merde
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν εχανα κι εγω το χρυσο ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που το εχασε αυτος τοτε ΝΑΙ θα ημουν μαλακας!Σαν να εισαι εσυ λιγο ΜΑΛΑΚΑΣ ε?? με το συμπαθειο![]()
Αν εχανα κι εγω το χρυσο ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που το εχασε αυτος τοτε ΝΑΙ θα ημουν μαλακας!Σαν να εισαι εσυ λιγο ΜΑΛΑΚΑΣ ε?? με το συμπαθειο![]()
αν ειχε ακομα 100 μετρα θα εχανε και το χρυσο στα 4χ200 τι σκατα ηταν αυτοΝαι εκανε ρεκορ! Καταφερε σαν ΜΑΛΑΚΑΣ να χασει απο τα χερια του ενα σιγουρο χρυσο!!!
αλλα εσυ το πηρες τυπεΑν εχανα κι εγω το χρυσο ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που το εχασε αυτος τοτε ΝΑΙ θα ημουν μαλακας!
τον γαμησε η καταρα του καβιτςΤι εγινε ο Φελπς...Ελεγαν οτι ετοιμαζοταν για πολλα ρεκορ.....
παλι καλα τυπε που στο μπασκετ θελει και ταλεντο αλλιως οι κινεζοι θα επαιρναν το χρυσο και εκει για να την μπουν στους αμερικανους.θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι εκει.τυπε εγω το εχω πει οτι το μελλον ειναι οι κινεζες
ο φελπς δεν παει επειδη δεν του μαγειρεψε καλο φαι η μαμα του
δεν θα του εκλεισε και κανα καλο διαφημιστικο![]()
ειπαμε τυπε δεν του εκανε καλο φαγητο η μαμα του.αυτο φταιει...τον γαμησε η καταρα του καβιτς![]()
τυπε εγω το εχω πει οτι το μελλον ειναι οι κινεζες
ο φελπς δεν παει επειδη δεν του μαγειρεψε καλο φαι η μαμα του
δεν θα του εκλεισε και κανα καλο διαφημιστικο![]()
τυπε στα ομαδικα η μεταγγιση με αιμα χελωνας δεν πιανει :-παλι καλα τυπε που στο μπασκετ θελει και ταλεντο αλλιως οι κινεζοι θα επαιρναν το χρυσο και εκει για να την μπουν στους αμερικανους.θα γελαγε και το παρδαλο κατσικι εκει.![]()
ειπαμε τυπε δεν τους εκανε καλο φαγητο η μαμα του.αυτο φταιει...
![]()
![]()
![]()
Εχασε οπως ακριβως νικησε τον Σερβο το 2008... Ο Νοτιοαφρικανος 2 μετρα πριν το τερμα εκανε υποβρυχια βουτια να ακουμπησει τον αισθητηρα πρωτος ενω ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Φελπς απλωσε να κανει ακομα μια χεριά, μια "πεταλουδα"!τον γαμησε η καταρα του καβιτς![]()
ναι τυπε.στο μπασκετ δεν φτανει το αιμα χελωνας.θα ειναι αστοχοι και παλι.πρεπει να βρουν αιμα απο παντα τωρα για να βρισκουν τουλαχιστον στεφανι...τυπε στα ομαδικα η μεταγγιση με αιμα χελωνας δεν πιανει :-
ρε τυπε δεν ηταν πριν λιγο καιρο και ενας αυστραλος που ελεγαν οτι ειχε μεγαλυτερα πνευμονια απτο κανονικο και γιαυτο ηταν καλος?
12.000 θερμίδες σπιτικού φαγητού την ημέρα τύπε.
Αυτό και ο μοναδικός σωματότυπος κάναν τη διαφορά.![]()
Από το πρωί κάνει το γύρo του διαδικτύου το σχόλιο που φέρεται να έκανε η Γερμανίδα αθλήτρια και σημαιοφόρος της αποστολής της χώρας της, Νατάσα Κέλερ, για τους Έλληνες αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, μέσα από τον προσωπικό της λογαρισμό στο twitter. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ήδη έχει προκαλέσει σάλο. Σας παραθέτουμε το φημολογούμενο σχόλιο, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στο Enter TV.
Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές.
Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μ**κες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά.
τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό χωριό.
Πηγή: entertv.gr
Ναι εκανε ρεκορ! Καταφερε σαν ΜΑΛΑΚΑΣ να χασει απο τα χερια του ενα σιγουρο χρυσο!!!
Πότε όμως θα καταριφτεί το ρεκόρ μεταλίων; Μπορεί να μείνει και 60 χρόνια. Ίσως εμείς δεν θα το μάθουμε ποτέ
Τώρα τον δείχνει.Ο Ηλιάδης με ένα βαζάρι και ένα γιούκο πέρασε άνετα νικώντας τον Σλοβάκο Μιλαν Ραντλ.
Φυσικά η Ελληνική τηλεόραση απούσα.