Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Κόβω φλέβες για το Ολιβιάκι.............τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτή που έπαιζε στον House, στην σειρά που την είχα δει ψιλοαδιάφορη μου φαινόταν![]()
τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτή που έπαιζε στον House, στην σειρά που την είχα δει ψιλοαδιάφορη μου φαινόταν![]()
Κόβω φλέβες για το Ολιβιάκι.............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άστα να πάνε..Έτσι μου έρχεται να αρχίσω τα ναρκωτικά....................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι πράγματα αυτά που διαβάζουμε ώρες ώρες εδώ μέσα;;;
Έλα ντε(ς)............Αν δεν είναι έτσι οι άγγελοι,πως αλλιώς μπορεί να είναι;;;;
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.vettri.net/gallery/celeb/olivia_wilde/35th-Annual-Peoples-Choice-Awards-Arrivals/OliviaWilde-35thAnnualPCA-Arrivals_Vettri.Net-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Κάτσε γιατί τώρα που την είδα....πάλι,υποτροπίασα... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Απο την πολύ καψούρα,έκανες παράθεση στον ίδιο σου τον εαυτό...Κάτσε γιατί τώρα που την είδα....πάλι,υποτροπίασα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω τρελαθεί λέμεεεεεεε...............Απο την πολύ καψούρα,έκανες παράθεση στον ίδιο σου τον εαυτό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα ρε Μπιλλάκο...
Ξανατρέλλανε μας με την απίστευτη...
Όλα τα ψαγμένα θρεντ με τις κορμάρες είχανε σαπίσει όσο καιρό έλειπες...Είχε σαπίσει το thread...............![]()
![]()
![]()
Θα κάνω ότι μπορώ........Όλα τα ψαγμένα θρεντ με τις κορμάρες είχανε σαπίσει όσο καιρό έλειπες...