Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν μπορο να γραψο ελληνικα στο λαπτοπ.σορρυ....δεν εχο παει ουκρανια.αλλα εχο δει πολλεσ ουκρανεζεσ στην λετονια που εχο παει.ειναι μουναρεσ αλλα κλεβουνε πολυ.με κατακλεψανε στην ρηγα.εναν αλλον ελληνα τον ειχανε κλειδοσει μεσα σενα κολομπαρο και τον κλεψανε παλι.ειχαμε παει μαζι στο προξενειο....χαχαχα....με γαμ...στο κλεψιμο στην λετονια οι ουκρανες....χαχα
σε ειδαν μαλακα και σε εκλεψαν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον κλειδωσανε στο κωλομπαρο?Αυτο ειναι περιεργο.Αλλα οι Ουκρανες ειναι οπως τα λες.

ναι περιεργο. δεν ειναι οπως το φυσιολογικοτατο να τρως ξυλο αγκωνιες και κλοτσιες και να γουσταρεις, για να παρεις μια πουτανα αγκαζε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού δεν ξέρετε τι γίνεται.Υπάρχει ανταγωνισμός εκεί έξω.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι,τυχαίνουν απρόβλεπτες καταστάσεις.Εχει και Ουκρανούς ντερέκια κάτι θωρηκτά κυριολεκτικά.Στο Ντονέτσκ καράφλιασα με τους σωματότυπους που έβλεπα.Και στο Ντνιπροπετρόφσκ ένας πήγε να με πνίξει όταν είδε οτι μιλούσα σε μια θεογκόμενα.Του εξήγησα οτι δεν είμαι Τούρκος και με άφησε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ναι,τυχαίνουν απρόβλεπτες καταστάσεις.Εχει και Ουκρανούς ντερέκια κάτι θωρηκτά κυριολεκτικά.Στο Ντονέτσκ καράφλιασα με τους σωματότυπους που έβλεπα.Και στο Ντνιπροπετρόφσκ ένας πήγε να με πνίξει όταν είδε οτι μιλούσα σε μια θεογκόμενα.Του εξήγησα οτι δεν είμαι Τούρκος και με άφησε.

Ο ενας σε πνιγει, ο αλλος σε βαραει στη μεση, αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να παιζει κανενας τη ζωη του κορωνα γραμματα για να γαμησει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά εννείται οτι δεν είναι καλό να χτυπιούνατι δύο άντρες για μία γκόμενα γιατί ανεβαίνει η αξία της γκόμενας.Η αξία του μουνιού πρέπει να μένει στο μίνιμουμ.Αλλά όταν είναι τόσοι μαλάκες εκεί έξω που σκέφτονται γιατί αυτός και όχι εγώ και προσπαθούν να υποκαστήσουν τα μειονεκτήματά τους άλλος με λεφτά άλλος με τσαμπουκά και άλλος με γνωριμίες μοιραία αυξάνει η αξία του μουνιού και αυτό έγινε στο Κίεβο.Πάνε οι χρυσές μέρες που ο Βαλκάνιος τσοπάνης και ο τσολιάς αλώνιζαν με τις πέρδικες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο ενας σε πνιγει, ο αλλος σε βαραει στη μεση, αναρωτιεμαι γιατι πρεπει να παιζει κανενας τη ζωη του κορωνα γραμματα για να γαμησει.

Αλλοι έχουν πάθει χειρότερα.Τους έχουν ανοίξει κεφάλια τους έχουν μαχαιρώσει ή πυροβολήσει.Αλλοι έχουν μπλέξει με την αστυνομία κτλ.Πρέπει πάντα να τσεκάρεις τα πράγματα όπου πας.Ευτυχώς στην Ουκρανία δεν παίζουν μαχαιροβγάλτες και πιστολάδες αλλά είμαι σίγουρος οτι σε μέρη των ΗΠΑ κάτι Αλβανίες,Καύκασο κτλ σίγουρα υπάρχουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλά εννείται οτι δεν είναι καλό να χτυπιούνατι δύο άντρες για μία γκόμενα γιατί ανεβαίνει η αξία της γκόμενας.Η αξία του μουνιού πρέπει να μένει στο μίνιμουμ.Αλλά όταν είναι τόσοι μαλάκες εκεί έξω που σκέφτονται γιατί αυτός και όχι εγώ και προσπαθούν να υποκαστήσουν τα μειονεκτήματά τους άλλος με λεφτά άλλος με τσαμπουκά και άλλος με γνωριμίες μοιραία αυξάνει η αξία του μουνιού και αυτό έγινε στο Κίεβο.Πάνε οι χρυσές μέρες που ο Βαλκάνιος τσοπάνης και ο τσολιάς αλώνιζαν με τις πέρδικες.

Τότε δε φτουράει σα μέρος. Κάηκε, τραβάμε αλλού.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736
Μαχαιροβγάλτες τρομεροί  
και άλλοι με λεπίδες  
τον κμαν εμποδιζανε
να πάει στις Ουκρανίδες

Μα ο τσολίας σηκώθηκε
και πήγε στα μωράκια
Τούρκους μαζί και άραβες
πατάει σαν χαλάκια

Μονό αυτόν στο Κίεβο
έχουμε να παλεύει
να παίρνει όλα τα μουνιά
και ο Τούρκος να ζηλεύει

Αφιερωμένο στον  αρχηγό KMAN με απόλυτο Respect για τις συμβουλές του.
Νομίζω ότι όλους μας βοηθάει να γίνουμε καλύτερα καμάκια εξιστορώντας τις εμπειρίες του !!!

Czar

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
...... αμα διαβασεις ιδιαιτερως τις πρωτες σελίδες θα δεις τα παθηματα τα δικά μου από τος κάργιες.
Φίλε Ιωσήφ, έχω διαβάσει αρκετά σου κείμενα, τα οποία σχεδόν με βρίσκουν να συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βέβαια, θα πρέπει συμπληρωματικά να πληροφορήσουμε τον κόσμο εδώ, ότι κάργιες πράγματι υπάρχουν άφθονες στην Ουκρανία, μόνο που συνήθως οι κάργιες αυτές βρίσκονται στις μεγαλουπόλεις ή κοντά σε αυτές, όπως και στα παραθαλάσσια του Ευξείνου Πόντου. Σε μικρές πόλεις ή χωριά και ειδικά στα βορειοανατολικά, μπορείς να συναντήσεις πολλά αξιόλογα άτομα. Φυσικά σε μέρη που ο τρόπος ζωής τους δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον Δυτικό μοντερνισμό. Εκεί βρίσκεις πανέμορφες κοπέλλες - νοικοκυρές, που έχουν την νοοτροπία της Ελληνίδας γιαγιάς σου. Με εκτίμηση - Γιάννης

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
παντως μεγαλε αν διοικεις το μαγαζι οπως γραφεις, για φουντο σε λέπω  :2funny:

Bρε αυτός ειναι κλώνος του Μεγα Διδασκάλου Ιωσηφ και γράφει επίτηδες ανοθόγραφα για να μας μπερδέψει.

Ο Σεβάσμιος Διδάσκαλος μας δοκιμάζει στο γνωστικό μας πεδίο, να δει τι εχουμε μάθει.
Γάτα ο Ιωσήφ :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Φίλε Ιωσήφ, έχω διαβάσει αρκετά σου κείμενα, τα οποία σχεδόν με βρίσκουν να συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Βέβαια, θα πρέπει συμπληρωματικά να πληροφορήσουμε τον κόσμο εδώ, ότι κάργιες πράγματι υπάρχουν άφθονες στην Ουκρανία, μόνο που συνήθως οι κάργιες αυτές βρίσκονται στις μεγαλουπόλεις ή κοντά σε αυτές, όπως και στα παραθαλάσσια του Ευξείνου Πόντου. Σε μικρές πόλεις ή χωριά και ειδικά στα βορειοανατολικά, μπορείς να συναντήσεις πολλά αξιόλογα άτομα. Φυσικά σε μέρη που ο τρόπος ζωής τους δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τον Δυτικό μοντερνισμό. Εκεί βρίσκεις πανέμορφες κοπέλλες - νοικοκυρές, που έχουν την νοοτροπία της Ελληνίδας γιαγιάς σου. Με εκτίμηση - Γιάννης

Οου λορντ! Γουσταρεις γκομενες που σου θυμιζουν την Ελληνιδα γιαγια σου? :S

Επισκέπτης

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ειμαι φαν σου , τελος! Και αυτο θα γινει το αγαπημενο μου θρεντ :2funny: :2funny: :2funny:

Πες κι αλλες ιστοριες πλιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζ :boobies:

Επισκέπτης
Ψυχικώς εννοεί ο τύπος, όχι εξωτερικώς....!!!

οπως και να'χει , αντε να κατανοησουμε το οιδιποδειο και το ασμα "μου θυμιζεις τη μανα μου γι αυτο σε αγαπαω"

Αλλα να το προχωρησουμε και σε γιαγια , ε παει πολυ δε νονμιζεις? :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ σας γράφω αληθινά πράγματα.Τα κλαμπ,ο δρόμος έχουν τη δική τους λογική.Δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν το ένα μέρος.Δεν είναι καμιά γκόμενα υποχρεωμένη να σου κάτσει ούτε μπορείς να ξύνεις τα αρχίδια σου σε μια καρέκλα και να περιμένεις οι άλλοι να δουλεύουν για εσένα και να σου φέρνουν γκόμενες να γαμάς.
Αντίθετα ο γάμος είναι γεμάτος νομικές υποχρεώσεις για αυτό και όλες οι γκόμενες θέλουν το γάμο είναι η μεγαλύτερη παραχώρηση που μπορεί να κάνει ο άντρας.

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Εγώ σας γράφω αληθινά πράγματα.Τα κλαμπ,ο δρόμος έχουν τη δική τους λογική.Δεν υπάρχουν νόμοι να προστατεύουν το ένα μέρος.Δεν είναι καμιά γκόμενα υποχρεωμένη να σου κάτσει ούτε μπορείς να ξύνεις τα αρχίδια σου σε μια καρέκλα και να περιμένεις οι άλλοι να δουλεύουν για εσένα και να σου φέρνουν γκόμενες να γαμάς.
Αντίθετα ο γάμος είναι γεμάτος νομικές υποχρεώσεις για αυτό και όλες οι γκόμενες θέλουν το γάμο είναι η μεγαλύτερη παραχώρηση που μπορεί να κάνει ο άντρας.

+1000 Ειπες μεγαλη αληθεια τωρα!

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.579
Πόντοι
736

Σωστός  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom