kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ινε μι σου κατσι αγαμομεροσσωστος ο παιχτης αρκει να εχεις ορεξη να οδηγας στον κωλοδρομο βραδυατικα
ινε μι σου κατσι αγαμομεροσσωστος ο παιχτης αρκει να εχεις ορεξη να οδηγας στον κωλοδρομο βραδυατικα
περτικαλια
Ευχαριστω παιδια...θα δοκιμασω την τυχη μου και θα σας ενημερωσω..να ειστε καλα
τι το θες το sparta inn δεν γινεται τιποτα εκει,στο εγραψα ειναι ολα κωλομπαρα.τι εννοεις δεν τα βρισκεις πλακα μου κανεις ξερεις δεν ειναι ντροπη να ρωτησεις που ειναι.ρωτα τους ταριφες η στα περιπτερα.θελω να σε βοηθησω αλλα πρεπει να βοηθησεις και μονο σου τον εαυτο σουΣυγνβμη παιδια εχετε ακουσει κατι για το SPARTA INN?
οι σευχελλες το ελληνικοσ το καζινο και το πετιτ παλας ειναι κολωμπαρα ολα?δεν τα βρισκω πουθενα να βρω που ακριβως ειναι
Ρε φιλε για δουλειες πηγες η να γαμησεις?...Καλημερα σε ολη την παρεα..συγνωμη αν κανω λαθος που ανοιγω αυτο το θεμα εδω..ειμαι για δουλειες Σπαρτη για μια εβδομαδα και ψαχνω κατι να περασω ευχαριστα την ωρα μου.Διαβασα τα αντιστοιχα θεματα για την Σπαρτη αλλα ειναι παλιες οι καταχωρησης.Αν γνωριζει κανεις κατι σιγουρο ας βοηθησει παρακαλω.Ενα μπουρδελακι ενα Strip Club ενα κωλομπαρο..οτι ναναι..
ευχαριστω
στο ονειρο σουre paidia pou einai to xenodoxio pou akougete oti exei fititries stin sparti?
πρεπει καποια στιγμη να κατσεις να μιλησεις με το εαυτο σου σοβαρα,εχεις καταλαβει που εχεις παει η νομιζεις οτι εισαι στην αθηναtpt kalo masazaki me gamisi stin sparti iparxri h mono mpourdelo sort time?
δεν βαραω ρε τρελε απλα οταν γραφεις για μασατζιδικα σε τοσο μικρη πολη λοιπον εχει μπουρδελο και κωλομπαρα ρωτα και θα μαθεις που ακριβως ειναι.ασχολεισου και με τα γκομενακια με κοσμιο τροπο ποτε δεν ξερειςkala re file min baras...prwti fora irtha sparti pou na xerw...