Νέα

Όλες έχουν σχέση!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mariouklas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Σχέση είναι όταν περιμένεις από τον άλλο να σου δώσει και σου δίνει, παραπάνω από ένα γαμήσι.
Σε απλά ελληνικά.
Είτε μένεις μαζί, είτε όχι.
Οταν λένε σχέση ίσως εννοούν "έχω ένα φιλεναδιτσο που πληρώνει τους καφέδες μου και μιλάμε δέκα φορές την μέρα στο κινητό γιατί είμαστε ανασφαλείς και αποβλακωμενοι και δεν θέλουμε να ειμαστε μόνοι" .

Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Like
469
Πόντοι
21

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297
Πιάσε σκηνικό...
Χοντρή πανασχημη με υφακι να μιλάει στον ατυχή σύζυγό και αυτή να παραγγέλνει φρέντο εσπρέσσο...ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ...για να προσλάβει δέκα θερμιδες λιγότερες ώστε να βγει πιο καλό το (αν-) αισθητικό αποτελεσμα που έβλεπα και άκουγα και εγώ και οι λοιποί παρισταμενοι.
Σκέτη παράνοια δύο μέτρα μακρυά μου...
Με έπιασαν τα γέλια...ευτυχώς δεν με κατάλαβε...ήταν πολύ απορροφημένη ...ευτυχώς!!!
Τον λυπήθηκα τον τύπο...

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Σε ηλικίες έως 45 ίσως είναι και λίγο περισσότεροι οι άντρες...οι γυναίκες έχουν πολλές επιλογές, παράδειγμα μια 50 άρα στην δουλειά μου σαβουρα , άνοιξε το dating app και δεν το πίστευα.. ομορφόπαιδα να παρακαλάνε...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Και όμως το θέμα είναι υπαρκτό, δεν είναι κυριακάτικο.

Παίκτη μου την ίδια απορία την έχουμε εκφράσει κατά καιρούς όλοι οι άντρες. Αφού υπάρχουν τόσοι άντρες γκέι, πώς περισσεύουν πάντα τόσα πολλά μπακούρια;

Απάντηση:
1. Παραβλέπεις τις γυναίκες από 5 και κάτω. Επειδή δεν είναι η πρώτη σου επιλογή, δεν τις βλέπεις και όμως εκεί υπάρχει τεράστιος πληθυσμός που είναι ελεύθερες. Οι καλές λογικό έχουν σχέση και ο γκόμενος δε θέλει και να τις αφήσει.
2. Κοιτάς πάντα το target group το δικό σου ηλικιακά. Αν τώρα στα ανήλικα έχει ελεύθερες ή 40ρες με διαζύγιο για σένα είνια σαν να μην υπάρχουν επειδή δεν τις συναναστρέφεσαι.
3. Καμία μόδα, παλιότερα θέλανε όλες σχέση για να πηδηχτούν ,αυτό δεν ισχύει πια ευτυχώς.
4. Οι άντρες φίλοι σου δε θα σου γνωρίσουν καμία εκτός αν είναι τέρμα μπάζο. Άρα και τις ελευθερες που ξέρουν δεν τις γνωρίζουν σε άλλους.
5. Οι γυναίκες φίλες σου θα σπρώξουν τις κολλητές τους ,άσχετα αν τις γουστάρεις εσύ.

Για αυτό ξεκινα να παίζεις μπάλα μόνος σου. Πιάσε κανένα ομαδικό χόμπι (λάτιν, ξένη γλώσσα, ιστιοπλοϊα, γυμναστήριο) παίζε μπάλα στα social ,στέλνοτας σε όποια σου αρέσει εμφανισιακά και κάποια θα είναι ελεύθερη και ψάξου στα dating apps.

Αισοδοξία θέλει, τη μάχη την κερδίζουμε στα χαρακάωματα, δε θα σου χτυπήσει η Βεργκάρα την πόρτα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.670
Πόντοι
11.956
Ρε παιδια δε μπορω να καταλάβω τι γίνεται στις μέρες μας. Όπου πάω όλες οι πιτσιρίκες έχουν σχέση. Όλες οι φίλες μου έχουν σχεση και οι φίλες τους. Δηλαδή αναλογικά ο πληθυσμός των γυναικών πρέπει να είναι με διαφορά μικρότερος απ ότι των αντρών για να επικρατεί η κατάσταση αυτη. Πως το εξηγείτε εσείς; Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; οι 9 στις 10 έχουν σχεση. Ενώ άμα ρωτήσετε 10 αντρες στο δρόμο οι 2 θα έχουν σχέση.
Αφού οι μυστες του μπου τα εχουν ταυτόχρονα με 3-4 ..δεν μένει κάτι για τους αλλους

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786

Παίκτη μου την ίδια απορία την έχουμε εκφράσει κατά καιρούς όλοι οι άντρες. Αφού υπάρχουν τόσοι άντρες γκέι, πώς περισσεύουν πάντα τόσα πολλά μπακούρια;

Απάντηση:
1. Παραβλέπεις τις γυναίκες από 5 και κάτω. Επειδή δεν είναι η πρώτη σου επιλογή, δεν τις βλέπεις και όμως εκεί υπάρχει τεράστιος πληθυσμός που είναι ελεύθερες. Οι καλές λογικό έχουν σχέση και ο γκόμενος δε θέλει και να τις αφήσει.
2. Κοιτάς πάντα το target group το δικό σου ηλικιακά. Αν τώρα στα ανήλικα έχει ελεύθερες ή 40ρες με διαζύγιο για σένα είνια σαν να μην υπάρχουν επειδή δεν τις συναναστρέφεσαι.
3. Καμία μόδα, παλιότερα θέλανε όλες σχέση για να πηδηχτούν ,αυτό δεν ισχύει πια ευτυχώς.
4. Οι άντρες φίλοι σου δε θα σου γνωρίσουν καμία εκτός αν είναι τέρμα μπάζο. Άρα και τις ελευθερες που ξέρουν δεν τις γνωρίζουν σε άλλους.
5. Οι γυναίκες φίλες σου θα σπρώξουν τις κολλητές τους ,άσχετα αν τις γουστάρεις εσύ.

Για αυτό ξεκινα να παίζεις μπάλα μόνος σου. Πιάσε κανένα ομαδικό χόμπι (λάτιν, ξένη γλώσσα, ιστιοπλοϊα, γυμναστήριο) παίζε μπάλα στα social ,στέλνοτας σε όποια σου αρέσει εμφανισιακά και κάποια θα είναι ελεύθερη και ψάξου στα dating apps.

Αισοδοξία θέλει, τη μάχη την κερδίζουμε στα χαρακάωματα, δε θα σου χτυπήσει η Βεργκάρα την πόρτα.
:worship::respect:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Απάντηση:

Κανω παραθεση το ποστ σου και το χρησιμοποιω ως βημα για τοποθετηση καθως ειναι ακρως ρεαλιστικο:
Στο 1.φυσικα κανεις δε θελει ενα μπαζο που η βαθμολογια του το ριχνει κατω απο 5.
Πολυ χοντρες,εξαιρετικα κακομουτσουνες,με παραξενο σωμα η χαρακτηριστικα καρτουν εξαιρουνται απο τον πυρήνα της ζητησης.
2.Καλο ειναι να εχουμε ευρυ target group ηλικιακα.
Βεβαια ακομη κι αν ειναι μια 17 χρονη υπερμουναρα κι εσυ εισαι 35 αρης φλερταρεις με το νομο και με μπλεξιματα.
Δυστυχως η 17 αρα θα παιξει με 22-25 το πολυ και παλι στα ματια της αυτοι θα φανταζουν πολυυυ ωριμοι.
Τωρα αν παμε στα νομικως κατοχυρωμενα group
-απο 18-23 οσο μεγαλωνουμε χανεται η προσβαση εκει.
Ενας 40 πλας δεν εχει πολλες ελπιδες να συναψει "σχεση" με μια 20 αρα οχι τοσο γιατι εκεινη απεχει απο το δικο του target group αλλα γιατι εκεινος απεχει απ το δικο της που αφορα το πολυ μεχρι 28 βαρια 30 ετων ανδρες.
-απο 23-28 ειναι το target group που μπορει να εχει προσβαση καθε ηλικια ανδρων και ειναι ισως και ο πυρηνας της ζητησης απο τους ανδρες.
Το ηλικιακο αυτο φασμα εχει ολα τα θετικα της νιοτης,οι γυναικες εκει ειναι σεξουαλικα περπατημενες και για οσους θελουν η νομιζουν οτι μπορουν να επικοινωνησουν μαζι τους(εγω ΔΕΝ ανηκω σε αυτη την κατηγορια ανδρων,ΔΕΝ με απασχολει η σοβαρη επικοινωνια με μια γυναικα σε οποια ηλικια και αν ανηκει)
-Ηλικιακο φασμα απο 28-35.Εκει υπαρχει κοκκινος συναγερμος που φωναζει "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ".
Συνήθως εχουν βγει απο μια μακροχρονια αποτυχημενη σχεση που δεν κατεληξε εκει που ηθελαν η εχουν βαρεθει το cock carousel κοινως εχουν βαρεθει να κανουν one night stands και να γαμιουνται με τον καθενα και ζητουν ενα ανδρα καταλληλο για σπιτι:εχουν γαμηθει με ομορφους,με ψωλαραδες,με πλουσιους και φουκαραδες και θελουν απλα ενα ανδρα που να ανηκει στο μεσο ορο:να εχει μια εμφανιση τοσο οσο να ελκυει λιγο τις ιδιες αλλα οχι την πλειοψηφια των γυναικων ωστε να τον εχουν δικο τους.
3.Ποτέ μια γυναίκα δεν είχε σα κύριο στόχο το γαμήσι.Ίσως παλιότερα τους κρέμαγαν ταμπέλα αν έκαναν σεξ εκτός σχέσης,ναι το δέχομαι αλλά στην πραγματικότητα το σεξ για τη γυναίκα έχει χαμηλό βαθμό σπουδαιότητας ειδικά αν είναι καμμιά μέτρια και πάνω εμφανησιακά.
Οι γυναίκες αυτές μπορουν ανα πασα ωρα και στιγμή να βρουν γαμιά γι αυτο και δε τους απασχολεί αν θα γαμηθουν τοσο.
Τους νοιάζει πιο πολύ να τους μείνει ο γαμιάς.
Στο σήμερα σωστά διαπιστώνεις ότι αν θελουν σεξ το εχουν με απλες και συνοπτικες διαδικασιες και χωρις ταμπελες.
Επομένως το κινητρο τους για να μπουν σε μια σχεση δεν ειναι η αποφυγη της κοινωνικης κατακραυγης,αλλα αυτο που παντα ηθελαν:τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και την ΕΓΓΥΗΣΗ οτι ο ανδρας που τις γαμαει θα ειναι εκει για τις ιδιες και τα παιδια τους.
4.Μεγάλη αλήθεια.Αν κάποιος ξέρει μια μουναρα σιγα μη την κανει πασα στο φιλο του.Θα τη θελει για την παρτη του
ΕΚΤΟΣ κι αν ειναι ηδη ο ιδιος βολεμενος με μια μουναρα και η φιλη της εχει εκφρασει ενδιαφερον για να γνωρισει το φιλο του.
5.Οι γυναικες πραγματι θα σπρωξουν τις φιλες τους που ειναι μπακουρια και κατα κανονα δεν ειναι εμφαμησιμες η ειναι πολυ μετριες.
Αν κι εσυ γουσταρεις παρ ολα αυτα κατι μπορει να γινει.
Σα συνοψη:η στατιστικη αποτυγχανει να ενωσει τα "νουμερα" γιατι οπως διαπιστωνεις υπαρχουν πολλες εκτος target group επιλογων κτλ.
Τι ισχυει γενικα:
Οι μετριο-ωραιες εχουν τρομερη ζητηση απο τους ανδρες καθε κατηγοριας και εμφανισης.
Καθε μια απο αυτες κοιτα να καπαρωσει καποιον που τυχαινει να εχουν ερθει πιο κοντα μια αλφα χρονικη περιοδο.
Οποτε το ζευγαρι δημιουργειται και μενει ακλονητο.
Ο ανδρας ειναι συνηθως αδυναμος να την αφησει και να παει για αλλα,γιατι φοβαται τη μοναξια και τη μη διαθεσιμοτητα των αλλων γυναικων που εχει να αντιμετωπισει.
Απο την αλλη πολλοι ανδρες μενουν εκτος.
Ετσι θελει η φυση.
Οι κυνηγοι ειναι καταδικασμενοι σε μεγαλες περιοδους αγαμιας και σε πολλες απανωτες απορριψεις.
Μονο ευκαιριακα μπορουν να γαμησουν καποια που βρεθηκε σε αδυναμη στιγμη γιατι τσακωθηκε με το γκομενο και μετα τα ξαναβρηκαν κτλ.
Οι λυσεις που προτεινεις ειναι μεν πολυ καλες(αριστες θα ελεγα εγω)αλλα αφορα ανθρωπους κοινωνικους με ορεξη να ασχοληθουν με χομπυ που δεν ειναι ατομικα οπως να πανε σε μια σχολη χορου κτλ
Υπαρχουν και ανθρωποι που δε θα επελεγαν ποτε μια δραστηριοτητα μονο και μονο για να γαμησουν ομως.
Κοινως:Πρεπει να το χεις.
Και οντως ανθρωποι που "το εχουν" δε μενουν σχεδον ποτε χωρις να γαμανε καποια.
Σορυ για το μακροσκελες ποστ,δεν αντικρουω το πολυ ρεαλιστικο και ωραιο ποστ σου απλα το συμπληρωνω σε ορισμενα σημεια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Δεν έχουν σχέση, έχουν σεξ. Μην μπερδευόμαστε

Π

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επιβεβαιώνω τον τιτλο. Όλες έχουν σχέση. Τι σχέση όμως; όλες έχουν έναν η δύο κτλ ελεγχόμενους μαλάκες :2funny:
που τις νταντεύουν. :2funny:Αργείτε αλλά δειλά δειλά πλησιάζετε στην Ντονάλντια αλήθεια.
Εξαιρέσεις απειροελάχιστες.
Τώρα...αν κάποιοι ενοχλούνται που είναι ελεγχόμενοι μαλάκες...ας μην ήταν! :2funny:
Γαμιάδες πάντως δεν θα τους βγάλουμε για να χαίρονται. Δεν είναι γαμιαδες έτσι κι αλλιώς.
Εκτελούν χρέη καμαριέρας και ταξιτζή όπως βλέπουμε γύρω μας. Αυτά. Να περάσει ο επόμενος.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297

Απάντηση:

Μεταξύ σοβαρού και αστείου πήγαν να μου προξενεψουν μια κοινή γνωστή (η οποία πολύ οριακά βλέπεται...)...και είπε ότι δεν ενδιαφέρεται γιατί οι γονείς μου είναι εν ζωή( Δόξα τω Θεώ!)...και απάντησα ότι χαίρομαι που δεν έχω τα προσόντα που ζητάει...φίλος μου χωρίς γονείς πλέον, είπε πόσο εκτίμησε η σύζυγος του το ότι δεν είχε γονείς...άρα δεν είναι απλώς μια μεμονωμένη άποψη αυτή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.984
Πόντοι
9.297

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
αλήθεια είπε ότι το να μην έχει ο άντρας γονείς είναι προσόν;;;;;;
Παικταρά μου Σαλονικιέ από του Χάρου τα δόντια γλίτωσες. Καλά της την είπες, αν τόλμαγε γυναίκα να πιάσει στο στόμα της τους γονείς μου, θα της έριχνα ροχάλα στη μούρη. Σε λίγο θα μας λένε και τις μαλακίες "ζητείται ανίκανος άντρας για σοβαρή σχέση" που λέγανε κάτι φεμινίστριες πριν 30 χρόνια.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.552
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα μύστες. Και μια ερώτηση: Όταν έχεις γνωρίσει το κορίτσι και όλα καλά, έχετε βγει πρώτο ραντεβού που περάσατε ωραία, έχεις βγει και δεύτερο ραντεβού όπου περάσατε καλά, υπάρχει μια γενικά ωραία επικοινωνία και στο τέλος σου πετάει ένα "σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δεν είμαι σε φάση γενικά" τι λάθος έχω κάνει εγώ; Δεν ξέρω αν έχει τύχει και σε εσάς κάτι αντίστοιχο.

Ξέρω ότι το θέμα είναι άσχετο με αυτό που συζητάτε, απλά ήθελα μια φιλική συμβουλή!!!
Να υποθεσω οτι δεν εκανες καποια κινηση να τη "στριμώξεις" από το 1ο ραντεβου ; Αν το αργοτερο δεν κανεις μεχρι και το 2ο game over.

Επισης για καποιον που θελει απλα να πηδααει δεν βλεπω το προβλημα να ειναι η αλλη σε σχεση, αν σε γουσταρει ειναι το ιδανικο σεναριο γιατι κραταει παραλληλα την "ασφαλεια" της σχεσης

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.552
Πόντοι
2.256
Μεταξύ σοβαρού και αστείου πήγαν να μου προξενεψουν μια κοινή γνωστή (η οποία πολύ οριακά βλέπεται...)...και είπε ότι δεν ενδιαφέρεται γιατί οι γονείς μου είναι εν ζωή( Δόξα τω Θεώ!)...και απάντησα ότι χαίρομαι που δεν έχω τα προσόντα που ζητάει...φίλος μου χωρίς γονείς πλέον, είπε πόσο εκτίμησε η σύζυγος του το ότι δεν είχε γονείς...άρα δεν είναι απλώς μια μεμονωμένη άποψη αυτή.
Ζωντοβολα με μυαλο αμοιβαδας που απλα αναπαραγουν τις τσιτατες μλκς που διαβαζουν στα social

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom