Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Κόβω φλέβες για το Ολιβιάκι.............τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτή που έπαιζε στον House, στην σειρά που την είχα δει ψιλοαδιάφορη μου φαινόταν
τώρα κατάλαβα ότι είναι αυτή που έπαιζε στον House, στην σειρά που την είχα δει ψιλοαδιάφορη μου φαινόταν
Κόβω φλέβες για το Ολιβιάκι.............
Άστα να πάνε..Έτσι μου έρχεται να αρχίσω τα ναρκωτικά....................
Είναι πράγματα αυτά που διαβάζουμε ώρες ώρες εδώ μέσα;;;
Έλα ντε(ς)............Αν δεν είναι έτσι οι άγγελοι,πως αλλιώς μπορεί να είναι;;;;
Και λίγα λες.............
http://[URL unfurl="true"]www.vettri.net/gallery/celeb/olivia_wilde/35th-Annual-Peoples-Choice-Awards-Arrivals/OliviaWilde-35thAnnualPCA-Arrivals_Vettri.Net-12.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Κάτσε γιατί τώρα που την είδα....πάλι,υποτροπίασα... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Απο την πολύ καψούρα,έκανες παράθεση στον ίδιο σου τον εαυτό...Κάτσε γιατί τώρα που την είδα....πάλι,υποτροπίασα...
Έχω τρελαθεί λέμεεεεεεε...............Απο την πολύ καψούρα,έκανες παράθεση στον ίδιο σου τον εαυτό...
Έλα ρε Μπιλλάκο...
Ξανατρέλλανε μας με την απίστευτη...
Όλα τα ψαγμένα θρεντ με τις κορμάρες είχανε σαπίσει όσο καιρό έλειπες...Είχε σαπίσει το thread...............
Θα κάνω ότι μπορώ........Όλα τα ψαγμένα θρεντ με τις κορμάρες είχανε σαπίσει όσο καιρό έλειπες...