Νέα

Όλες έχουν σχέση!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mariouklas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Αυτό ακριβώς. Στατιστικά ένας ωραίος/γοητευτικός άνθρωπος θα είναι καλύτερα στα ψυχολογικά του από έναν ασχημο που προφανώς θα είναι στατιστικά με πολύ περισσότερα κόμπλεξ και απωθημένα.

Βέβαια τωρα θα βγει ο κλασσικός βλάκας και θα πει "Εγω ξερω την Σουλα και την Τουλα και ηταν ετσι"

Αν του ανταπαντησεις και εγω ξερω 40 ασχημες και 50 κοντους καραφλες που μισουν τους παντες και κραζουν οτι κινειται γιατι εχουν χαζεψει απο την απορρίψη και την αγαμια ολη τους την ζωη θα σε κοιταει σαν χαζός.

Για τον Σπαλιάρα λές ή κάποια άλλα μοντέλα ? πχ Αλεξάνδρου :buck2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
όχι, ψάξου, πήγαινε γράψου σε κάτι αθλητικό-ομαδικό ή καλλιτεχνικό-ομαδικό. Θες τάϊσμα στο στοματάκι;
Κανένας δεν θα πάει σε κάτι τέτοιο αν δεν έχει ένα ελάχιστο ενδιαφέρον.
Αν είναι μόνο για να βρει γυναίκες ,μπορεί να μαλακίζεται στα Τουίτερ και τα μουιτερ...και τα λοιπά σοσιαλ μύδια.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Ρε μαλακες, μιλάτε σε όλες όσες γουστάρετε με αυτοπεποίθηση.

Κάποια θα θέλει να σας πάρει μια πίπα.

Ξεκολάτε.

Ελεύθερα μουνιά υπάρχουν, εμείς δεν θελουμε να τους δώσουμε τη χαρά της απόρριψης.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Σχολή χώρου και σχολή αυτοάμυνας.

Όταν μπεις ανάμεσα στα πόδια της άλλης να δεις ποσό εύκολα θα μπεις σε όλες της τις τρύπες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Oλες δηθεν εχουν σχεση μα αν βρεθει ο καταλληλος την ωρα που την καλιμπραρει θα του πει: 《μη χυσεις μεσα εχω σχεση》 ή ειμαι αρραβωνιασμενη,παντρεμενη κ.ο.κ Αρα, κανεις δεν ειναι κανενος και οποιος γυριζει κερδιζει.
Αυτές οι μικρουλες αν φύγουν σε καμμία Κωλοπετεινιτσα σε ΤΕΙ της κακιάς ώρας θα τον έχουν πίσω σε σχέση "δια άλληλογραφίας" και θα ξεσκίζονται με την νέα γνωριμία.
Αν τελειώσουν οι μετακινήσεις ,τελειώνουν ( μάλλον..) και οι νέες γνωριμίες.

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.299
Πόντοι
2.596
Ρε παιδια δε μπορω να καταλάβω τι γίνεται στις μέρες μας. Όπου πάω όλες οι πιτσιρίκες έχουν σχέση. Όλες οι φίλες μου έχουν σχεση και οι φίλες τους. Δηλαδή αναλογικά ο πληθυσμός των γυναικών πρέπει να είναι με διαφορά μικρότερος απ ότι των αντρών για να επικρατεί η κατάσταση αυτη. Πως το εξηγείτε εσείς; Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; οι 9 στις 10 έχουν σχεση. Ενώ άμα ρωτήσετε 10 αντρες στο δρόμο οι 2 θα έχουν σχέση.
τυπε σου λενε ψεματα για να σε αποφυγουν. ετσι γινοταν και πριν 20-30 χρονια

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.785
Πόντοι
496
Ρε μαλακες, μιλάτε σε όλες όσες γουστάρετε με αυτοπεποίθηση.

Κάποια θα θέλει να σας πάρει μια πίπα.

Ξεκολάτε.

Ελεύθερα μουνιά υπάρχουν, εμείς δεν θελουμε να τους δώσουμε τη χαρά της απόρριψης.
Τυπε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, οσο τα περιγραφεις.

Κ οσοι το'χουμε λυσει το θεμα της γυναικας το συνειδητοποιουμε ολο κ περισσοτερο (τουλαχιστον εγω).

Μ'εχει πρηξει η δικια μου εδω κ χρονια οπως κ οι περισσοτερες ηλιθιες πουχει για φιλες με το γαμημενο το κλικ.

Το 5% των αντρων τα καταφερνει με αυτο το κλικ και γαμει το 80% των γυναικων.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Με αφορμη τον τιτλο του τοπικ,θα μπω και γω την δικια μου προσφατη περιπετεια ,την ειδα σε φουρνο καθως ψωνιζε,κοιταχτηκαμε,μαρεσε και της αρεσα αποτι καταλαβα απο το μικρο χαμογελο που ειχαμε αμφοτεροι.Πληρωνει και φευγει,μετα απο λιγο ,βγαινω και γω βιαστικα με την τυροπιτα στο χερι για να την προλαβω.Ειχε χαθει, μες στο πληθος.Την εχασα αλλα λεω δε γαμιεται,next.Ειμαι σε ηλικια που επαψα να πιστευω στις ρομαντικες ιστοριες και αγαπες του hollywood.Μετα απο λιγες μερες,επισκεφτομαι τυχαια βιβλιοπωλειο,μολις μπαινω,την γνωριζω,ηταν αυτη,εργαζοταν εκει,λεω το καρμα μου χτυπαει την πορτα,μην χανεις την ευκαρια.παω κατευθειαν προς το μερος της,μολις με βλεπει ,ερχεται αμεσως να με βοηθησει ενω με ειχε καταλαβει ποιος ημουν,το νιωθα στον αερα,στην αυρα της.Μιλαμε για βιβλιο το τι ψαχνω,με βοηθησε σε επιλογη βιβλιου,πιανουμε την κουβεντα,συστηθηκαμε,και αφου εχουν περασει αρκετα λεπτα ομιλιας ενω ηδη εχω διαλεξει βιβλιο,της ζητω το τηλεφωνο,μου απαντα ειμαι σε σχεση.Μου τα γκρεμισε ολα,δε ξερω γιατι.Λες και μου Κατεβασε γενικο ηταν,shut down.Παιρνω το βιβλιο και φευγω.Πολλοι μου ειπαν σε δοκιμασε να δουν ποσο την θες και θα επιμεινεις,αλλοι μπορει να ειχε οντως σχεση αλλα να χωριζε και να ηθελε κατι αλλο καινουργιο,αλλοι οτι σε γουσταρε και ας ηταν με αλλον.Αλλοι οτι σε αποφυγε με ωραιο τροπο αλλα παραλληλα εκανε την επιβεβαιωση της.

ΕΓΩ,εχω να πω οτι δε ειχα την ορεξη και χρονο για να αναλωσω τον χρονο μου για το τι θελει η κυρια.γουσταρεις?παμε και οπου βγει,τα μα μου τα εχω βαρεθει,και στην τελικη γιατι οι γκομενες εχουν γινει με υπαρξιακα?πανε και πηδιουνται σαν τσουλες με τον καθε τυχαιο μαλακα,ενω την ιδια ωρα λενε ειμαι μονες μου και δε υπαρχουν αντρες,δεν μας φλερταρουν αντρες,ενω την ιδια ωρα ειναι μη ελκυστικες και αν προσεγγισεις να τους μιλησεις,κανουν λες και τις εβρισες.Απο την μια λενε χαθηκαν τα αρσενικα και δεν μας φλερταρουν οι αντρες και απο την αλλην ειναι ξινες χωρις καθολου θηλικοτητα πανω τους.Οχι ολες σαφως,μεγαλη μεριδα γυναικων ομως.
Παίκτη υπάρχει η περίπτωση να την παρακολουθούσε το αφεντικό της και να μην ήθελε να δίνει δικαιώματα. Μπορει να σκέφτηκε ότι θα της βγει το όνομα και τέτοια.

Πιο έξυπνο θα ήταν να γράψεις το δικό σου τηλέφωνο σε ένα χαρτάκι και μπροστά της να το βάλεις μέσα σε ένα άσχετο βιβλίο (ή καλυτερα να έγραφες τα social γιατί σιγά μη σε πάρει τηλέφωνο) και ακόμα πιο ασφαλές θα ήταν να την περιμένεις όταν σχολάσει για να τα πείτε.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
τύπε...
δε με ενδιαφέρει τι λες.
Εκτός από κριτική δεν έδωσες κάτι άλλο.
Αυτοί που κατάλαβαν, κατάλαβαν.
Σου απέδειξα ότι αυτό που λες δεν ισχύει (ειδικά για τη νέα γενιά). Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ωστόσο και εγώ πιστεύω πως δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να ρίξεις γκόμενα. Όχι τίποτα τ'άλλο, γιατί σε όλες τις "δραστηριότητες" πια πάνε και τα δύο φύλα. :)

• Like
Αντιδράσεις: txar

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.848
Πόντοι
9.297
Παίκτη υπάρχει η περίπτωση να την παρακολουθούσε το αφεντικό της και να μην ήθελε να δίνει δικαιώματα. Μπορει να σκέφτηκε ότι θα της βγει το όνομα και τέτοια.

Πιο έξυπνο θα ήταν να γράψεις το δικό σου τηλέφωνο σε ένα χαρτάκι και μπροστά της να το βάλεις μέσα σε ένα άσχετο βιβλίο (ή καλυτερα να έγραφες τα social γιατί σιγά μη σε πάρει τηλέφωνο) και ακόμα πιο ασφαλές θα ήταν να την περιμένεις όταν σχολάσει για να τα πείτε.
Aν δίνεις εσύ τηλέφωνο η άλλη σε έχει στα υπόψιν...εξαρτάται από αυτήν μετά.
Αν περιμένεις να δώσει αυτή τηλέφωνο...μπορεί να είναι και ψεύτικο.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Σάββατο 22:26 δημιουργία του νήματος…

Ούτε 2 μέρες και 8 σελίδες…

Λες Θεέ μου να ξεπεράσει στο μέλλον το νήμα τι τρέχει με τις Ελλεινιδες ;;;

Μεγάλο debate στην κοινωνία του bourdela.com

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.772
Πόντοι
3.715
Σου απέδειξα ότι αυτό που λες δεν ισχύει (ειδικά για τη νέα γενιά). Από εκεί και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ωστόσο και εγώ πιστεύω πως δεν έχει νόημα να κάνεις κάτι μόνο και μόνο για να ρίξεις γκόμενα. Όχι τίποτα τ'άλλο, γιατί σε όλες τις "δραστηριότητες" πια πάνε και τα δύο φύλα. :)
τι μου απέδειξες ;
δε γίνονται έτσι οι αποδείξεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σάββατο 22:26 δημιουργία του νήματος…

Ούτε 2 μέρες και 8 σελίδες…

Λες Θεέ μου να ξεπεράσει στο μέλλον το νήμα τι τρέχει με τις Ελλεινιδες ;;;

Μεγάλο debate στην κοινωνία του bourdela.com
καυτό θέμα Σαββατόβραδου, σαν πυρετός ένα πράγμα

• Like
Αντιδράσεις: ALX79

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
τι μου απέδειξες ;
δε γίνονται έτσι οι αποδείξεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καυτό θέμα Σαββατόβραδου, σαν πυρετός ένα πράγμα
Στα μαθηματικά για να αποδείξεις κάτι πως δεν ισχύει αρκεί ένα παράδειγμα. Το λεγόμενο "αντιπαράδειγμα". Αλλά τι κάθομαι και εξηγώ!;! Προφανώς εδώ μιλάμε για αντίληψη "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει".

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πάντως κι εγώ είμαι της άποψης ότι πας σε μια δραστηριότητα μόνο αν σου αρέσει. Αν είσαι σε φάση που ψάχνεσαι και μπορείς να βρεις και γυναίκες σε αυτές ακόμα καλύτερα. Εμένα π.χ. μου αρέσει το τραγούδι, δεν βρήκα κάπου ομαδικά τμήματα γιατί είμαι σε μικρή πόλη (που προφανώς θα είχαν και γυναίκες) και έτσι πήγα και βρήκα ιδιαίτερα. Δεν θα πήγαινα π.χ. σε χορό και 100 γυναίκες να είχε μέσα, δεν θα το γούσταρα καθόλου και θα έβγαζα αρνητική αύρα.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
επίσης αυτό με την σχέση εγώ νιώθω πως μου το λένε γυναίκες όταν θέλουν να με αποφύγουν, αντί να μου πουν δεν μου αρέσουν τα μούτρα σου. Εκεί απλά απαντάω ένα "δεν ζηλεύω" και το παίρνω στην πλάκα. Τέλος πολλά μπράβο στον νηματοθέτη, τρομερή επιτυχία το συγκεκριμένο νήμα, πιστεύω θα πάει γαμιώντας!!!

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
589
Πόντοι
81
Αυτο ακριβώς. Μου έχει συμβει παρα πολλες φορες είτε στο γυμναστήριο ειτε στο δρομο είτε σε καποιο μπαρ. Ενω η αλλη φαινεται να δειχνει ενδιαφερον με το να κοιταει να χαμογελαει κτλ, μετα μολις κανεις την κινηση ή τρως πακετο επειδη λεει εχει σχεση και δε σου δινει σημασία ή απλα γυρναει απο την αλλη μολις σε δει να έρχεσαι. Νομιζω οτι ψάχνουν μονο την επιβεβαίωση και τιποτα αλλο, οτι ακομα περνάει η μπογιά τους
Φίλε ναι, επιβεβαίωση θέλουν. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Οι γυναίκες όλες έχουν σχέση γιατί έχουν άπειρες επιλογές.

Ξέρω γυναίκα που δηλώνει 43 (μπορεί να είναι κ 49 στα αλήθεια) άσχημη, που μένει σε ένα 3αρι στην κυψέλη, με γονείς και θεία, δουλεύει σε σουπερ μαρκετ για 680 ευρω, και έχει ένα σωρό αιτήματα κάθε μέρα στο φβ και ινστα, και ένα σωρο αγαπούληδες να προσπαθούν να την φλερταρουν στα DMs

Δίδαγμα? Εαν είσαι γυναίκα δεν μπορείς να είσαι ναυάγιο, φανταστείτε άμα δεν ήταν γυναίκα, αλλά άντρας σε αυτή την κατάσταση για τη ναυάγιο θα μιλούσαμε...ούτε λεφτα για κάνα στούντιο της προκοπής δε θα είχε, στο μεταξι με τα πακια θα γαμαγε
Ναι....πουτσα θα φάει σχέση θα βρει να κάνει?

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.201
Πόντοι
456
Ναι....πουτσα θα φάει σχέση θα βρει να κάνει?

Κ όμως, πριν μήνες χώρισε από μακροχρόνια σχέση με έναν αρκετά ανώτερο εμφανισιακά και κυρίως οικονομικά από αυτή

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Γιατί να μη βρει σχέση; όχι βέβαια με κανέναν εφοπλιστή ,αλλά με ένα αντίστοιχο αρσενικό ναυάγιο ,γιατί όχι;

Για τις γυναίκες ισχύουν τα παρακάτω:

- Άσχημη ,ανύπαντρη: Σεξ θα κάνει αν είναι εύκολη και το δίνει με τη μία. Σχέση/γάμο θα κάνει αν έχει λεφτά. Αν δεν έχει ούτε λεφτά, θα ρίξει τα μούτρα της να πάει με κανένα ναυάγιο.
- Μέτριες: Έχουν όλες τις επιλογές, εκτός από το 5% που είναι το πάνω ράφι των αντρών. Αν έχουν πολλά λεφτά, παίζουν και εκεί.
- Ωραίες: Έχουν όλες τις επιλογές διαθέσιμες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom