Νέα

Όλοι οι πολιτισμοί είναι ίσοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 677
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ο Ντεντε ειναι ελληνας πολιτης,και οχι κατακτητης η συνεργατης του κατακτητη,και δικαιουται να μιλαει ελευθερα,ασχετως αν καποιος συμφωνει η διαφωνει μαζι του,αν πιστευει οτι εγινε ορθως η εκδηλωση στο Νοσοτρος η οχι.

Δεν  υπαρχει λοιπον συγκριση αναμεσα στον δοσιλογισμο των ταγματων,που ειχε απτα αποτελεσματα(εκτελεσεις,μπλοκα κλπ)και στο αναμφισβητητο δικαιωμα του Ντεντε να μιλαει ελευθερα.

Εκτος και αν πιστευεις οτι πρεπει να κλεισει το στομα του Ντεντε και κατ'επεκταση και οσων δινουν βημα στον Ντεντε.

Χαίρομαι που κόπτεσαι για την ελευθερία έκφρασης του κάθε Ντέντε αλλά αν δεν με απατά η μνήμη μου, εσύ δεν μιλούσες για καρπαζιές, σφαλιάρες, ροχάλες και άλλα δημοκρατικά για τους ιδεολογικούς σου αντιπάλους;
Και όπως είδες, δεν μίλησα για κυρώσεις, ούτε καρπαζιές, ούτε ροχάλες, ούτε για απαγορεύσεις εκδηλώσεων, μίλησα για απαξία και αντίφαση...
Εκτός εάν δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω τις δηλώσεις του κάθε ντέντε ούτε και το γεγονός ότι αυτές ταυτίζονται με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους άλλης χώρας με εδαφικές βλέψεις στην Ελλάδα...
Ιδίως όταν κάποιοι οπαδοί του ντέντε χαρίζουν απλόχερα τον τίτλο του συνεργάτη του εχθρού της πατρίδας (ταγματασφαλίτη) σε όποιον διαφωνεί μαζί τους και θυμούνται την ελευθερία λόγου μόνο όταν αυτή συμπίπτει με τις απόψεις τους...

Επισκέπτης
Εκτός εάν δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω τις δηλώσεις του κάθε ντέντε ούτε και το γεγονός ότι αυτές ταυτίζονται με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους άλλης χώρας με εδαφικές βλέψεις στην Ελλάδα...
To να κρινεις εσυ και ο καθε"εθνικα ανησυχος"τι εγινε πισω απο το πληκτρολογιο,σε ενα σαιτ για πουτανες,με εξυπνακισμους,υβρεις και χαχανητα ειναι ευκολο.

Αφου λοιπον διαφωνησες πολιτικα με την εκδηλωση και τον Ντεντε εν γενει,να επαιρνες το γαλανοπανο,και ανταμα με λακηδες,στοκους και λοιπους συγγενεις να ροβολαγατε για Θεμιστοκλεους.

Για να τα χωσετε στον Ντεντε,ισως και για να τον καρπαζωσετε,οι πιο θερμοαιμοι.

Για τα κουμαντα που κανουν με τον Ντεντε και το σκηνικο οσοι δεν μιλανε για πατριδες,θρησκειες,εθνη και το λουρι της μανας λογος δεν σας πεφτει παντως.

Επισκέπτης
To να κρινεις εσυ και ο καθε"εθνικα ανησυχος"τι εγινε πισω απο το πληκτρολογιο,σε ενα σαιτ για πουτανες,με εξυπνακισμους,υβρεις και χαχανητα ειναι ευκολο.

Αφου λοιπον διαφωνησες πολιτικα με την εκδηλωση και τον Ντεντε εν γενει,να επαιρνες το γαλανοπανο,και ανταμα με λακηδες,στοκους και λοιπους συγγενεις να ροβολαγατε για Θεμιστοκλεους.

Για τα κουμαντα που κανουν με τον Ντεντε και το σκηνικο οσοι δεν μιλανε για πατριδες,θρησκειες,εθνη και το λουρι της μανας λογος δεν σας πεφτει παντως.
Καλά τα λες τύπε,μόνο που εν προκειμένω και για πατρίδες και για έθνη και για το λουρί της μάνας μιλάνε οι συγκεκριμένοι.

Επισκέπτης
Καλά τα λες τύπε,μόνο που εν προκειμένω και για πατρίδες και για έθνη και για το λουρί της μάνας μιλάνε οι συγκεκριμένοι.
Οταν λεμε  μιλανε  εννοουμε οσους εχουν πιπιλα στο στομα την πατριδα,τα δικαια του εθνους,τον μεγαλεξανδρο και το καταραμενο φιδι και οτι αυτα συνεπαγονται.

Εννουμε τους Ντεντε με το γαλανοπανο στο χερι-που ομως ξεχνανε(και αυτο ειναι δικια τους αντιφαση πρωτ'απ ολα)οτι τον πρωθυπουργο της χωρας τον απελυσε η Γερμανιδα καγκελαριος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος ειναι ο ντεντε γαμω το σπιτι του?

Επισκέπτης
Οταν λεμε  μιλανε  εννοουμε οσους εχουν πιπιλα στο στομα την πατριδα,τα δικαια του εθνους,τον μεγαλεξανδρο και το καταραμενο φιδι και οτι αυτα συνεπαγονται.

Εννουμε τους Ντεντε με το γαλανοπανο στο χερι-που ομως ξεχνανε(και αυτο ειναι δικια τους αντιφαση πρωτ'απ ολα)οτι τον πρωθυπουργο της χωρας τον απελυσε η Γερμανιδα καγκελαριος.
Δε χρειάζεται να είναι κάποιος εθνικιστής σώνει και ντε για να διαφωνεί πάντως με θέσεις που αναγράφονται στο site της συγκεκριμένης κίνησης.Αναρωτιέμαι, αν έχοντας δει βίντεο με λεκτικούς πιθηκισμούς του εν λόγω οι και καλά διεθνιστές-αντιεθνικιστές της κίνησης αυτής,πως στον κώλο τον κάλεσαν να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα; :think:
Δεν ψάχνω για εθνικούς εχθρούς-προδότες-και τα ρέστα,απλά μου φαίνονται ύποπτοι και κακόβουλοι κάποιοι τύποι.

Επισκέπτης

Ναι μεν αλλά.
Ξες πως ψάχνουν πατήματα να πουν την παπαριά τους,αλλά δεν υπάρχει λογική σε τέτοιο χώρο να γίνονται κουβέντες για τις αρνητικές συνέπειες από πτώση αυτοκρατορίας (οποιασδήποτε) ΙΜΗΟ.
Τεσπα, μεγάλο θέμα ανοίγουμε και τα εν οίκω μη εν δήμω κτλ κτλ κτλ..

Επισκέπτης
Δε χρειάζεται να είναι κάποιος εθνικιστής σώνει και ντε για να διαφωνεί πάντως με θέσεις που αναγράφονται στο site της συγκεκριμένης κίνησης.Αναρωτιέμαι, αν έχοντας δει βίντεο με λεκτικούς πιθηκισμούς του εν λόγω οι και καλά διεθνιστές-αντιεθνικιστές της κίνησης αυτής,πως στον κώλο τον κάλεσαν να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα; :think:
Δεν ψάχνω για εθνικούς εχθρούς-προδότες-και τα ρέστα,απλά μου φαίνονται ύποπτοι και κακόβουλοι κάποιοι τύποι.
Δεν το ξερω.
Εκδηλωση με τετοιο θεμα και τετοιον καλεσμενο ηταν παντως εκτος πολιτικου πλαισιου του συγκεκριμενου χωρου:και περαν τουτου ουδεν.
Ναι μεν αλλά.
Ξες πως ψάχνουν πατήματα να πουν την παπαριά τους,αλλά δεν υπάρχει λογική σε τέτοιο χώρο να γίνονται κουβέντες για τις αρνητικές συνέπειες από πτώση αυτοκρατορίας (οποιασδήποτε) ΙΜΗΟ.
Τεσπα, μεγάλο θέμα ανοίγουμε και τα εν οίκω μη εν δήμω κτλ κτλ κτλ..
Συμφωνω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και μια και το φερε η κουβέντα, ποιες ήταν τελικά οι αρνητικές συνέπειες από την πτώση της Οθωμανικής Αυτορκατορίας?  :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν είμαι εγώ που διακοπτω εκδηλώσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ή αντιπαθώ...
Ούτε και πιστεύω στις καρπαζιές, ροχάλες και κατσαβιδιάσματα ως  πράξεις που χρήζουν ευνοϊκής αντιμετώπισης επειδή είναι "πολιτικές" αλλά μόνο αν είναι υπέρ μας, αν είναι εναντίον μας είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...
Και είναι χαριτωμένη η προσπάθεια να με ταυτίσεις με ακραίες φωνές αλλά δεν πιάνει...
Μίλησα για απαξία και αντίφαση και άνευ τούτου ουδέν...
Από κει και πέρα, είτε κάποιοι κάνουν εκδήλωση για τις συνέπειες της πτώσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας είτε της ναζιστικής κυριαρχίας και διηγούνται περασμένα μεγαλεία από τις glory days, μου κάνει το ίδιο και το αυτό...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν είμαι εγώ που διακοπτω εκδηλώσεις ανθρώπων με τους οποίους διαφωνώ ή αντιπαθώ...
Ούτε και πιστεύω στις καρπαζιές, ροχάλες και κατσαβιδιάσματα ως  πράξεις που χρήζουν ευνοϊκής αντιμετώπισης επειδή είναι "πολιτικές" αλλά μόνο αν είναι υπέρ μας, αν είναι εναντίον μας είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...
Και είναι χαριτωμένη η προσπάθεια να με ταυτίσεις με ακραίες φωνές αλλά δεν πιάνει...
Μίλησα για απαξία και αντίφαση και άνευ τούτου ουδέν...
Από κει και πέρα, είτε κάποιοι κάνουν εκδήλωση για τις συνέπειες της πτώσης της οθωμανικής αυτοκρατορίας είτε της ναζιστικής κυριαρχίας και διηγούνται περασμένα μεγαλεία από τις glory days, μου κάνει το ίδιο και το αυτό...

Είναι στα πλαίσια του νεο-οθωμανισμού ρε δικέ μου για να δούμε τα στραβάδια τι είχαμε και τι χάσαμε :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Ιδου η  ροδος ιδου και το πηδημα ισιε.

Αρον το γαλανοπανο σου,αμαλαχει και χωρις παρεα,και περιπατει να τα πεις με τον Ντεντε και τον Κυριτση  τετ α τετ.

Και μη ζητας απολογιες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ιδου η  ροδος ιδου και το πηδημα ισιε.

Αρον το γαλανοπανο σου,αμαλαχει και χωρις παρεα,και περιπατει να τα πεις με τον Ντεντε και τον Κυριτση  τετ α τετ.

Και μη ζητας απολογιες.

τι το λες ετσι, ειναι μαγκας ο ντιντης δηλαδη και μασαει να του τα πει ο ισιος? ρε δε κοβετε τη μαλακια που σας εχει ματωσει στο ξυλο? καθε γαμοσπιτος εχθρος τον κανετε μαγκα αρκει που ειναι εχθρος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom