετα απο καθε χτυπημα θα ηταν ακομα περισσοτερο!

Ανυπομονω να ξεκινησει το ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ για να γελασουμε με τον "σημαιοφορο" Νικολαιδη που ρεζιλευτηκε ακομα μια φορα δεχομενος να φωτογραφηθει με την Γερμανιδα!
Θα ριξω πολυ γελιο αν επανηληφθει το Συδνευ: "Μαμααααα! Εσπασεεεεε!" χαχαχαχααχααχαχα!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
meras1.jpg

Κι όμως δεν είναι μοντέλο, είναι η Susan Francia και θα τη δεις να κωπηλατεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες για χάρη των ΗΠΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom