Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Αν παίζουν έτσι δε με χαλάει.Ο πασαδόρος τους ειδικά έκανε απίστευτο ματς,σε αντίθεση με τον Μπρούνο.λες να γινει μαλακια και στο τελος να παρουν χρυσο τα αμερικανακια :-
μονο οι πολωνοι μπορουν να τους νικησουνΑν παίζουν έτσι δε με χαλάει.Ο πασαδόρος τους ειδικά έκανε απίστευτο ματς,σε αντίθεση με τον Μπρούνο.
Δεν τους έχω δει και δεν ξέρω,μην το παίζω και γνώστης.μονο οι πολωνοι μπορουν να τους νικησουν
καλα αυτο με την νιγηρια ηταν ιστορικη μαλακια,απορω που καθεσαι και το βλεπεις ουτε στη φυλακη δεν το βλεπουνΔεν τους έχω δει και δεν ξέρω,μην το παίζω και γνώστης.
Οι Αμερικάνοι έχουν βάλει 49 πόντους σ'ένα δεκάλεπτο με τους Νιγηριανούς. (που μας ψώλιασαν βεβαίως βεβαίως)
Ειναι κορυφη για εμενα σαν αθλητης παντα.. Και μου βγαζει πολυ καλος ανθρωπος και χαμηλων τονων που το σεβομαι απολυτα σε ενα αθλητη τετοιου βελινικους,τον θαυμαζω για ολο το προφλ του και αυτο στα ματια μου τον κανει ακομα πιο κορυφαιο.. Και σαν πρωην κολυμβητρια ειναι ειδωλο ;) Αυτα..δεν τον κοιταω σαν αντραΣ'αρεσει σαν αθλητης σαν αντρας πως????
Πόση Α2 έχω δει στη ζωή μου να'ξερες.καλα αυτο με την νιγηρια ηταν ιστορικη μαλακια,απορω που καθεσαι και το βλεπεις ουτε στη φυλακη δεν το βλεπουν
σαν αθλητης δεν μπορει να συγκριθει γιατι μιλαει η ντοπαΕιναι κορυφη για εμενα σαν αθλητης παντα.. Και μου βγαζει πολυ καλος ανθρωπος και χαμηλων τονων που το σεβομαι απολυτα σε ενα αθλητη τετοιου βελινικους,τον θαυμαζω για ολο το προφλ του και αυτο στα ματια μου τον κανει ακομα πιο κορυφαιο.. Και σαν πρωην κολυμβητρια ειναι ειδωλο ;) Αυτα..δεν τον κοιταω σαν αντρα
Δεν υπαρχει αθλητης σε στιβο υγρο στιβο ενοργανη αρση βαρων και ποδηλασια κ.α.σαν αθλητης δεν μπορει να συγκριθει γιατι μιλαει η ντοπα
δεν εχεις δει πως ειναι αλογομουρης?κεντεριζει
αυτος παραειναιΔεν υπαρχει αθλητης σε στιβο υγρο στιβο ενοργανη αρση βαρων και ποδηλασια κ.α.
που δεν ειναι ντοπε...
Απλα και εκει παιζουν πολλα ρολο και επισης να ξερεις να καταλυπτεις και να βγαινεις απτο φαρμακο εγκερως. Δεν ειναι τυχαια εκει κανεις... ;)
Τυπε μου, αυτος δεν ειναι που καταναλωνε 12,000 θερμιδες;σαν αθλητης δεν μπορει να συγκριθει γιατι μιλαει η ντοπα
δεν εχεις δει πως ειναι αλογομουρης?κεντεριζει
αυτος παραειναι
καλα να παθει φετος που δεν επιασε η ντοπα παντως
η παλια σλαβικη καταρα του καβιτς τον ακολουθει
τυπε η μαμα του ειχε αναλαβει την διατροφη τουΤυπε μου, αυτος δεν ειναι που καταναλωνε 12,000 θερμιδες;
Ποτε στο διαολο χωνευε; Δεν του ερχοταν αναγουλα απο το χλωριο στο νερο;
Καλα ακομα πιστευεις οτι οι Νιγηριανοι ηταν καλυτεροι απο εμας;Δεν τους έχω δει και δεν ξέρω,μην το παίζω και γνώστης.
Οι Αμερικάνοι έχουν βάλει 49 πόντους σ'ένα δεκάλεπτο με τους Νιγηριανούς. (που μας ψώλιασαν βεβαίως βεβαίως)
27 ειναι και μεγαλωσε?
Απλα μεγαλωσε βρε απολυτε 3 Ολυμπιαδα ;)
Την μανα του Βουτσα επρεπε να ειχε.τυπε η μαμα του ειχε αναλαβει την διατροφη του
Σαφως για ενεργος κολυμβητης και μαλιστα κορυφαιος ;)27 ειναι και μεγαλωσε?
λες να γινει μαλακια και στο τελος να παρουν χρυσο τα αμερικανακια :-