Επισκέπτης
Συμφωνώ με το σύντροφο Παραλίμνιο.
Λογική άποψη.
Το οτι ξεμπροστιαζω τους υπαλληλους των ξενων εθνικιστικων κυκλων και συμφεροντων δεν μας κανει συντροφους Λακη.
Συμφωνώ με το σύντροφο Παραλίμνιο.
Λογική άποψη.
Το οτι ξεμπροστιαζω τους υπαλληλους των ξενων εθνικιστικων κυκλων και συμφεροντων δεν μας κανει συντροφους Λακη.
Επειδή ξεμπρόστιασε το συνάφι σου ;;
Ποιοί ακριβώς είναι αυτοί?
"αριστερών" του Περισσού,
Και "kουβεντουλα" στο indymedia για το συγκεκριμενο θεμα.
Αντιεξουσιαστες αααααααααα
Διεθνιστες αααααααα
Αναρχικοι και Αναρχοαυτονομοι αααααααα
ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΖΩΗΣ
Ανικανοι για οποιαδηποτε βημα μεσα στα σκουπιδια με μεγαλοστομειες
υψηλα νοηματα και μηδεν δημιουργικοτητα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν υπαρχει καποιοσ να τραβηξει το καζανακι να πανε στον
φυσικο τους χωρο και περιβαλον.
ΒΟΘΡΟΣ.
Ρε συ σκα,γιατι οι τραγοι κρυβαν σελιδες?
Θελω να πω με ποια λογικη?
Δικια τους λογικη,εμενα μου φαινεται παρανοικο.
Πιάστε τις σπάτουλες. Ήρθε ο
http://[URL unfurl="true"]www.berling.gr/img/ber_sint/big/stokos_spatoularismatos.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Με την διαφορα λεβεντη μου(χαχαχα) εσενα και το συναφι σου με τους απειρους
κλωνους ψηφισαν για αρχιμαλακες με 3-4 απο σας να αγωνιζεστε για την πρωτια.ΕΥΓΕ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ (σχημα λογου μην το πιστεψεις κιολας)
συνεχιστε την κουβεντα για πολιτισμους που και στους κατοχους να το λεγατε ακομη θα γελαγαν.
κλωνους ψηφισαν για αρχιμαλακες με 3-4 απο σας να αγωνιζεστε για την πρωτια.ΕΥΓΕ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ (σχημα λογου μην το πιστεψεις κιολας)
συνεχιστε την κουβεντα για πολιτισμους που και στους κατοχους να το λεγατε ακομη θα γελαγαν.
Προχθες αναγκαστηκα να κανω ενα ψιλο ωπα στη βιβλιοθηκη και καρφωθηκα στον τιτλο.Άμα σου πέσει στα χέρια αυτό:
ρίξε ένα ξεφύλλισμα.
Αν θες σου δίνω το δικό μου μέσω γκάμπα..
Τράβα γαμήσου μωρή λινάτσα. Εσύ ήθελες να βαλεις ψηφοφορία και σε γράφαν όλοι στ' αρχίδια τους, νούμερο. Νιάνιαρο. Ανελλήνιστο βλήμα.
[/quot
Μου αρκει οτι προς το παρον και σιγουρα
και στο απωτερο μελλον θα ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Τράβα γαμήσου μωρή λινάτσα. Εσύ ήθελες να βαλεις ψηφοφορία και σε γράφαν όλοι στ' αρχίδια τους, νούμερο. Νιάνιαρο. Ανελλήνιστο βλήμα.
[/quot
Μου αρκει οτι προς το παρον και σιγουρα
και στο απωτερο μελλον θα ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
Σφεντόνα το χεις κάνει το πουλάκι σου ε?
Έχει καιρό να σε σφίξει κανένα τραβελάκι?