olga power
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Με λένε Ολγα ,είμαι 33 ετών χωρισμένη. Μελαχροινή 1,68 και με λίγα κιλά. Προς το παρόν δεν έχω φωτογραφία να βάλω αλλά κι όταν βάλω θα είναι αρκετά κρυμένη. Θα μπορούσα να βάλω μια ψεύτικη αλλά το θεωρώ προσβολή για όλους αλλά και για μένα.
Το email μου είναι. *********. Να με συγχωρέσετε αλλά θα απαντήσω μόνο σε ευγενικά άτομα γιατί δεν επιδιώκω καριέρα αλλά μόνο μια οικονομική ενίσχυση και ήρεμες καταστάσεις. Θα μπορώ να κάνω ραντεβού μετά τις 7 Ιανουαρίου και πάντα πρωινές ώρες από 9.30 μέχρι 13.00. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα μα θα κοιτάζω πάντα να ικανοποιώ τον κύριο και να ικανοποιούμαι κι εγώ.
Σας ευχαριστώ όλους .-
Το email μου είναι. *********. Να με συγχωρέσετε αλλά θα απαντήσω μόνο σε ευγενικά άτομα γιατί δεν επιδιώκω καριέρα αλλά μόνο μια οικονομική ενίσχυση και ήρεμες καταστάσεις. Θα μπορώ να κάνω ραντεβού μετά τις 7 Ιανουαρίου και πάντα πρωινές ώρες από 9.30 μέχρι 13.00. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα μα θα κοιτάζω πάντα να ικανοποιώ τον κύριο και να ικανοποιούμαι κι εγώ.
Σας ευχαριστώ όλους .-