davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τυπε για το θεμα θα μας πεισ τιποτα ??? τον εγδαρες !!!Τυπε το νηπιαγωγείο το τελείωσες η όχι
τυπε για το θεμα θα μας πεισ τιποτα ??? τον εγδαρες !!!Τυπε το νηπιαγωγείο το τελείωσες η όχι
@[/URL] Fidelio_gr,Λαστ ναιτ & καφε .......
πορνοκομανταρα μου γραψε για κιεβοο που γαμαει καλα και φτηνα ο κοσμος!??? εγο ξερο και ασχοληθηκα εκει με τα καλα κλαμπ που τραπεζι κτλ θελησ κανα 400 στανδαρ δολαρια και πανο !! και οταν δεν ειχα ορεξη φορτονα απο το καραβι !! με 2 3 κατοσταρικα δολαρια 2 -3 ορες τοτε!! εχο να παο 2 χρονια εκκει !!! teleytea fora που πιγα το καραβι εεκλησε και γινοταν νταραβερι λιγι πιο κατο σε ενα κλαμπ εστιατορια που εβλεπε στο ποταμι θεικο τοτε το καραβι!! τεζα καργιλια αλλογα !! το κλισαν οι μαλακες τορα οι καλοι σπονσορες αραζουν στο ντελουξ στο εστιατοριο στο κλαμπ πανε οι ασχετοι αλλα θελης λευτα εκει!!! φτηνα εση που χεις γυρισει που προτεινεις???? στο γυμναστιριο του ντελουξ τα καλητερα!!!! της ουκρανειας!!! dinamoo!!!!!! αλλα αν δεν εισε με τουσ προυχοντες δεν εχεις καμια τυχη εκει!! ntimpeit shmeraaaa ua milhsei lebentaros???αρχοντας ο νταβαριτσ
Από το να λέω βλακείες προτιμώ να σωπαινω, πράγμα που δεν κανείς εσύτυπε για το θεμα θα μας πεισ τιποτα ??? τον εγδαρες !!!
type εση και οι ομοιοι σου!!!! τα επι προσοπικου δεν ενδιαφερουν !!! και για ξεκαβλομα υπαρχουν οι πουτανες το γυπαιδο και η μαλακια!! μετα υπαρχει και ο ψηχολογος που σε γλητονει απο τον τρελογιατρο!!!!!!! lkjhgfdsazxcvbytreΑπό το να λέω βλακείες προτιμώ να σωπαινω, πράγμα που δεν κανείς εσύ
Από το να λέω βλακείες προτιμώ να σωπαινω, πράγμα που δεν κανείς εσύ
Εσένα δυστυχώς δεν σε γλίτωσε και ιδού το αποτέλεσμαtype εση και οι ομοιοι σου!!!! τα επι προσοπικου δεν ενδιαφερουν !!! και για ξεκαβλομα υπαρχουν οι πουτανες το γυπαιδο και η μαλακια!! μετα υπαρχει και ο ψηχολογος που σε γλητονει απο τον τρελογιατρο!!!!!!! lkjhgfdsazxcvbytre
Οπότε έχουμε και λέμε:και για ξεκαβλομα υπαρχουν οι πουτανες το γυπαιδο και η μαλακια!! μετα υπαρχει και ο ψηχολογος που σε γλητονει απο τον τρελογιατρο!
Οπότε έχουμε και λέμε:
- [li]Οι πουτάνες που γαμάς (αν γαμάς) δεν σε βοήθησαν να ενταχθείς ομαλά στην κοινωνία,[/li]
[li]Στο γήπεδο δεν πας (και καλά κανεις γιατί είναι για χαζους & λαλημένους),[/li]
[li]Η μαλακία (στην οποία σίγουρα είσαι πρωταθλητης) δεν εφερε αποτέλεσμα,[/li]
[li]Ο ψυχολόγος σου μάλλον δεν ασχολήθηκε αρκετά με την περίπτωσή σου,[/li]
...οπότε η τελευταία ελπίδα είναι ο τρελογιατρός και τα φάρμακα (αν και ο τρόπος γραφής σου προδίδει πως ήδη λαμβάνεις φαρμακευτική αγωγή με σκληρά αντικαταθλιπτικά).
πορνοκομανταρα μου γραψε για κιεβοο που γαμαει καλα και φτηνα ο κοσμος!??? εγο ξερο και ασχοληθηκα εκει με τα καλα κλαμπ που τραπεζι κτλ θελησ κανα 400 στανδαρ δολαρια και πανο !! και οταν δεν ειχα ορεξη φορτονα απο το καραβι !! με 2 3 κατοσταρικα δολαρια 2 -3 ορες τοτε!! εχο να παο 2 χρονια εκκει !!! teleytea fora που πιγα το καραβι εεκλησε και γινοταν νταραβερι λιγι πιο κατο σε ενα κλαμπ εστιατορια που εβλεπε στο ποταμι θεικο τοτε το καραβι!! τεζα καργιλια αλλογα !! το κλισαν οι μαλακες τορα οι καλοι σπονσορες αραζουν στο ντελουξ στο εστιατοριο στο κλαμπ πανε οι ασχετοι αλλα θελης λευτα εκει!!! φτηνα εση που χεις γυρισει που προτεινεις???? στο γυμναστιριο του ντελουξ τα καλητερα!!!! της ουκρανειας!!! dinamoo!!!!!! αλλα αν δεν εισε με τουσ προυχοντες δεν εχεις καμια τυχη εκει!! ntimpeit shmeraaaa ua milhsei lebentaros???
Έπεσες μέσα στο Νίκ μου σε σχέση με τα ρολόγια και τα λοιπά! Αλλά όταν κάτι είναι καλοπροαίρετο το διασκεδάζω! Αυτό που ίσως σε απογοητεύσει είναι πως ακόμα δεν έχω κάνει βολές με το εργαλείο! Έχω βρει τη σκοπευτική λέσχη αλλά το αναβάλω συνεχώς!Λοιπόν πιστολέρο (είδες? εγώ δεν σε λέω "ωρολογοποιό" σαν τους ασχετους που δεν ξερουν καν τι σημαίνει το nick σου),
Δεν προκειται να σε επιπλήξω για ορθογραφικά, μην ανησυχεις Υπάρχουν ΔΥΟ λόγοι που δεν σου απάντησα που θα πας να γαμήσεις εαν σκοπευειες να ταξιδεψεις στο Κίεβο:
- [li]Ο πρώτος λόγος είναι επειδή δεν ξερω τι ακριβώς ψαχνεις! Για παράδειγμα, πριν απο λίγο ο μπουφος έγραψε οτι πάει και ψαρευει τελειωμένες (στάνταρ πρεζονια) στη λαική αγορα της Πετριβκα (που είναι ενα μεγαλο ανοικτό παζάρι σαν τις υπαίθριες αγορες των Ρωσσοπόντιων που υπάρχουν (?) / υπήρχαν παλιότερα και στην Ελλάδα). Αλλος, είπε οτι πάει σε μασατζίδικα, άλλος είπε οτι μαζευει πουτανακια από το πεζοδρομιο της Κρεσατικ (οι οποίες συνηθως είναι γυφτάκια και ότι πιο τελειωμένο υπάρχει στην Ουκρανική επαρχία) τα οποία είναι μεν πολύ φτηνα αλλα κουβαλανε ενα καρο αφροδίσια (το αντίστοιχο στην Ελλάδα είναι οι μαυρες που γαμιούνται στα όρθια στην οδό Αθηνάς). Που να ξερω ρε φίλε τι ακριβως ψαχνεις? Μπορεί εσυ να ψαχνεις να είσαι κανενας σαβουρογαμης και απλά να θελεις να χωσεις το καβλί σου ακόμη και σε εξατμιση αυτοκινήτου και δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο (σαν τον προηγούμενο που ψαρευει γυφτακια και πρεζονια στο δρομο). Μπορεί και να είσαι άπλας με το χρημα και υπερ-εκλεκτικός και να θελεις μονο τα καλυτερα και πιο κασσάτα μουνια και να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από την Miss Ukraine ή τα μοντελα του Ουκρανικού Playboy! Μπορώ εγω να είμαι μεσα στο μυαλό του καθενός?[/li]
- [li]Ο δευτερος (και σημαντικότερος) λόγος που δεν απαντησα στο ερώτημά σου είναι, οτι από τη στιγμή που εγώ πήγα επάνω το 2010, μέσα σε 1 εβδομάδα βρηκα κι εκανα σχεση με μια Ουκρανή 26 ετων, ΜΟΥΝΑΡΟ (μούναρο όμως όχι μαλακίες) πρώην στριπτηζού και παλιότερα είχε κανει και κανα 2-3 ταξιδάκια εσκορτινγκ σε Ευρωπη. Σε όλο το διάστημα που εμεινα Ουκρανία, μεναμε μαζί σαν κανονικό ζευγάρι, γαμιόμασταν ολημερις και οληνυκτις και δεν μου έκανε αισθηση να παω να ψαξω να γαμησω και αλλού. Εφ' οσον είχα στα χερια μου σουπερ ξανθό μουναρο, που και ναζιαρα ήταν και καβλιάρα ήταν και μου εκανε ότι πιο παλαβό και τρελό γούστο είχα στο νού μου, ποιός ο λόγος να αρχίσω να γυρναω σε μασατζίδικα και στριπτηζαδικα να ξοδευω χρονο και χρήμα σε πεταμενες? Ναι, ξερω τι παιζει, ξερω που πανε οι σεξο-τουρίστες να εξαργυρώσουν το χρήμα που κουβαλανε, αλλα ρε φίλε πες μου ποιός θα έχει ένα θεόμουνο να γαμαει 3-4 φορες τη μερα, καθε μερα, επι 4 χρόνια και θα μπαινει συχνα στη διαδικασία να ψαχτεί για κατι πιο φτηνιαρικο. Μου μαγειρευε, μου εκανε ότι σεξουαλικό γούστο της ζητούσα, με είχε πασα κανονικό χωρίς να της υποσχεθω ποτε κατι περισσότερο! Γιατί να ψαχτω αλλού όταν ειχα πριβε το καλυτερο μουνί να μου κανει όλα τα γούστα και μαλιστα τζαμπα?[/li]
Από εκεί και πέρα, αν μπορώ με γνώσεις και εμπειρία να βοηθήσω καπου αλλού, ευχαρίστως!