Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
η τελευτεα που βρηκα,ποτε δεν μιλαμε απο την μερα που εφυγα,εστειλα προχτες χρονια πολλα,απαντα και την επομενη γραφει και λεει.δεν θελω να κρυβομαι ειμαι εγγθος απο εσενα χαχαχαχα,τις ειπα επιδη ειμαι καλο παιδι δεν σε γαμησα καινα σε σπασω απο το ξυλο οπως εισαι συνηθισμενη και επιδη σου εδωσα λιγα λεφτα γιατι σε λυπηθηκα νομισες μπορεις να με κοροιδεψεις.καλα αυτη φενοταν πολυ υσυχο και χαζο κοριτσακι.τιε ειπα οταν ερυω θα φας σφαλιαρες που πηγες να με γελσεις και δεν θα εχω τωρα επικεινωνια,που θα ερθω τις λεω θα γαμω αλλες χαχαχαχ.γνωρισα 4 παιδακια που πηγαν κιεβο 3 μερες.προπληρωσαν και 70 ευρο το ατομο στο σκαυ μπαρ που ειναι πουτανες και με παιρνουν στο σκαυπ και λενε.μας ειπες θα φαμε ξυλο δεν φαγαμε,πηγαμε στο μπαρ αφησαμε 2000 χρεος και φυγαμε χωρισ να πληρωσουμε,ειπες δεν θα εχουμε γκομενες και ολες μας κυνηγανε χαχαχαχ.ο ενας μαλιστα ειπε πεστε του ειναι χελιδωνι,ταχα ηλιθιος χαχαχαχ,εχει δικαιο ο τθπος γαμησα την πολη ολη εκει και πηγε πρωτη φορα κιεβο και τον κυνηγουσαν και εβρισκαν γκομενες χαχαχαχ.κανενας δεν μιλουσε ρωσικα,κινηθηκαν μονο χρισιατικ και καπειος φιλος τους δικηγορος που ελεγε τους βρηκε γκομενες μαλλο αρχιδια τους βρηκε χαχαχαχ.ολοι γαμανε τζαμπα,ειναι γκομενιαρηδες μαλλον εγω θα εχω προβλημα και ειμαι βλακας χαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο καιρο εσεις αναλυετε τις ριζες και τις φυλές των Ανατολικων  Ο ΣΧΙΝΟ σκιζει τα ουκρανικα κορμια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

και εχει και δυο μετρα χιόνι  ΟΔΗΣΣΟ ειναι πάλι....
περιμενω υλικο μολις μιλησα Σκαιπ μαζι του.... τον ζηλευω ρε παιδια..
πλακα πλακα ο πορνομεταναστης εχει δικιο ....για τα οικονομικα μας δεδομενα αδικα τον παρεξηγουμε...

Σημ η φωτο ειναι απο παλια ιστορια περιμενω να δω νεο υλικο αν μας δωση....
Αστο παλιο το κόλπο.Μου τα ειπανε ο Χάρης και τα αλλα παιδια όλα  :2funny: της γκομενες του ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ .Δεν τον ειδε κανενας να περπαταει  :2funny:μονος του ηταν στο Ελληνικο ολη τη μέρα και ολο καθοταν μου ειπανε  :2funny:.
Αν θέλει ο Χάρης ας γραψει λεπτομέριες για να  :2funny:
  Το πιθανοτερο ειναι οτι πηρε γκομενες για μια ωρα και τους εδωσε λεφτα (200-300 Γκρίβνια) για να της φωτογραφίσει γ'άυτο αλωστε δεν φενεται και προσωπο σε καμια απο της φωτογραφιες  :2funny:
  Τι λέει Νίκο ψωφάει το Σίχαμα? :2funny:Αν ειναι γραψτο μας να στειλω τον Πίτσι στην κηδεία να βγαλει φωτογραφίες να  :2funny:

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ελα εσυ και ειναι παρα πολλες,δεν χρειαζεται να τρως τον χρονο στα ιτερνετ να ψαχνεις,ολες που ειναι στο mister x odessa,ειναι οι ιδιες που ειναι μεσα στα μαμπα,μαιλ ρυ και ολα τα σαιτ.τελεθτεα δεν ειχα χρονο να παιξω με ιτερνετ γιατι ειχα κοπελες το βραδι που δεν μπορουσα να ξεφορτωθω.
ε οχι και κοπέλες χαρουλη  :2funny: μια κοντη ποντικομουρα είχες που σου έγινε κολλιτσίδα  επειδή την τάιζες και την πλήρωνες  :2funny:   

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ναι της εδωσα 100 γριβνα για ταξι και 100 για τον δρομο χαχαχαχ,εδωσα μια φορα 300 και τις ειπα παρε κατι για σενα για αυτο γλυκανθηκε,χαχαχαχ.τελευτεα μερα παλι πληρωσα ταξι και τις εδωσα 150 γριβνα.παντως 2 μερες που τις ειπα μην ερθεις δεν ηρθε απλα δεν εκατσε η φαση με τις αλλες που γνωρησα.με λεφτα γαμω και κυπρο καθε μερα χαχαχα.τα ειπαμε ειχα τον γιαννη καιτην παρεα μου εκει τωρα δεν ειχα χρονο.δεν κανω προετειμασιες στα ιτερνετμε πουτανες απο πριν,μαιλ ρυ αργουν να απαντησουν καποτε ποτε,ενω απο μιστερ χ εχει συνεχεια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αστο παλιο το κόλπο.Μου τα ειπανε ο Χάρης και τα αλλα παιδια όλα  :2funny: της γκομενες του ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΕ .Δεν τον ειδε κανενας να περπαταει  :2funny:μονος του ηταν στο Ελληνικο ολη τη μέρα και ολο καθοταν μου ειπανε  :2funny:.
Αν θέλει ο Χάρης ας γραψει λεπτομέριες για να  :2funny:
  Το πιθανοτερο ειναι οτι πηρε γκομενες για μια ωρα και τους εδωσε λεφτα (200-300 Γκρίβνια) για να της φωτογραφίσει γ'άυτο αλωστε δεν φενεται και προσωπο σε καμια απο της φωτογραφιες  :2funny:
  Τι λέει Νίκο ψωφάει το Σίχαμα? :2funny:Αν ειναι γραψτο μας να στειλω τον Πίτσι στην κηδεία να βγαλει φωτογραφίες να  :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακη 2 η 3 φορες ειδα τον σινοχαρα,δεν ειχαμε χρονο.εγω ειδα φοτωγραφιες,ο γριγορακις μπορει να σου πει τι ειδε,δεν μιλησαμε για αυτο με τον μικρο.ηταν στο ελληνικο που το συναντησα,καθοταν με το λαπτοπ και ενα φιλο του,θα εφευγαν για δουλεια ειπε.ειχα και εγω ξενους και δεν ειχα χρονο.μου ειπε ενα βραδι να παμε στο καραοκε οτι θα ηταν με κοπελες αλλα δεν πηγα.ο γρικορακις δεν μιλα καθαρα απο λιγα που καταλαβα δεν εφαγε τιποτα παλι,μονο εβλεπε.δεν ηθελα να πηγαινω ελληνικο και δεν μου αρεσει να καθομαι σε ενα μερος,βαριεμαι θελω συνεχεια να περπατω.οταν πηγα στο ελληνικο οι κοπελες τις εστειλε μονες σινεμα και μας εδειχνε φοτο με τον γιαννη,οπως σου ειπε αυτος ετσι εγινε.ειδα μονο κοπελες απο το σκαυπ οταν τον πηρα μια-δυο μερες πριν παω.καραοκε δεν ηθελα να παω ,δεν υπηρχε λογος θα κερνουσα τις πουτανες που γαμα αλλος?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη 2 η 3 φορες ειδα τον σινοχαρα,δεν ειχαμε χρονο.εγω ειδα φοτωγραφιες,ο γριγορακις μπορει να σου πει τι ειδε,δεν μιλησαμε για αυτο με τον μικρο.ηταν στο ελληνικο που το συναντησα,καθοταν με το λαπτοπ και ενα φιλο του,θα εφευγαν για δουλεια ειπε.ειχα και εγω ξενους και δεν ειχα χρονο.μου ειπε ενα βραδι να παμε στο καραοκε οτι θα ηταν με κοπελες αλλα δεν πηγα.ο γρικορακις δεν μιλα καθαρα απο λιγα που καταλαβα δεν εφαγε τιποτα παλι,μονο εβλεπε.δεν ηθελα να πηγαινω ελληνικο και δεν μου αρεσει να καθομαι σε ενα μερος,βαριεμαι θελω συνεχεια να περπατω.οταν πηγα στο ελληνικο οι κοπελες τις εστειλε μονες σινεμα και μας εδειχνε φοτο με τον γιαννη,οπως σου ειπε αυτος ετσι εγινε.ειδα μονο κοπελες απο το σκαυπ οταν τον πηρα μια-δυο μερες πριν παω.καραοκε δεν ηθελα να παω ,δεν υπηρχε λογος θα κερνουσα τις πουτανες που γαμα αλλος?
Ξεχασες να γραψεις το αλλο που μου ειπες,που σου εδωσε το τηλεφωνο μιας γκομενας απο αυτες που υποτιθεται οτι  :knockinb: με 400 Γκρίβνια για ολη τη μέρα και αυτη σου ζήτησε 700 Γκρίβνια για μια ώρα!
  Τον ειδες λες 2-3 φορες ε,και πως και ηταν χωρις της γκομενες του?Τυχαιο ηταν και της τρεις φορες να μην της εχει μαζι του.Το λογικο ειναι αν αφου τον υποψιαζομαστε οτι μας κορο'ι'δευει να της φερει εκει να της δειξει σε όλους  :think:.Τι δηλαδη της έκρυβε να μην του της πάρουνε? :think:
  Ο Γρηγοράκης κολλητός του ειναι ενα σουβλάκι θα τον κέρασε και θα ειπε οτι του ειπε να πει.Εδω ομως υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα  :think: Πως ο Γρηγοράκης δεν πηδηξε καμία απ'αυτες?Ηταν τρεις γκομενες με λεφτα.Πως και δεν του καθισε καμια με λεφτά ή μηπως οι Ουκρανές ειναι ηθικες? :2funny:και δεν κερατώνουνε? :2funny:Για να συγκρίνετε ο Αλλαντάλον ειχε φερει μια τελειωμένη 35 χρονη με 2 παιδια απο την ΠΜΡ που δεν ειχε να τα'ι'σει τα παιδια της καποιος απο τους Ελληνες την πηρε .Την αλλη μερα της εδωσε 50 Ευρώ και την πήδηξε.Ο δε Γρηγοράκης μιλαει Ρωσσικα αφου σπουδάζει εκει,δεν μπορουσε να της ψησει να της  :knockinb:?ή στο κατω κατω να τους δωσει κ'αυτος λεφτα? :think:Μηπως μας κορο'ι'δευουνε  :jerking: :jerking: :jerking:Η γνωμη μου ειναι οτι ο Σινοχάρας πηγε σε κανα σαλόν πηρε μια γκομενα την καθε φορα για μια ωρα και της εδωσε και 200-300 Γκρίβνια για να τη φωτογραφίσει.Ολες οι φωτο δεν ειναι αναγνωρισημες χωρις προσωπο ειναι οι φωτογραφιες.
  Ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα  απο μονος του απ'ολα αυτα :think:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα σχετικα με το Χάρη ο Γιάννης (ενας Ελληνας που συχναζει εκει)μου ειπε οτι ο Χάρης ειναι ο μονος Ελληνας που βλεπετε,μιλαει Ρωσσικα και δεν ειναι φτωχος και εχει προυποθεσεις να βρει γκομενα.Ολοι οι αλλοι ειναι για  :shit:.
 Και ο Γιάννης αμφησβιτησε της ιστοριες του Σινοχάρα  :think: μου ειπε οτι κατι του βρωμαει εδω πέρα τον εβλεπε καθε μερα μονο του στο Ελληνικο,τυχαιο? :think:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ειπαμε ο καθενας ταξιδευει για διαφορετικους λογους,ο σινοχαρας δεν μας ειπε γαμα τζαμπα απλα οτι παιζει αυτο το παιχνιδι.αν παω ουκρανια για να γαμησω αποκλειστικα μονο βιζιτες θα παιρνω 2 την μερα.εμενα πρωσωπικα στο κοντακτε οσες εκανα προτασεις να βρεθουμε με εβρισαν χαχαχα,αλλα οπως ειπαι ο παπαρας ειμαι χαζοχαρης.αν παιξω οπως αυτο που προτεινε ο νυχτερος σιγουρα θα βρεις κρυφοβιζιτες αλλα καμια δεν εχει τον χρονο να ειναι συνεχεια μαζι σου,εχουν γκομενους,φιλους.εκτος αν ειναι απο αλλες πολεις και δεν εχουν κανενα.τετειες βρισκω αρκετες και τζαμπα.εγω απο μονος παρακαλω τις κοπελες για δωρακια ενω δεν θελουν χαχαχαχ.την τελευτεα της ειπα παμε στο τερανοβα δεν ειναι ακριβο να σου παρω κατι γιατι δεν μου αρεσει να της γαμω ετσι ενω ξερω δεν εχουν τιποτα,αυτο το κανω για δικη μου ικανοποιηση προς σε ενα συνανθρωπο.βοηθω και κοριτσακια που δεν εχω τιποτα μαζι τους οπως τους γειτονες μου που γνωρισε ο διμητρακις και ο γιαννης.δεν πηρε τιποτα η κοπελα ειπε ειναι ακριβα 500-700 γριβν και οτι βρισκει φτηνοτερα,ετσι τις εδωσα 400 γριβνα για ταξι και να παρει κατι εκει που ξερει.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ειπαμε ο καθενας ταξιδευει για διαφορετικους λογους,ο σινοχαρας δεν μας ειπε γαμα τζαμπα απλα οτι παιζει αυτο το παιχνιδι.αν παω ουκρανια για να γαμησω αποκλειστικα μονο βιζιτες θα παιρνω 2 την μερα.εμενα πρωσωπικα στο κοντακτε οσες εκανα προτασεις να βρεθουμε με εβρισαν χαχαχα,αλλα οπως ειπαι ο παπαρας ειμαι χαζοχαρης.αν παιξω οπως αυτο που προτεινε ο νυχτερος σιγουρα θα βρεις κρυφοβιζιτες αλλα καμια δεν εχει τον χρονο να ειναι συνεχεια μαζι σου,εχουν γκομενους,φιλους.εκτος αν ειναι απο αλλες πολεις και δεν εχουν κανενα.τετειες βρισκω αρκετες και τζαμπα.εγω απο μονος παρακαλω τις κοπελες για δωρακια ενω δεν θελουν χαχαχαχ.την τελευτεα της ειπα παμε στο τερανοβα δεν ειναι ακριβο να σου παρω κατι γιατι δεν μου αρεσει να της γαμω ετσι ενω ξερω δεν εχουν τιποτα,αυτο το κανω για δικη μου ικανοποιηση προς σε ενα συνανθρωπο.βοηθω και κοριτσακια που δεν εχω τιποτα μαζι τους οπως τους γειτονες μου που γνωρισε ο διμητρακις και ο γιαννης.δεν πηρε τιποτα η κοπελα ειπε ειναι ακριβα 500-700 γριβν και οτι βρισκει φτηνοτερα,ετσι τις εδωσα 400 γριβνα για ταξι και να παρει κατι εκει που ξερει.
για πιο λογο πας εσυ ουκρανια?

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχω τους λογους μου 28-29 χρονια,πες μας εσυ κλωνε χαχαχα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαθηκε τελευτεα και ο αστυνομος σαινης

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οσο καιρο εσεις αναλυετε τις ριζες και τις φυλές των Ανατολικων  Ο ΣΧΙΝΟ σκιζει τα ουκρανικα κορμια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

και εχει και δυο μετρα χιόνι  ΟΔΗΣΣΟ ειναι πάλι....
περιμενω υλικο μολις μιλησα Σκαιπ μαζι του.... τον ζηλευω ρε παιδια..
πλακα πλακα ο πορνομεταναστης εχει δικιο ....για τα οικονομικα μας δεδομενα αδικα τον παρεξηγουμε...

Σημ η φωτο ειναι απο παλια ιστορια περιμενω να δω νεο υλικο αν μας δωση....
Κανεις δεν αμφιβάλλει για τον μεγιστο πορνοτουριστα Σινο  :rockon:  Και ειδικα εγω που ειπα πρωτος οτι ειναι ο τυπος μια κατηγορια μονος του.Δεν υπαρχει πορνοτουριστας τετοιας εμβελειας και εμβαδον.  :grin:  Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε στην απραξια και μονο στις αναλυσεις. Περναω ζαχαρη με μωρα ΑΑΑ  που ειναι πολλες κλασεις ανωτερα απο τις βιζιτες της Οδησσου. Αλλωστε εγω κυνηγαω γκομενες και ο Σινο σεμι προ βιζιτες.

Συνημμένα

• WP_000023.jpg
    WP_000023.jpg
    137,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • WP_000036.jpg
    WP_000036.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 49

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
;)

Συνημμένα

• WP_000043.jpg
    WP_000043.jpg
    128,9 KB · Εμφανίσεις: 46
  • WP_000048.jpg
    WP_000048.jpg
    134,6 KB · Εμφανίσεις: 59

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
;)

Συνημμένα

• WP_000045.jpg
    WP_000045.jpg
    126 KB · Εμφανίσεις: 48
  • WP_000046.jpg
    WP_000046.jpg
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 35

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
ιπσος 160
καραφλος
βλεμμα χαζις αγελαδςα
ο ψαζοχαρις
ο μεγας καμακις τις οθκρανιας
ερχετε οδεσσα για να γαμισι γκομενες απο πολταβα
υο μεγλο θιμα
μεχρι κι ο αφραγκοδιμιτρακις με λεφτα του χαζοχαρι τον κατοθραγαν οδεσα :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Κανεις δεν αμφιβάλλει για τον μεγιστο πορνοτουριστα Σινο  :rockon:  Και ειδικα εγω που ειπα πρωτος οτι ειναι ο τυπος μια κατηγορια μονος του.Δεν υπαρχει πορνοτουριστας τετοιας εμβελειας και εμβαδον.  :grin:  Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε στην απραξια και μονο στις αναλυσεις. Περναω ζαχαρη με μωρα ΑΑΑ  που ειναι πολλες κλασεις ανωτερα απο τις βιζιτες της Οδησσου. Αλλωστε εγω κυνηγαω γκομενες και ο Σινο σεμι προ βιζιτες.

απο παραμιθαδες γεμισε το σιμπαν
παραμιθας σχινοσ
παραμιθας νουκτερος
νλακο βλακας χαρης
και προτος ο πορνοπουστρακος

αλλαννννν ο μεγας χοντροσ του μποθρδελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom