Με αφορμη τον τιτλο του τοπικ,θα μπω και γω την δικια μου προσφατη περιπετεια ,την ειδα σε φουρνο καθως ψωνιζε,κοιταχτηκαμε,μαρεσε και της αρεσα αποτι καταλαβα απο το μικρο χαμογελο που ειχαμε αμφοτεροι.Πληρωνει και φευγει,μετα απο λιγο ,βγαινω και γω βιαστικα με την τυροπιτα στο χερι για να την προλαβω.Ειχε χαθει, μες στο πληθος.Την εχασα αλλα λεω δε γαμιεται,next.Ειμαι σε ηλικια που επαψα να πιστευω στις ρομαντικες ιστοριες και αγαπες του hollywood.Μετα απο λιγες μερες,επισκεφτομαι τυχαια βιβλιοπωλειο,μολις μπαινω,την γνωριζω,ηταν αυτη,εργαζοταν εκει,λεω το καρμα μου χτυπαει την πορτα,μην χανεις την ευκαρια.παω κατευθειαν προς το μερος της,μολις με βλεπει ,ερχεται αμεσως να με βοηθησει ενω με ειχε καταλαβει ποιος ημουν,το νιωθα στον αερα,στην αυρα της.Μιλαμε για βιβλιο το τι ψαχνω,με βοηθησε σε επιλογη βιβλιου,πιανουμε την κουβεντα,συστηθηκαμε,και αφου εχουν περασει αρκετα λεπτα ομιλιας ενω ηδη εχω διαλεξει βιβλιο,της ζητω το τηλεφωνο,μου απαντα ειμαι σε σχεση.Μου τα γκρεμισε ολα,δε ξερω γιατι.Λες και μου Κατεβασε γενικο ηταν,shut down.Παιρνω το βιβλιο και φευγω.Πολλοι μου ειπαν σε δοκιμασε να δουν ποσο την θες και θα επιμεινεις,αλλοι μπορει να ειχε οντως σχεση αλλα να χωριζε και να ηθελε κατι αλλο καινουργιο,αλλοι οτι σε γουσταρε και ας ηταν με αλλον.Αλλοι οτι σε αποφυγε με ωραιο τροπο αλλα παραλληλα εκανε την επιβεβαιωση της.
ΕΓΩ,εχω να πω οτι δε ειχα την ορεξη και χρονο για να αναλωσω τον χρονο μου για το τι θελει η κυρια.γουσταρεις?παμε και οπου βγει,τα μα μου τα εχω βαρεθει,και στην τελικη γιατι οι γκομενες εχουν γινει με υπαρξιακα?πανε και πηδιουνται σαν τσουλες με τον καθε τυχαιο μαλακα,ενω την ιδια ωρα λενε ειμαι μονες μου και δε υπαρχουν αντρες,δεν μας φλερταρουν αντρες,ενω την ιδια ωρα ειναι μη ελκυστικες και αν προσεγγισεις να τους μιλησεις,κανουν λες και τις εβρισες.Απο την μια λενε χαθηκαν τα αρσενικα και δεν μας φλερταρουν οι αντρες και απο την αλλην ειναι ξινες χωρις καθολου θηλικοτητα πανω τους.Οχι ολες σαφως,μεγαλη μεριδα γυναικων ομως.