Νέα

Ολοκαυτώματα (& γενοκτονίες) ... εμπορικά και ... μη !!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
64 χρόνια μετά..................
Το Διεθνές Δίκαιο  ο Καταστατικός Χάρτης και οι Αρχές του ΟΗΕ  τα δημοκρατικά δικαιώματα  τα ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες καταπατούνται παραβιάζονται και αντικαθίστανται όλο και περισσότερο από τις αρχές των ΗΠΑ και των πρόθυμων συμμάχων τους  άλλες φορές του ΝΑΤΟ άλλες φορές της ΕΕ και της G8. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Η στάση όλων των μέχρι σήμερα ελληνικών κυβερνήσεων σε όλες τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις  επιλογές και σχεδιασμούς  είναι στάση υποβοήθησης και συμμετοχής προκειμένου οι ιμπεριαλιστές να εδραιώσουν την κυριαρχία τους.
Ιδιαίτερα σήμερα που η κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθώντας κατά γράμμα την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ  έχει οδηγήσει τη χώρα σε επικίνδυνους δρόμους.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γιατι τα λογια σου ειναι οπως της Αλ. Παπαρηγα ?
μηπως εισαι Κουμουνιστρια.... Λεμε τωρα ?

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Whatever που λένε και οι αγγλοσάξωνες...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι γενοκτονία και ολοκαύτωμα είναι βαθύτατα φορτισμένες λέξεις που συνδέονται με απίστευτης αγριότητας και μεγάλης κλίμακα εγκλήματα...
Καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιούμε τόσο εύκολα...

Όσο για το θέμα....

Το ολοκαύτωμα των εβραίων από τους ναζί είναι ιστορικό γεγονός, αποδεδειγμένο και ομολογημένο...
Το να αρνείται κάποιος το ολοκαύτωμα είναι σα να λέμε στα μαθηματικά ότι αρνείται τη μέθοδο των τριών, στη βιολογία την θεωρία της εξέλιξης, στην αστρονομία ότι οι πλανήτες κινούνται γύρω από τον ήλιο και μου ακούγεται εξίσου κουλο με την αμφισβήτηση πχ της ελληνικότητας της μακεδονίας...
Ακόμη και οι ναζί δεν αρνήθηκαν το ολοκαύτωμα, απλά έπαιζαν το blame game μεταξύ τους για το ποιος έδωσε την εντολή- διότι όλοι έλεγαν ότι εκτελούσαν εντολές στις σχετικές δίκες ...
Οι δε νεοναζί υιοθετούν τη γνωστή ηλίθια υπερασπιστική γραμμή "δεν έγινε αλλά αν έγινε, καλώς έγινε" - κοινώς θέλει η πουτάνα να κρυφτεί....
Οι εβραίοι έκαναν το αυτονόητο - κατέστησαν παγκοσμίως γνωστή την τραγωδία τους και κυνήγησαν τους ναζί μέχρι τα βαθια γεράματα, σε αντίθεση με κάποιον άλλο λαό της μεσογείου που μιλάει με θαυμασμό για τους σφάχτες του και θεωρεί εθνικιστικό και λαϊκιστικό να θυμίζουμε τις γενοκτονίες και τα εγκλήματα πολέμου των σφαχτών αυτών....

Από εκεί και πέρα, διαφωνώ βαθυτατα με την ποινικοποίηση της άρνησης του ολοκαυτώματος (στη γαλλία ισχύει και για την άρνηση της γενοκτονίας των αρμενίων) διότι η ιστορία δεν γράφεται με ποινικές δικαστικές αποφάσεις και θεωρώ ότι τις σχέσεις των κρατών με το Ισραήλ σήμερα δεν πρέπει να τις επηρρεάζει το ολοκαύτωμα ούτε και πρέπει να φέρουμε έστω και έμμεσα ευθύνη οι μεταπολεμικές γενιές για αυτό που έκανε η οργανωμένη μειοψηφία ενός άλλου ευρωπαϊκού λαού πριν 70 -60 χρόνια ...

Το ολοκαύτωμα το υπέστησαν ιουδαϊκού θρηεσκευματος πολίτες πολλών κρατών αλλά ανήκει σε όλη την ανθρωπότητα, για να θυμάται και κυρίως να μην επαναλάβει...
Το ότι έχουν υπάρξει και άλλες γενοκτονίες πριν αλλά και μετά το ολοκαύτωμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για το ολοκαύτωμα αλλά ότι πρέπει να ξεκινήσουμε να μιλάμε και για αυτές...
Βιβλία ευτυχώς υπάρχουν, κάποιες ταινίες επίσης, παρά τα όσα λέει ο Λάκης...
Το πρόβλημα όμως δεν είναι η δήθεν έλλειψη πηγών αλλά η αδιαφορία και η νοοτροπία "ναι αλλά και εμείς κάναμε αγριότητες (σε κλίμακα 1/1000 αλλά ας μην γίνει θέμα)..." αρκετών από εμάς
Αδερφε δεν θα διαφωνησω μαζι σου και τα κειμενα σου ειναι οκ ΑΛΛΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΤΟΥ ΟΖΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ καθως και η μολυνση των υδατων του μαραθωνα απο τις πυρκαγιες αποτελει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΙΚΗ και μιλαμε για πολυ κοσμο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
Γιατι τα λογια σου ειναι οπως της Αλ. Παπαρηγα ?
μηπως εισαι Κουμουνιστρια.... Λεμε τωρα ?

Άγαπητέ μου[size=19pt] ροζ...[/size]  ποιός σού είπε ότι δέν είμαι;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
Αδερφε δεν θα διαφωνησω μαζι σου και τα κειμενα σου ειναι οκ ΑΛΛΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΡΥΠΩΝ ΤΟΥ ΟΖΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ καθως και η μολυνση των υδατων του μαραθωνα απο τις πυρκαγιες αποτελει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΙΚΗ και μιλαμε για πολυ κοσμο.
[size=19pt]εύγε.........[/size]

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Άγαπητέ μου[size=19pt] ροζ...[/size]  ποιός σού είπε ότι δέν είμαι;;;;;;;;;;;;

A.. τωρα καταλαβαινω την "αμεροληπτη" ουτοπικη σου Φιλοσοφια
αλλα δεν πειραζει καποτε ισως αντιληφθεις το σφαλμα σου
και βρεις την "οαση" στην απεραντη Ερημο....

Παντως επειδη εισαι θυλικο (τουλαχιστον ετσι δηλωνεις)
δεν θα σου πω να αλαξεις κομμα....
Ειναι καλο τα θυλικα να ειναι κουμουνιστριες ειναι πιο αφροδισιακο... :grin:

το εχεις πιασει το νοημα  :uglystupid:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
A.. τωρα καταλαβαινω την "αμεροληπτη" ουτοπικη σου Φιλοσοφια
αλλα δεν πειραζει καποτε ισως αντηληφθεις το σφαλμα σου
και βρεις την "οαση" στην απεραντη Ερημο....

Παντως επειδη εισαι θυλικο (τουλαχιστον ετσι δηλωνεις)
δεν θα σου πω να αλαξεις κομμα....
Ειναι καλο τα θυλικα να ειναι κουμουνιστριες ειναι πιο αφροδισιακο... :grin:

Μέσα σε αυτή τη σκληρή για τους λαούς πραγματικότητα μεγαλώνει η λαϊκή οργή  ενισχύεται η ανάγκη για αντίσταση. ;) ;) ;) ;)
Χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας των λαών και η έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται και που βρίσκονται ή υπό κατοχή ή στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού
καί νά  καταδικάσουμε τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά της ανθρωπότητας.  :lheel:
Να καταγγείλουμε τον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της ιστορίας του αντιφασιστικού αγώνα και της νίκης των λαών....................

πώς σού φαίνομαι τώρα.... μου ΠΑΗ;;;;;;

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
52
Like
1.165
Πόντοι
6.825
Μέσα σε αυτή τη σκληρή για τους λαούς πραγματικότητα μεγαλώνει η λαϊκή οργή  ενισχύεται η ανάγκη για αντίσταση. ;) ;) ;) ;)
Χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας των λαών και η έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται και που βρίσκονται ή υπό κατοχή ή στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού
καί νά  καταδικάσουμε τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά της ανθρωπότητας.  :lheel:
Να καταγγείλουμε τον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της ιστορίας του αντιφασιστικού αγώνα και της νίκης των λαών....................

Σιγουρα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Σου παει πολυ ΜΩΡΑΚΙ ...
Πες και αλλα με ψιλοφτιαχνεις... γινεσαι πιο αφροδισιακη
και μιλας για παραχαραξη της ιστορίας ...αχχχχχ
και θελεις να καταδικάσεις τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά της ανθρωπότητας..οχχχχ
στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού....φτααααααανο

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.. έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται...[glow=red,2,300]τελειωσα[/glow]

Μην μου κανεις τετοια γιατι θα στεγνωσω.... *P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
Σου παει πολυ ΜΩΡΑΚΙ ...
Πες και αλλα με ψιλοφτιαχνεις... γινεσαι πιο αφροδισιακη
και μιλας για παραχαραξη της ιστορίας ...αχχχχχ
και θελεις να καταδικάσεις τα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών κατά της ανθρωπότητας..οχχχχ
στο στόχαστρο του ιμπεριαλισμού....φτααααααανο

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ.. έμπρακτη αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται...[glow=red,2,300]τελειωσα[/glow]

Μην μου κανεις τετοια γιατι θα στεγνωσω.... *P

Σε γουσταρω πολυ :smitten: :smitten: :smitten: ελα να στα γλυψω. :pipa1:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σε γουσταρω πολυ :smitten: :smitten: :smitten: ελα να στα γλυψω. :pipa1:

Ειμαι μακρια σου μωρο μου αλλα που θα παει δεν θα ερθω.... :rockon:
θα κανονισω να εχω φουλαρει το ρεζεβουαρ μου και
θα στεγνωσω παλι..... :smitten: :smitten: :smitten:

και δεν θελω μονο γλυψιμο.... :uglystupid:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
Ειμαι μακρια σου μωρο μου αλλα που θα παει δεν θα ερθω.... :rockon:
θα κανονισω να εχω φουλαρει το ρεζεβουαρ μου και
θα στεγνωσω παλι..... :smitten: :smitten: :smitten:

και δεν θελω μονο γλυψιμο.... :uglystupid:

Ροζαλία... εσύ προφανώς διαφωνείς με όλη την δομή του πολιτικού μας συστήματος της Δημοκρατίας όπως λειτουργεί σήμερα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου περιέγραφες ποιο είναι ακριβώς το πολίτευμα που σε εκφράζει.
Γιατί το να διαφωνούμε με τις λύσεις είναι απλό και εύκολο για τον καθένα το να δίνει λύσεις είναι το δύσκολο πιστεύω αλλά θέλω να δω την λύση σου......................

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.735
Πόντοι
22.785
Σιγουρα ΑΝΘΡΩΠΟΣ και οχι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Εχουμε αναγκη απο ενα πολιτευμα που θα εξαρταται απο τη συμμετοχη
ανθρωπων καλλιεργημενων συνετων με κριτικη σκεψη...........
που θα εργαζοντε
ανιδιοτελος με στοχο το συμφερον τησ πατριδας................
Εχουμε αναγκη απο ενα πολιτευμα οπου θα λειτουργουν οι θεσμοι.. :helpplea: :helpplea:
η αξιοκρατια στη δοιηκηση οπου θα εχει σημασια καθοριστικη η δυναμικη του εκπεδευτικου συστηματος...................
Καθε κοινωνια ανθρωπων αποτελειτε απο ατομα που εχουν προσοντα
και απο ατομα που μειονεκτουν σε προσοντα.............
την ελλαδα πιστευω την κηβερνανε οι δευτεροι............
εμπλουτιζοντας με ξυλινους πολιτικους
λογους το χαλι της.......................
Οι ελληνες δε επιμενουν να δινουν τη ψηφο τους στους υπευθηνους αυτης της καταντιας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 14χρονο Παλαιστίνιο
Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο έφηβο που πετούσε εμπρηστικές βόμβες προς έναν εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές και ο ισραηλινός στρατός.
Ο 14χρονος Μοχάμεντ Ριάντ Νάιφ ήταν ο στόχος των πυρών των στρατιωτών έξω από τον εβραϊκό οικισμό Μπέιτ Ελ, βορείως της Ραμάλας και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Υπέκυψε στα τραύματά του μερικές ώρες αργότερα, ανακοίνωσαν παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανακοίνωσε ότι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας τριών ενόπλων Παλαιστινίων που πετούσε εμπρηστικές βόμβες έξω από τον οικισμό εποίκων Μπέιτ Ελ, προσθέτοντας ότι ένας μεταξύ αυτών επλήγη από τα πυρά.

Το "εγκλημα" του....πεταγε μολοτωφ στους καταχτητες. Αυτα βλεπω και στεναχωριεμε που ο Χιτλερ και ο Σταλιν δεν προλαβαν να ολοκληρωσουν το εργο τους.

Επισκέπτης
Το "εγκλημα" του....πεταγε μολοτωφ στους καταχτητες.

Το έγκλημα του μάλλον ήταν ότι γεννήθηκε.
Και μάλιστα ... Παλαιστίνιος!
Και δη στην Παλαιστίνη!

Γιατί να μην γεννηθεί Εβραίος και να τον Λένε Ροζάκη , Μπενυ Ζελόν , Βίλλυ Μπραντ , Τίτο , Κάστρο , Σαρκοζύ ... για γίνει αρχηγός κράτους;

Επισκέπτης
Ευχαριστώ τι ο Θεό, το Γιαχβέ, το Δία, το Μανιτού, το Βούδα και κυρίως τους Κρομ και Μίτρα που τον απρίλη του 2006, ψάχνοντας για βίζιτες στο ίντερνετ έπεσα σε αυτό το σάιτ...

Παρακαλώ συνεχίστε...
Ξεχασες τον Τουτατη.
Από όσα γνωρίζω , για τις παραπάνω γενοκτονίες :

1)Δεν δόθηκε ποτέ καμία αποζημίωση.
2)Δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ από κανέναν πούστικο οργανισμό , όπως Κοινωνία Εθνών , Γαμιο-ΟΗΕ και άλλα μπουρδέλα.
3)Δεν γυρίστηκε καμία ταινία!!!
4)Δεν προκάλεσαν καμία συμπάθεια για όσους επλήγησαν , ούτε "ειδική μεταχείριση".
5)Δεν επιτράπηκε σε όσους τις υπέστησαν να κάνουν εισβολές σε ξένες χώρες , πολέμους , επικοισμούς , να σκοτώνουν παιδιά με τα τανκς τους κτλ!!!
6)Δεν υβρίζεται όποιος τις αμφισβητήσει ή ανοίξει κουβέντα για αυτές!
7)Και φυσικά δεν ποινικοποιήθηκε η αμφισβήτησή τους!!!!!!
Ε,οχι ρε πουστη μου τετοια αδικια:Τωρα αμεσως να εισβαλουν τα Αρμενικα Τ/Θ στην Αγκυρα και να αποδωσουν δικαιοσυνη κανοντας νηπια Τουρκων τοματοπελτε με τις ερπυστριες!
Υ.Γ. Το αν είναι αληθή ή όχι τα περί Γενοκτονίας των Εβραίων , θα ήθελα να μη συζητηθεί στο συγκεκριμένο θεματάκι. Θα βάλουμε άλλο αργότερα , χειμώνας έρχεται , κρύες νύχτες , θα θέλουμε κάτι να μας ζεστάνει , πέρα από τα μουνιά , τα ουίσκι και τα κονιάκ.
...και τους μπαφους στο Στρεφη παρεα με ψωλοβροντηδες Πακιστανους.

Επισκέπτης
Το επώνυμο του Στάλιν πάντως , στα Γεωργιανά , Τζουγκασβίλι , σημαίνει "γιός εβραίου".
Για μια ακομη φορα ο Lakis33 ψευδεται.
"Besarion Jughashvili (Georgian: ბესარიონ ჯუღაშვილი; Russian: Виссарион Иванович Джугашвили;) (born ca. 1850 – August 25, 1909)was Joseph Stalin's father.His surname means son of Juga, and is derived from either the Ossetian Juga (of unknown meaning) or the Georgian for 'herd' djogi.[1]"
Oχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια το ψεμα που ειπε,απλα ειναι χαρακτηριστικο της ψυχωσης του.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για μια ακομη φορα ο Lakis33 ψευδεται.
"Besarion Jughashvili (Georgian: ბესარიონ ჯუღაშვილი; Russian: Виссарион Иванович Джугашвили;) (born ca. 1850 – August 25, 1909)was Joseph Stalin's father.His surname means son of Juga, and is derived from either the Ossetian Juga (of unknown meaning) or the Georgian for 'herd' djogi.[1]"
Oχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια το ψεμα που ειπε,απλα ειναι χαρακτηριστικο της ψυχωσης του.

Γρασοποντικα παλι ασχολεισαι με τα Εγκληματικα - Απροβρασματα του ΚΚΣΕ
ξερεις τι ειχε πει ο Λενιν για το Ειδωλο σου τον Σταλιν ?

Για λεγε...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ροζαλία... εσύ προφανώς διαφωνείς με όλη την δομή του πολιτικού μας συστήματος της Δημοκρατίας όπως λειτουργεί σήμερα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μου περιέγραφες ποιο είναι ακριβώς το πολίτευμα που σε εκφράζει.
Γιατί το να διαφωνούμε με τις λύσεις είναι απλό και εύκολο για τον καθένα το να δίνει λύσεις είναι το δύσκολο πιστεύω αλλά θέλω να δω την λύση σου......................

[size=15pt]Παλι στην Φιλοσοφια θες να το Ριξουμε....αλλα θα σου πω[/size]

Ακου να σου πω....δεν θα σου περιγαψω πολιτευμα...το γιατι θα το καταλαβεις παρακατω

Θελω μια κυβερνηση με τους εξης στοχους.. Ανα Τομεα

ΑΓΟΡΑ
Να υπαρχει αποτελεσματικος ελεγχος στην αγορα και οχι ΚΑΡΤΕΛ.
να Λειτουργησει ο ανταγωνισμος Σωστα..
Να μην γινονται Εισαγωγες προιοντων απο τριτες χωρες απο την στιγμη που τα δικα μας πανε χωματερες.
Φορο στα εισαγομενα κινεζικα που ανταγωνιζονται τον μεσο ελληνα.
Καταργηση του ΦΠΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ και ΠΑΚΗΔΕΣ
Να σεβεται τον Ελληνα πρωτα... και μετα τους Πακηδες..
Οσοι Πακηδες δεν χωρανε η δεν εχουν δουλεια να πακεταριστουν και να φυγουν για αλλου.
Να κλεισει αποτελεσματικα την εισροη Λαθρακιων και να παταχθουν οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και τα κυκλωματα που τους ΦΕΡΝΟΥΝ.
Οποιος εισερχεται παρανομα στην Ελλαδα να μπενει ΦΥΛΑΚΗ μεχρι να τον Στειλουν απο κει που ηρθε
Εξαρτημενη εργασια σε Αλοδαπους που δουλευουν σε ελληνικες επιχειρησεις.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Να δωσει πραγματικα κινητρα και βιωσιμε λυσεις στην ΜΜ επιχειρηση
Να δωσει κινητρα για εξωτερικες επενδυσεις στην Ελλαδα.
Να φορολογησει σωστα τους Εχοντες και Κατεχοντες και οχι τον Κακομοιρη
Καταργηση της Μονιμοτητας Δημοσιων Υπαλληλων.
Ενοποιηση ολων των Ασφαλιτικων ταμειων σε Ενα (Ολοι ανθρωποι ειμαστε)

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καμια ανοχη για αμφισβιτηση Ελληνικων συνορων.
Καμια Ανοχη για το Θεμα Ονοματος της Μακεδονιας.
Οποιος παραβιαζει τον ελληνικο Εναερο - Θαλασσιο χωρο να ξερει οτι κυνδυνευει η Ζωη του και τα "σκαφη" του.

ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ
Οποιος συληφθει να φαζει φωτιες σε Δασος να πηγαινει Εισοβια μεσα ΑΛΛΑ εισοβια οχι 25 χρονια.
Να αναδασωθουν ολες οι καμμενες περιοχες.
οποιος εχει χωραφια και καθονται επιδοτηση να φυτεψει δεντρα επιδοτουμενα 20 / Δεντρο το χρονο.
Σωστη Ανακυκλωση σκουπιδιων.
Εκμεταλευση των Ανανεωσιμων Πηγων Ενεργειας με κινητρα.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ/ΥΓΕΙΑ

Σωστη Αστυνομευση.. γενικοτερη και σε ολη την Ελλαδα
Οποιος γιατρος ειναι εμμισθος και παιρνει φακελακι ΕΙΣΟΒΙΑ για Προδοσια του Ορκου του
...

ΑΣΧΕΤΑ - ΣΧΕΤΙΚΑ

Καταργηση του νομου περι ευθυνης Υπουργων

Τα ρουσφετακια ΚΟΜΜΕΝΑ οποιος εχει αρχιδια μπαινει.

Κινητρα για ανασυγκροτηση της υπαιθρου και οχι ολοι στην ΑΘΗΝΑ

....

Ψιλοβαρεθηκα να γραφω αυτα ειναι μερικα που θα ηθελα απο μια Ελληνικη κυβερνηση
Τωρα οσον αφορα το πολιτευμα δεν με νοιαζει τι θα ειναι

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΧΟΥΝΤΑ
ΒΑΣΙΛΕΙΑ
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ
ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ - ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΣ

Αυτα ειναι ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ της Πουτσας (Sory)

Αρκει να εχει τα αρχιδια να κανει τα παραπανω...

Θελω επιτελους εναν ΓΑΜΗΜΕΝΟ αρχηγο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ και οχι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.

Εχω και αλλα να σου γραψω αλλα οπως λεει και ο ΠΠ (Βαριεμαι τωρα)

Πως σου ακουγονται ?

Θα με ψηφιζες για αρχηγο αν κατεβαινα στις ΕΚΛΟΓΕΣ.. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom