πολυ χαρηκα που τον ρουφηξε η Βουγιουκα!
ετσι... ετσι... καμμια πουτανα να μην παρει μεταλλιο! Αφου δεν αγωνιστηκε η Βουλα, μη σωσει καμμια αλλη να παρει μεταλλιο!
πως το είπες αυτό;;; ήμαρτον!!!
πολυ χαρηκα που τον ρουφηξε η Βουγιουκα!
ετσι... ετσι... καμμια πουτανα να μην παρει μεταλλιο! Αφου δεν αγωνιστηκε η Βουλα, μη σωσει καμμια αλλη να παρει μεταλλιο!
εγω θα ελεγα οτι εχει πολυ μεσα τουΕχεις πολυ κακια μεσα σου.....
ποσο ζωα, προβατα, υπανθρωποι εισαστε?ποσο παρτακηδες κολημενοι με παρωπιδες εισαστε?πολυ χαρηκα που τον ρουφηξε η Βουγιουκα!
Μια χαρα ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ παιρνουν μεχρι στιγμης οι Ελληνες (προδοτες) αθλητες!
Οι "αθλητες" γλυφτες του Καπραλου και του Αντρατησντορας πατωνουν γενικως! περαστικα τους!
Είναι «προδότες» οι Τασιάδης – Τσακμάκης;
Και προσθέτει: «Ο Γερμανός Τασιάδης έγινε από τον αθλητισμό αστυνομικός και ο Έλληνας Τσακμάκης άνεργος...».
ναι ρε ξερεις ποσο θα γουσταραμε αν ο πυρος σηκωνε και την αλβανικη σημαια σε 3 ολυμπιαδες? οοουυυυυ
αντε ρε θρασυπουστοι νεοελληνες ολο αλλοι θελετε να σας ξελασπωνουν
ωραιος πολυ καλοςάποψή μου , ότι αμφότερα είναι μαλακισμένα και τους αξίζει να είναι γερμανοί
αν βλέπουν τόσο στενόμυαλα το τι εστί να είσαι έλληνας , τότε με γειά τους και χαρά
τους να γίνουν και Ζιμπαμπουϊνοι αν έτσι ικανοποιείται η ματαιοδοξία τους.
και γω βρίζω τον ελλαδισμό αλλά να βρίζεις τον ελληνισμό ,(ή να μην καταλαβαίνεις καν τι σημαίνει)
τότε είσαι πίθηκας
εδω ρε συ μας ζαλισανε τα αρχιδια με τον αλονσο 2 εβδομαδες τωρα για την δηλωση του με τον τασιαδη θα τρεχαμε στην ομονοια για πανηγυρια? τι λες τωρα.Ναι ρε Καρτάκη ..... τον Τασιάδη περιμέναμε για να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι.
εδω ρε συ μας ζαλισανε τα αρχιδια με τον αλονσο 2 εβδομαδες τωρα για την δηλωση του με τον τασιαδη θα τρεχαμε στην ομονοια για πανηγυρια? τι λες τωρα.
Εμενα να σου πω την αληθεια μου στα αρχιδια μου για ΟΛΑ τα φαρμακωμενα πουστακια που παιρνουν μερος σε αυτο το πανηγυρι και δεν μου βγαζεις απο το μυαλο οτι οσο και να μιλανε για "πατριδες" στο μυαλο τους εχουν την παρτη τους και την τσεπα τους
το 1986 ο Τζαρτζβιλ Ζιανταουρι οπως ειναι το πραγματικο ονομα του γεννηθηκε στην πολη Αχμετα της Γεωργιας...μεγαλωσε εκει και ο Νικος Ηλιαδης ομοσπονδιακος προπονητης μας τον ανακαλυψε στην Τυφλιδα και αφου τον υιοθετησε και τον βαφτισε Ηλια Ηλιαδη τον εφερε το 2002 στην Ελλαδα....ετσι εγινε Ελληνας....
1 γαμησε με ψαξτο1. Τι είπε ο Αλόνσο;
2. Ναι τρελλό πανηγυρί θα χαμε.
+1
Αλλό ο Τασιάδης εξαιρείται, είναι πραγματικός Γερμανός.