Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ApolloCreed

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμ πρωτη φορά στα λημερια τα δικά μου.
Αγαπητέ βλέπω ότι εισαι βιαστικός να πας να δώσεις αίμα...

Λοιπόν μονά-ζυγά η ουκρανίδα κερδίζει το ταξίδι απ'ότι βλέπω, εγώ εάν σου απαντήσω τι κερδεύω?

Φίλε μου, στα λημέρια τα δικά σου πρώτη φορά, όντως! Το δικό μου είναι η Ρίγα!
Η Ουκρανίδα το έχει χάσει ήδη το ταξίδάκι... Απλά θέλω να πιστοποιήσω πόσο ακριβώς κάνει η βίζα της (35 ευρώ?)
Εσύ δυστυχώς δεν κερδίζεις και πολλά με το να απαντήσεις ;)

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ιωσηφ αυτο ειναι το καινουργιο μου βιντεακι στα Εβρα'ι'κα παιζει και η γατα μου στο 1.33-1.58 Ελπιζω να σου αρεσει[youtube=425,350]AwdRyJl3lmM[/youtube] .Ο μονος που σιγουρα θα καταλαβει τι λεω  ειναι ο Fidel :)
γιατι ρε τα γυριζεις τα βιντεο στα εβραικα?
εχεις και εβραιους εθνικογαμηστες ψηφοφορους?

Επισκέπτης
Φίλε μου, στα λημέρια τα δικά σου πρώτη φορά, όντως! Το δικό μου είναι η Ρίγα!
Η Ουκρανίδα το έχει χάσει ήδη το ταξίδάκι... Απλά θέλω να πιστοποιήσω πόσο ακριβώς κάνει η βίζα της (35 ευρώ?)
Εσύ δυστυχώς δεν κερδίζεις και πολλά με το να απαντήσεις ;)

Παραβίασες ανοικτας πύλας αγαπητέ την απάντηση την εγνωριζες...
όντως τόσο κανει 

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Για εικονικά γαμήσια και ταξίδια δεν μιλάω ποτέ! Το αποφεύγω όπως και ο φίλος Αρκανς τους κλώνους!!!
Ιδιαίτερα απο δημιόυργούς φανταστικών ιστοριών δεν δέχομαι! Και δεν είναι το ιδιαίτερο που χρειάζεται! Μουνιά ελευθερα να έρθουν διακοπές εδώ χρειάζεται....
Μόνο ζευγάρια και΄οικογέννειες έρχονται! Και οι Μουνοπαρέες πάνε αλλού...
οσο υπαρχει ιντερνετ στα ιδρυματα,οι φανταστικες ιστοριες του καθε τρελακια θα ειναι καθημερινο φαινομενο.

Επισκέπτης

Ο πορνομεταναστουλης έκανε υπερπαραγωγή αυτήν την φορά. Βρήκε γραφείο, δεύτερη γκόμενα!!!(επιτελους), τάξη, καλά στην ντίσκο πόσι πήγε Δευτέρα στις 1900 το βραδυ και δεν υπήρχε γατα...Κανονικά πρεπει να το βαλει το βίντεο στην σελίδα του Μορδαχάι διότι αυτός έχει ξεφυγει πιο πολυ από την αγαμία.

ApolloCreed

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ο πορνομεταναστουλης έκανε υπερπαραγωγή αυτήν την φορά. Βρήκε γραφείο, δεύτερη γκόμενα!!!(επιτελους), τάξη, καλά στην ντίσκο πόσι πήγε Δευτέρα στις 1900 το βραδυ και δεν υπήρχε γατα...Κανονικά πρεπει να το βαλει το βίντεο στην σελίδα του Μορδαχάι διότι αυτός έχει ξεφυγει πιο πολυ από την αγαμία.
δασκαλε η ιδια γκομενα ειναι,η κορεατισα ειναι.μια πρωταγωνιστρια εχουμε δει μεχρι τωρα.
αλλη γκομενα εκτος απο την κορεατισα δεν εχουμε δει.
δασκαλε εγω παντως σε βιντεακι που απευθηνετε στον εβραικο λαο,θελω και εβραια γκομενα.

Επισκέπτης
δασκαλε η ιδια γκομενα ειναι,η κορεατισα ειναι.μια πρωταγωνιστρια εχουμε δει μεχρι τωρα.
αλλη γκομενα εκτος απο την κορεατισα δεν εχουμε δει.
δασκαλε εγω παντως σε βιντεακι που απευθηνετε στον εβραικο λαο,θελω και εβραια γκομενα.

εβαλε και δευτερη προσεξε καλα στην αρχή που κανει τον γυρο του θριαμβου στην πολη μεσα στο αυτοκινητο καθεται διπλα του. Τωρα η γιδα του  πρεπει να ναι αυτή και ξεπληρωνει το ταξιδι στην ελλαδα...

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1
εβαλε και δευτερη προσεξε καλα στην αρχή που κανει τον γυρο του θριαμβου στην πολη μεσα στο αυτοκινητο καθεται διπλα του. Τωρα η γιδα του  πρεπει να ναι αυτή και ξεπληρωνει το ταξιδι στην ελλαδα...
δασκαλε την γιδα δεν την βαζει παλι να τραβαει με την καμερα,γιατι τρεμει το χερι τις και δεν κανει καλες ληψεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Εβραιοι μοιαζουν παρα πολυ με μας σε πολλα εχουν το ιδιο χιουμορ θα ελεγα και βριζουν οπως εμεις :2funny:Γ'αυτο και τους αρεσουν τα βιντεακια μου.Ασε που ακουνε παρα πολυ Ελληνικη μουσικη!Αν βαλεις Ισραηλινο ραδιοφωνο τα 2 στα 3 τραγουδια θα ειναι Ελληνικα.Και πολλα τραγουδια Ελληνικα εχουνε μεταφραστει στα Εβρα'ι'κα οποτε θεωρισα σωστο να κανω  βιντεακια στα Εβρα'ι'κα.Απο το 1996 μιλαγα οτι πρεπει η Ελλαδα να κανει συμμαχια με το Ισραηλ και τοτε ολοι με κοιταγανε περιεργα!ΑΠΛΩΣ ΗΜΟΥΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Κοιτα εδω τι μουσικη ακουνε οι ΕΒραιοι!!!! [youtube=425,350]9Xjm8Ku0xOM[/youtube]  [youtube=425,350]055W8ktXN3E&feature=related[/youtube]

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[youtube=425,350]3NkEsWJ0nKY[/youtube] ετοιμαζω σχετικο βιντεακι.Πρεπει να καταλαβουμε τους Εβραιους πολιτιστικα.Ο Μορδεχαιος Φριζης μπορει να ειναι εναντιον γιατι ειναι πολυ Φανατικος Ιουδα'ι'στης θα ελεγα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ιωσηφ αυτο ειναι το καινουργιο μου βιντεακι στα Εβρα'ι'κα παιζει και η γατα μου στο 1.33-1.58 Ελπιζω να σου αρεσει[youtube=425,350]AwdRyJl3lmM[/youtube] .Ο μονος που σιγουρα θα καταλαβει τι λεω  ειναι ο Fidel :)

Ζε τοβ μεοντ! κολ α ντβαριμ σε ατα ομερ ναχονιμ. μπε ρουσια γιεσ αρμπε παχουροτ γιαφοτ γκαμ αρμπε ζονοτ.
Αβαλ μπε γιαβαν ατα  γιαχολ ρακ λαασοτ μπε γιαντ κολ γιομ!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ζε τοβ μεοντ! κολ α ντβαριμ σε ατα ομερ ναχονιμ. μπε ρουσια γιεσ αρμπε παχουροτ γιαφοτ γκαμ αρμπε ζονοτ.
Αβαλ μπε γιαβαν ατα  γιαχολ ρακ λαασοτ μπε γιαντ κολ γιομ!
μεζουμαν μπιλβαντ :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Εβραιοι μοιαζουν παρα πολυ με μας σε πολλα εχουν το ιδιο χιουμορ θα ελεγα και βριζουν οπως εμεις :2funny:Γ'αυτο και τους αρεσουν τα βιντεακια μου.Ασε που ακουνε παρα πολυ Ελληνικη μουσικη!Αν βαλεις Ισραηλινο ραδιοφωνο τα 2 στα 3 τραγουδια θα ειναι Ελληνικα.Και πολλα τραγουδια Ελληνικα εχουνε μεταφραστει στα Εβρα'ι'κα οποτε θεωρισα σωστο να κανω  βιντεακια στα Εβρα'ι'κα.Απο το 1996 μιλαγα οτι πρεπει η Ελλαδα να κανει συμμαχια με το Ισραηλ και τοτε ολοι με κοιταγανε περιεργα!ΑΠΛΩΣ ΗΜΟΥΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Κοιτα εδω τι μουσικη ακουνε οι ΕΒραιοι!!!!

Ακριβως. Στη μεσογειο, οριστε συμμαχος. Ολοι στη μεσογειο ειναι πιρφοροι οι ισραηλινοι ειναι σα τη μυγα μες στο γαλα.

arcans83

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Like
4
Πόντοι
1

pepetros30

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το να παιρνει καπιος ματι την δικια του με αλλον,ειδικα εαν το κανει κι αυτος με καποια αλλη την ιδια στιγμη,δεν ειναι ανωμαλια παντως,κι εμενα μ αρεσει το σουινγκινγκ, το κανουν πολλοι στην ευρωπη
μηπως δεν εκδιδετε η γυναικα του κι εχεις μπερδεψει το σουινγκινγκ και το γκρουπ-σεξ με την πορνεια?καμμια σχεση το ενα με το αλλο...
το εαν εχει εκβιασμο  στο μητρωο του,ιντερπολ  κλπ,ειναι βαρια κατηγορια
κι απαιτει αποδειξεις,αλλιως ειναι λογια του αερα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom