Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε παιδιά, γυρνάει πάλι βιντεοταινίες ο Στάθης Ψάλτης?
Πηγε να το παιξει και καλα μάγκας οτι και καλα να οι Ελληνες γαμιαδες αλλα εγινε ρεζιλι  :2funny: Αυτος διπλα στο γέρο ο καραφλος ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβία  :2funny: συνεχεια μαζί ειναι οταν πηγαινει εκει :think:.Τον εχει πιασει κριση της τελευαταιες 2 μερες και γραφει με τους κλωνους του :2funny:.
  Μπηκα λιγο για να γελασω :2funny:.Κριμα που πρεπει να φυγω εχει πολυ πλακα σημερα  :2funny:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πηγε να το παιξει και καλα μάγκας οτι και καλα να οι Ελληνες γαμιαδες αλλα εγινε ρεζιλι  :2funny: Αυτος διπλα στο γέρο ο καραφλος ειναι ο κολλητος του στη Μολδαβία  :2funny: συνεχεια μαζί ειναι οταν πηγαινει εκει :think:.Τον εχει πιασει κριση της τελευαταιες 2 μερες και γραφει με τους κλωνους του :2funny:.
 Μπηκα λιγο για να γελασω :2funny:.Κριμα που πρεπει να φυγω εχει πολυ πλακα σημερα  :2funny:.
βαλε κιαλες  αντε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καλος καλος ο πιτσιρικας???και καραφλας!!!???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεισ με τα καραφλα αγορια θεμα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ορεοοο το τεκνο!!!!  κατσε να ριξο σιρμα και στην μολδαβια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το αρχειο που εχο για την κολαρα σου ειναι οκ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: πιος ξερει τορα τι του καναν στο οπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αν στης φοτο ειναι ελληνες θα γελασουμε καλα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 2014-05-04_125016.png
    2014-05-04_125016.png
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 2014-05-04_125047.png
    2014-05-04_125047.png
    253,2 KB · Εμφανίσεις: 30

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τελικῶς τὶ ἔγινε μὲ τὰ καλλιστεῖα; Διεξήχθησαν/διεξάγονται καθ' ὁλοκληρίαν ἐν Ῥοδῳ ἤ μόνον κατὰ τὸ τμῆμα ὅπου αἱ διαγωνιζόμεναι ἐμφανίζονται ἐν περιβολῇ λουτροῦ; Κατωρθώσατε νὰ παρακολουθήσετε ἐκ τοῦ σύνεγγυς τὸν διαγωνισμόν;

Ἀγνοήσατε τοὺς κακοήθεις καὶ ἐνημερώσατε.
Τα καλλιστεία τελικά δεν έγιναν εδώ.. Απλά οι διαγωνιζόμενες ήρθαν να φωτογραφηθούν και έγινε και μια εκδήλωση όπου πόζαραν... Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή αλλά εγώ εκείνη την ώρα δεν είχα χρόνο! Πέρα από το ΜΑΤΙ δεν είχε καμάκι όπως είπε ένας συναγωνιστής που παραβρέθηκε εις την τελετήν!

Πάντος η Ρόδος τώρα είναι γεμάτη Ουκρανούς! Οικογένειες, ζευγάρια και ΄πιτσιρίκες ...ξέμπαρκες!!!  

Σε λίγο θα στείλω μήνυμα στη χτεσινή... Δεν στέλνω αμέσως για να μην φανώ λιγούρι! Πάντα στέλνω προς απόγευμα..!!!Φοράει κάτι ωραία δαντελωτά στη φωτογραφία στο Viber :rockon:   

Επισκέπτης

Τα καλλιστεία τελικά δεν έγιναν εδώ.. Απλά οι διαγωνιζόμενες ήρθαν να φωτογραφηθούν και έγινε και μια εκδήλωση όπου πόζαραν... Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή αλλά εγώ εκείνη την ώρα δεν είχα χρόνο! Πέρα από το ΜΑΤΙ δεν είχε καμάκι όπως είπε ένας συναγωνιστής που παραβρέθηκε εις την τελετήν!

Πάντος η Ρόδος τώρα είναι γεμάτη Ουκρανούς! Οικογένειες, ζευγάρια και ΄πιτσιρίκες ...ξέμπαρκες!!! 

Σε λίγο θα στείλω μήνυμα στη χτεσινή... Δεν στέλνω αμέσως για να μην φανώ λιγούρι! Πάντα στέλνω προς απόγευμα..!!!Φοράει κάτι ωραία δαντελωτά στη φωτογραφία στο Viber :rockon: 

Ἐν τάξει, ἀλλὰ πρέπει νὰ ἤξιζεν μόνον δι' ὀφθαλμόλουτρον.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γκόμενα σου είναι και στην θίξαμε?
Ναι βρε παπαρα εγω ειμαι πολυ πιο χοντρος δεν βλεπεις οτι εχω κοιλια  :2funny:Και αυτος δεν εχει καθολου τριχες στην κοιλια ενω εγω ειμαι σα γοριλας  :2funny:Αντε ζωον!Επειδη γινατε ρεζιλι τα βαλατε μαζι μου  :2funny:Που κορο'ι'δευατε τον κοσμο οτι ειστε μεγαλοι γαμιαδες ενω ειστε για κλαματα :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Με τις φωτογραφίες αυτές πιο πολύ μοιάζετε να γαμιέστε μεταξί σας...
Οτι δε γαμαγε κανεις τους σας το λεω με βεβαιοτητα τωρα αν  :knockinb: μεταξυ τους δεν μπορω να το ξερω γιατι δεν εχω αποδειξεις  :2funny:.Πρεπει να ειναι πολυ βλάκας ο Davarits την πρωτη φορα ανεβασε ψευτικες φωτογραφιες απο την Ουγγαρια και ειπε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny: τον καταλαβανε και εγινε ρεζιλι των σκυλιων  :2funny:Μετα δεν εγραφε για αρκετο καιρο  :2funny: :2funny: :2funny:Χτες ανεβασε της φωτογραφιες των Ελληνων εκει και καλα για να μας δειξει οτι οι Ελληνες στη Μολδαβια ειναι μαγκες και  :knockinb: αλλα ειχε το αντιθετο αποτελεσμα  :2funny:Αφου βλεπεις τι γραφει γ'αυτους.Παλι ρεζιλευτηκε :2funny:
  Τους βλεπεις πως ειναι.ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ:Μπορουν να βγαλουν γκομενες οπως γραφει ο Davarits? :think:Εγω ενα μηνα με γυναικα δεν τους ειδα παντος.Ολο ταβλι και χαρτιά παιζαν και αν μερακλωνανε λιγακι λεγανε οτι θα τα σπασουν ολα  :2funny:.
ρε παιδιά, γυρνάει πάλι βιντεοταινίες ο Στάθης Ψάλτης?
Που να δεις και τους αλλους κατι γερόντια που ειναι θα κυλιεσαι απο τα :2funny:Αυτοι εδω ειναι η Ελίτ των Ελληνων εκει  :2funny:Γ'αυτο και ο Davarits ανεβασε τη φωτογραφια τους και καλα να το παιξει μαγκας  :2funny:.
  Η πλακα ειναι που ειναι ολοι τους αφραγκοι εκει περα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακη ειδα τον κλεανθη πριν φυγει σημερα οδυσσο,πανω απο 100 νεκροι εκει.ο δεξιος τομεας απαγορευσε την μεγαλυτερη ρωσικη γιορτη 9 μαη μερα τις νικης ενω γιορταζουν τα γενεθλια του μπεντερα!φιλη στην κυπρο κλαιγοντας μου ειπε ο πατερασ τις εδω και 2 μερες με οπλα ειναι σε δασοσ στο λουγανσκ κοντα σε σλαβιανσκ περιμενοντας τους ναζι.μοιραζουν οπλα στον κοσμο,45 μαχιτικα στην κριμαια.διασημοι ουκρανοι σαν τιν ρουσλανα φωναζουν ομπαμα σε περιμενουμε για βοηθεια και χαιρονται για τους καμενους!αλλοι χαιρονται κοντακτε ενω οι αλλοι δινουν τα προφιλ αυτων που χαιρονται στους αλλους.νομιζω η ρωσια καθηστερη για να δικαιολογιση την επεμβαση,νιωθω κατι ετειμαζεται.ο υποθργος των αμερικανων αρνιθηκε να μιλησει με τον ρωσο για τιν ουκρανια,μου θυμιζει νιπτω τασ χειρασ μου.ο κοσμος ειναι αμωρφοτοι,βλακες,χωριατες και πιστευουν οτι ειναι μαζι τους αμερικη και ευροπη!η αμερικη παντα μπλοφαρει για να δει τα ορια του πουτιν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οταν ο γκορπατσοφ διελησε τιν σοβιετικη ενωση,ενωθηκε η γερμανια υποσχεθηκαν το νατο δεν θα πρωχωρισει ιντζα σε περιοχες δικησ τους επιροης.ομως πηραν μαζι τους βαλτικες χωρες και εκαναν αντιπυραυλικη ομπρελα στην πωλονια,ο λαος αποφασισε ουκρανια,δεν θελουν να ζησουν μαζι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη ειδα τον κλεανθη πριν φυγει σημερα οδυσσο,πανω απο 100 νεκροι εκει.ο δεξιος τομεας απαγορευσε την μεγαλυτερη ρωσικη γιορτη 9 μαη μερα τις νικης ενω γιορταζουν τα γενεθλια του μπεντερα!φιλη στην κυπρο κλαιγοντας μου ειπε ο πατερασ τις εδω και 2 μερες με οπλα ειναι σε δασοσ στο λουγανσκ κοντα σε σλαβιανσκ περιμενοντας τους ναζι.μοιραζουν οπλα στον κοσμο,45 μαχιτικα στην κριμαια.διασημοι ουκρανοι σαν τιν ρουσλανα φωναζουν ομπαμα σε περιμενουμε για βοηθεια και χαιρονται για τους καμενους!αλλοι χαιρονται κοντακτε ενω οι αλλοι δινουν τα προφιλ αυτων που χαιρονται στους αλλους.νομιζω η ρωσια καθηστερη για να δικαιολογιση την επεμβαση,νιωθω κατι ετειμαζεται.ο υποθργος των αμερικανων αρνιθηκε να μιλησει με τον ρωσο για τιν ουκρανια,μου θυμιζει νιπτω τασ χειρασ μου.ο κοσμος ειναι αμωρφοτοι,βλακες,χωριατες και πιστευουν οτι ειναι μαζι τους αμερικη και ευροπη!η αμερικη παντα μπλοφαρει για να δει τα ορια του πουτιν
Ακριβως ετσι ειναι.Η Ρωσσια αν η κατασταση ξεφυγει απο καθε ελεγχο μπορει να επεμβει.Ο Ομπαμα το ειπε ξακαθαρα η Αμερικη δεν προκειται να πολεμισει με τη Ρωσσια για την Ουκρανια.
 Στο Донецк παντος ολες οι υπερησιες ειναι υπο των ελεγχο των Ρωσσοφωνων.Η κυβερνιση του Κιεβου δεν ελεγχει πια τιποτα.
 Ο Κλεανθης ειναι Οδησσο τωρα?Οι Ελληνες εκει τι κανανε?Φυγανε οι καθονται εκει?Ειδα στα επισοδια που πεταγανε Μολοτωφ στον πεζοδρομο κοντα στο Ελληνικο! :rockon:Λες να το καψανε κ'αυτο? :huh: :o!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μυτερή μπότα βλέπω...  :rolleyes:

index.php

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ακριβως ετσι ειναι.Η Ρωσσια αν η κατασταση ξεφυγει απο καθε ελεγχο μπορει να επεμβει.Ο Ομπαμα το ειπε ξακαθαρα η Αμερικη δεν προκειται να πολεμισει με τη Ρωσσια για την Ουκρανια.
 Στο Донецк παντος ολες οι υπερησιες ειναι υπο των ελεγχο των Ρωσσοφωνων.Η κυβερνιση του Κιεβου δεν ελεγχει πια τιποτα.
 Ο Κλεανθης ειναι Οδησσο τωρα?Οι Ελληνες εκει τι κανανε?Φυγανε οι καθονται εκει?Ειδα στα επισοδια που πεταγανε Μολοτωφ στον πεζοδρομο κοντα στο Ελληνικο! :rockon:Λες να το καψανε κ'αυτο? :huh: :o!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ο κλεανθης ηρθε κυπρο αλλα εφυγε ισπανια,ελλαδα για δουλεια.αυριο παει δουλεια αν δει οπλα θα φυγει.ναι εξω απο το ελληνικο και γυρω ηταν τα επεισοδεια 50 μ απο το σπιτι του κλεανθη.δεν γνωριζω τι γινεται με τα παιδια εκει,ο γρηγορακης μου ειπε η σπιτονυκοκυρα του αθτη που γαμουσα χαχαχα,οτι εφυγε εδω και μερες,δεν μιλα σε κανεναν.μιλα εσυ μαζι του,σταματησε να μου γραφει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Μυτερή μπότα βλέπω...  :rolleyes:

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=45007.0;attach=557911;image[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: νατα τα σαλαχια τυπε εισαι δηναμη  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: να τα δορακια στο τεκνο !!!!! ενα ενα βγενουν!!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: καλα τα λενε οτι ψαχνει αγορακια και κανει δορακια!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο κλεανθης ηρθε κυπρο αλλα εφυγε ισπανια,ελλαδα για δουλεια.αυριο παει δουλεια αν δει οπλα θα φυγει.ναι εξω απο το ελληνικο και γυρω ηταν τα επεισοδεια 50 μ απο το σπιτι του κλεανθη.δεν γνωριζω τι γινεται με τα παιδια εκει,ο γρηγορακης μου ειπε η σπιτονυκοκυρα του αθτη που γαμουσα χαχαχα,οτι εφυγε εδω και μερες,δεν μιλα σε κανεναν.μιλα εσυ μαζι του,σταματησε να μου γραφει
χαρι δοσε πληροφοριες αν εχεις στο τι γινεται τορα ????? κατεβενουν λεει πολλα αεροπλανα μεταγογικα απο ροσια αλλα κανενα ροσικο δικτιο δεν λεει τι γινεται τορα οθτε επιβεβεονει τα διτικα μεσα  :think: :think: :think: περιεργα πραγματα !!!! καμπουμ μιριζει

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ναι βρε παπαρα εγω ειμαι πολυ πιο χοντρος δεν βλεπεις οτι εχω κοιλια  :2funny:Και αυτος δεν εχει καθολου τριχες στην κοιλια ενω εγω ειμαι σα γοριλας  :2funny:Αντε ζωον!Επειδη γινατε ρεζιλι τα βαλατε μαζι μου  :2funny:Που κορο'ι'δευατε τον κοσμο οτι ειστε μεγαλοι γαμιαδες ενω ειστε για κλαματα :2funny:Οτι δε γαμαγε κανεις τους σας το λεω με βεβαιοτητα τωρα αν  :knockinb: μεταξυ τους δεν μπορω να το ξερω γιατι δεν εχω αποδειξεις  :2funny:.Πρεπει να ειναι πολυ βλάκας ο Davarits την πρωτη φορα ανεβασε ψευτικες φωτογραφιες απο την Ουγγαρια και ειπε οτι ειναι οι καινουργιοι Ελληνες του Κισινιωφ  :2funny: τον καταλαβανε και εγινε ρεζιλι των σκυλιων  :2funny:Μετα δεν εγραφε για αρκετο καιρο  :2funny: :2funny: :2funny:Χτες ανεβασε της φωτογραφιες των Ελληνων εκει και καλα για να μας δειξει οτι οι Ελληνες στη Μολδαβια ειναι μαγκες και  :knockinb: αλλα ειχε το αντιθετο αποτελεσμα  :2funny:Αφου βλεπεις τι γραφει γ'αυτους.Παλι ρεζιλευτηκε :2funny:
  Τους βλεπεις πως ειναι.ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ:Μπορουν να βγαλουν γκομενες οπως γραφει ο Davarits? :think:Εγω ενα μηνα με γυναικα δεν τους ειδα παντος.Ολο ταβλι και χαρτιά παιζαν και αν μερακλωνανε λιγακι λεγανε οτι θα τα σπασουν ολα  :2funny:.
Που να δεις και τους αλλους κατι γερόντια που ειναι θα κυλιεσαι απο τα :2funny:Αυτοι εδω ειναι η Ελίτ των Ελληνων εκει  :2funny:Γ'αυτο και ο Davarits ανεβασε τη φωτογραφια τους και καλα να το παιξει μαγκας  :2funny:.
  Η πλακα ειναι που ειναι ολοι τους αφραγκοι εκει περα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φραγκομενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αμα ειναι ελληνες αυτοι που ανεβασες φοτο ετοιμασου για ντραβαλα !!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:  περιμενο απο κισινεου να μου πουν !!!  :2funny: :2funny: :2funny: σουπα φετος ειναι τα τελευτεα σου!!! και παντα επαλιθεθομαι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  σε παο με τρελα!!!! πανεξηπνος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γραψε γραψε τα γραφω ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)  Υ.Γ και ρε μαγκες εδο μεσα λιγο σο :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:βαροτιτα ε!!!!! το γαμισετε το σαιτ με το μαλακα!!! δεν γραφαν που δε γραφαν οι σινυτροφοι απο πανο αντε παλι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: με τον καθιστεριμενο  :idiot: :idiot: :idiot: καλα κρασια μπαρπασταθις  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom