Νέα

Όλες έχουν σχέση!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mariouklas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 218
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Ρε παιδια δε μπορω να καταλάβω τι γίνεται στις μέρες μας. Όπου πάω όλες οι πιτσιρίκες έχουν σχέση. Όλες οι φίλες μου έχουν σχεση και οι φίλες τους. Δηλαδή αναλογικά ο πληθυσμός των γυναικών πρέπει να είναι με διαφορά μικρότερος απ ότι των αντρών για να επικρατεί η κατάσταση αυτη. Πως το εξηγείτε εσείς; Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; οι 9 στις 10 έχουν σχεση. Ενώ άμα ρωτήσετε 10 αντρες στο δρόμο οι 2 θα έχουν σχέση.

OP
OP
Mariouklas

Mariouklas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
163
Πόντοι
0
Έχουν όντως σχέση τύπε ή σου το λένε για να σε αποφύγουν?
Όντως έχουν αυτό ειναι το πρόβλημα. Μα και το ινσταγκραμ να δείτε, έχει γεμίσει ζευγαράκια κάθε ηλικίας. Μου φαίνεται οτι ειναι η νέα μοδα οι γυναικες να προτιμούν τις σχέσεις

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
. Δηλαδή αναλογικά ο πληθυσμός των γυναικών πρέπει να είναι με διαφορά μικρότερος απ ότι των αντρών για να επικρατεί η κατάσταση
Τυπε είναι καμία τρακοσιαρα χιλιάδες περισσότερες η γυναίκες

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Τυπε είναι καμία τρακοσιαρα χιλιάδες περισσότερες η γυναίκες
Σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι περισσότερες οι γυναίκες. Στις ηλικίες μέχρι τα 39 είναι περισσότεροι οι άντρες σύμφωνα με το link

• Like
Αντιδράσεις: kosamf

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Πως το εξηγείτε εσείς;
ναι εχουν σχεση για το ινστα/φεησμπουκ/τικτοκ και γραφουν τα αναλογα φυκια "my man" , "my love" κλπ σαχλα, αλλα στο κινητο εχουν ακομα κρατημενα 3-4 τηλεφωνακια απο γαμιαδες μονο... οταν λειπει ο "my man" και ο "my love".

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
ναι εχουν σχεση για το ινστα/φεησμπουκ/τικτοκ και γραφουν τα αναλογα φυκια "my man" , "my love" κλπ σαχλα, αλλα στο κινητο εχουν ακομα κρατημενα 3-4 τηλεφωνακια απο γαμιαδες μονο... οταν λειπει ο "my man" και ο "my love".
ακριβως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το νήμα αυτό πάει για χιλιάδες σελίδες,μπράβο στον μαριουκλα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Ρε παιδια δε μπορω να καταλάβω τι γίνεται στις μέρες μας. Όπου πάω όλες οι πιτσιρίκες έχουν σχέση. Όλες οι φίλες μου έχουν σχεση και οι φίλες τους. Δηλαδή αναλογικά ο πληθυσμός των γυναικών πρέπει να είναι με διαφορά μικρότερος απ ότι των αντρών για να επικρατεί η κατάσταση αυτη. Πως το εξηγείτε εσείς; Το έχετε παρατηρήσει και εσείς; οι 9 στις 10 έχουν σχεση. Ενώ άμα ρωτήσετε 10 αντρες στο δρόμο οι 2 θα έχουν σχέση.

τυπε ολα τα μουνετα τα γαμει ο ντοπας christos savvidis,γιαυτο φαινεται σαν να εχουν σχεση :confused::confused::confused:
και ολοι οι υπολοιποι χυστες ειναι μπακουρες :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι περισσότερες οι γυναίκες. Στις ηλικίες μέχρι τα 39 είναι περισσότεροι οι άντρες σύμφωνα με το link

τυπε οσοι ξεροχυνουν με γκρανια θα ειναι πασαδες :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
ακριβως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το νήμα αυτό πάει για χιλιάδες σελίδες,μπράβο στον μαριουκλα
κατσε, σε λιγο θα σκασουν και τα εμπειρα αλανια απο τις ελλεηνιδες και θα καταληξει σε συγχωνευση θρεντ :2funny::2funny::2funny:

tonousou*

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Φίλε ψωλοβροντη δεν έχει καμία σχέση αν έχουν σχέση
Χωσου

loukas123

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2021
Like
62
Πόντοι
0
ΔΕΝ υπάρχει γυναίκα πάνω του μετρίου που να μην έχει ''κάποιου''΄είδους σχέση, εκτός κ αν χώρισε μισή ώρα πριν τη ρωτήσεις. Όλες αυτές οι ''σχέσεις'' είναι με τους ίδους άνδρες λίγο πολύ, δλδ σε κάθε έναν που έχει εμφάνιση ή/και λεφτά ή ξέρει να παίζει μπάλα, αντιστοιχούν δεκάδες απ αυτές.

Ως εκ τούτου φροντίζεις απλά να είσαι η καλύτερη επιλογή τους (ότι κ αν σημαίνει αυτό, για κάποια μπορεί η καλύτερη επιλογή να είναι κάποιος που τη σπαει στο ξύλο) ώστε να μη τη νοιάζει η σχέση της κ να πάει μαζί σου κ να γίνεις εσύ η ''σχέση'' της

1)Επομένως ποτέ δε ρωτάς αν έχουν σχέση, δεν έχει νόημα

2)Φλερτάρεις/τη βγάζεις ραντεβού όσο σου πετάει πίσω το μπαλάκι, μέχρι να τη γαμήσεις.

3)Αν σε οποιαδήποτε φάση της διαδικασίας σου αναφέρει ότι έχει σχέση:
α) αν πιστεύεις ότι σε θέλει, αλλά κωλώνει, της λες κάτι του τύπου ''δε με νοιάζει, εγώ σε θέλω'' με δικά σου λόγια
β) αν πιστεύεις ότι είναι όντως αλλού, απλά δώστης τον αριθμό σου κ πες της κάτι του τύπου ''εγώ σε γουστάρω αν αλλάξει κάτι κάλεσε με'' κ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ.

evossavagios

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
107
Πόντοι
0
και? και παντρεμενες υπαρχουν!
ειπε κανεις οτι δε το δινουν αλλου?

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μήπως τήν σχέση οι γκόμενες τήν κάνουν μεταξύ τους ?
Διότι μέ άνδρες τό αποκλείω, δέν βγαίνει...μέ τίποτα μαθηματικά!!

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.372
Πόντοι
25.186
ποτέ δε θα λαμβανεις υποψιν τί μαλακιες σου λενε οι πουτανες οι γυναικες.
Το πιθανοτερο ειναι για να σε αποφυγουν.
Το αλλο ειναι οτι θεωρουν σα σχεση το πηδημα δεξια κι αριστερα.
Ασε που μπορει να ειναι σε σχεση με το σκυλι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom