Λοιπόν δια να τα διαβάσει ίσως στο μέλλον κάποιος άλλος χριστιανός και ποίος γνωρίζει άραγε, να επωφεληθεί ή να τον κλείσουν φυλακή, ετοποθέτησα το κείμενον εις το θέμα μου, διότι το θέμα του πορδομετανάστου είναι σαν το μυαλό του, μπουρδέλο...
Δασκαλε σε ευχαριστω για την γνωση που χαριζεις απλοχερα, βεβαια πρεπει και οι μαθητες να μην κραταν ομπρελα οταν βρεχει μυαλα ο θεος, οπως κρατουσα και εγω στην ζωη μου!
ε τώρα τι να απαντήσω, ευλογώ τα γένια μου....
Ξεκινωντας απο τελος, κατι μου λεει ο τιτλος, το ξαναειδα? καπου προσφατα, θα δω αν ειναι μονο για αφρικα η εχει και ευρωπη η ισλαμ! Ακομα και ποιες εταιριες εκαναν λοτζιστικς. Τετοια θεματα ειναι για πολλες ωρες.
Σαφώς, πρόκειται περί σχολικού βοηθήματος που πάντοτε προτείνω εις τους μαθητά ς , μαζί με Πολύαινον, Ερμή Τρισμέγιστον, New ways in Psychoanalysis, Εγχειρίδιο του Καλού Κλέφτη, Μπέττυ-πόσο πάει, The Black Book κλπ Logistics έκαμαν εταιρίες ιουδαικών συμφερόντων με σημαίας Βενετίας, Γένουας, Χαλιφάτου της Βαγδάτης και outsourcing χαζάροι, βάραγγοι και τούρκοι αναλόγως της ιστορικής περιόδου
Εδω μιλαμε για ψυχολογια και πολιτιστικες διπλωματιες και τα λοιπα τωρα, ενω εσυ μιλησες για αυτα προ αιωνων! Πχ προσφατα διαβαζω φετος καποιο χρονολογιο καθε μερα για ιστορικα γεγονοτα, ψαγμενο. Π.χ Αν παμε στην περιοχη σου, οταν βλεπω οτι η Λεοντοπολις ηταν ορθοδοξη, μετα ηρθαν οι Παπικοι. Αλλοτε καποιοι Μογγολοι, ξανα μετα η χανσεατικη ενωση κτλ κτλ, βλεπεις το γαιτανακι που σχηματιζεται. Τι να λεμε, αφου τα εχεις πει και...Εσυ!!!
Τώρα εδώ οι υπόλοιποι θα νομίσουν ότι επικοινωνούμε εις κάποιαν ακατανόητον ρουνική γραφήν. Βεβαίως, η μπάλα έχει αλλάξει περιοχή/περιοχάς τόσας φοράς ώστε και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν τι είναι. Εις την πρόσφατη ιστορία, από την Λεοντόπολην ήτο ο Σιμόν Βίζενταλ. Ο οποίος εδήλωνε Αυστριακός ! ( διότι ήταν εις την Αυστροουγγαρία, πριν πάει στην Πολωνία αφού ήταν στην Ρωσσία, πριν πάει στην Σοβιετία και μετά έγινε Ουκρανία, τρέχα γύρευε. Επίσης ο άγιος Ιωάννης ο ρώσσος και η Ρωξαλλάνη ήσαν από εκείνα τα μέρη. Πολλάκις για να γελάσω, έχω σκεφθει να ηγηθώ σταυροφορίας δια την μετονομασία του αγίου σε άγιος Ιωάννης ο Ουκρανός.
Τετοιο ανακατεμα φερνει ...συμπεριφορες, αραγες? (δεν θα επρεπε να το πω εδω, γιατι θα με κυνηγανε). Δασκαλε, σκεφτομαι ...μηπως ειμαστε προβατα, αλογα κουρσας η σκυλια κυνομαχιας , [*] εδω θυμαμαι και τον αλογομουρη παρασκευα στο φιλαθλο!
Βεβαίως και φέρνει. Και πρόκειται περί φοβερού ανακατέματος διότι εις την πραγματικότητα, η περιοχή πρόκειται περί εθνικής οδού, από την οποία επέρασαν όλοι εκτός από νέγρους και ινδιάνους. Ανάγνωσε το βιβλίον...
Κανω 2η αναγνωση, αυτη ειναι για πριβε, λες το πεπρωμενο τους φυγειν αδυνατο? Και μεις εδω ειμαστε πισω, αλλα εχουμε και ενα ουρανο να δουμε, εκει το βλεπω πολυ μουντο το κλιμα. Σκεψου ακομα Δασκαλε τι θα πρεπει να μηχανευτουν για να ζησουν τοσα που περασαν, χωρις θαλασσα και χωρις βουνα...εδω μπορει να το χανω λιγο.
Ο Σόλων εδιηγήτο ότι κατά τας αρχαίας παραδόσεις των Αθηνών, η "θεά" (διάβαζε Αθηνά) λόγω του καλού κλίματος και της φυσικής ομορφιάς της Αττικής εδιάλεξε να οικοδομηθεί η πόλις και έδωσε το ονομά της, διότι εθεώρησε ότι με την πάροδο του χρόνου το καλό και ωραίον θα αναθρέψει καλούς κατοίκους. Οι κύνες όπως τους γνωρίζουμε δεν υπάρχουν, είναι αποτέλεσμα τεχνητών διασταυρώσεων των τελευταίων 400 ετών!.
Εχει πολυ ψωμι αυτα λες...χμ, αισθανομαι οτι εγγιζουμε την οδυσσεια του κιουμπρικ....
Τεσπα, λες και ο ομπαμ.ι.ας ειναι απο τα βαθη της αφρικης!
μιγάς είναι δεν είναι μαύρος , η μαμά του Ομπάμια γουστάριζε αράπικες (γενικώς τριτοκοσμικές) μαλαπέρδες, τώρα δια ποίον λόγον δεν επήρε από τα γονίδια της μαμάς του αλλά επήρε μόνον από τα γονίδια του Κενυάτου πατρός του και είναι μαύρος, αυτό το γνωρίζουν μόνον εκείνοι που ανεβοκατεβάζουν τις αμερικανικές κυβερνήσεις (και τις αγγλικές, ελληνικές, γερμανικές κλπ)
Εδω στα χναρια του Μεγαλου Τιμονιερι #3Μ, ειναι και ο Αρχηγος! Τις προαλλες επεσα σε ενα εθνοτικο χαρτη της αυστροουγγαριας. Εγω εκ των υστερων τα εμαθα απο κοσμο. Αν δεν το καλαβεις η δεν το δεις εκει, που να ξερει ο καθε ελλην, γιατι εχει ουγγρους η σερβια η ρουμανια, γιατι ειχε γερμανους η ρουμανια και ουγγρους, η τους γερμανους στην πολωνια, κτλ. αυτα που λεει ο αρχοντικος και ακατα.βλητο.ς και αιθαλλης ΚΜΑΝ για τις Σιλεσις και δεν συμμαζευεται!
βεβαίως , εγώ ενθυμούμαι πριν 40 χρόνια είχα πάει στην Παλαιστίνη και οι παλαιστίνιοι ομιλούσαν ελληνικά ! Κουφό εεε? Και εις την ελλάδα ήσαν στην αναζήτησιν διαφόρων χαμένων λεγεώνων, μέχρι που τους βάνανε χέρι από το Αμέρικα, διότι είχαν εδώσει χιλιάδες διαβατήρια ,έναντι κάποιου μικρού ανταλλαγματος φυσικά, σε ασχέτους ανθρώπους με ποινικό μητρώον ωσαν την εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα. Πάντως ουγγαρίες, βουλγαρίες, Ρουμανίες , αλβανίες συνεχίζουν ακάθεκτες
Χαιρε Μυσταγωγε!!!
χαίρε νύμφη ανύμφευτε, άιντε να γυρίσει ο τροχός να γαμήσει κι ο φτωχός να χαρούμε κι εμείς...
υγ.
Ο Τζο Μπλασκος επρεπε να διδασκε τους Δογηδες της Βενετιας, μαζι με τον Τζιακομο Καζανοβα, πριν στειλουν τον Μαρκο Πολο στην Ανατολη! Χαχαχα!!!
στείλανε εμένα...Η συγκινητική στιγμή του αποχωρισμού :
- "Μάνα θα φύγω, θα πάω στην ξενιτιά, δεν αντέχω άλλο 'δώ"
-"Στο διάολο να πας και παραπέρα ! "
υγ2
Εισαι μυαλο ξουραφι! Και μονο που σκεφτηκες τον θυρεο!!! Εισαι κινητο ναρκοπεδιο!!!
όντως παντού δια επικίνδυνον με είχανε , με τας σχετικάς προσωπικάς επιπτώσεις βεβαίως...
υγ3.
Καπου ο Λασκος λεει σε ενα βιντεο..το 2000 θα... ο αλλος του λεει, μα εχουμε 2007..., του απαντα, Ξεχασε οτι ξερεις, ειναι πσεματα!!!
ο Λάσκος (ρητώς χωρίς "κύριος") επροηγήτο της εποχής του , εις την Καλλιθέα ήτο. Η περίπτωσις τέτοια ώστε , ο Μυλωνάς εις την πρώτη εκπομπή με Λάσκο τον εκάλεσε ως μαιδανό 10 λεπτών, έτερος ήτο ο κύριος προσκεκλημένος , αλλά όπως φαντάζεσαι έγινε το έλα να δεις με τας διδαχάς του αρχιδιΔασκάλου και το "Αμήν, Αμήν" και επήρε όλη την εκπομπή απάνου του. Φέτος εάν ενθυμούμαι καλώς είμαστε κάπου στο 5700, η αρίθμησις των ετών όπως την γνωρίζουμε ΄σημερον είναι τελείως πρόσφατος, δεν έχει παρά 200 χρόνια
Στο τελος θα διωξετε στον ΠορνοΕμιγραντε στο Ινστα και τον Αρχηγο στο Αρειντζμεντ!
Ο κ. Πρόεδρος δυστυχώς, πάει φούλ για Δαφνί. Ο κ. Αρχηγός έχει καλυτερη διάγνωσην, Κατά 50% διατηρεί επαφήν με την πραγματικότηταν.
Αυτιά...
Υ.Γ. η κ . Ελεάνα που αναφέρεις εξεκίνησε την καρριέρα της χαιδέυοντας φτερά και καπώ εις την εκπομπή τηλεπωλήσεων αυτοκινήτων του κ. Μοισσίδου προ τριακονταετίας...50 και βάλε σήμερον