Νέα

Oίκος ανοχής για πρωτάρηδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sisyfos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε συναγωνιστές ... άσχετα με τον μικρο, εσείς πρώτη φορά που και τι πηδήξατε?

Τυπε... την πρωτη φορα... πιπα μου ειχε κανει γκομενα.
Και μετα επειδη χωρισα με δαυτην χωρις να την γαμησω
πηγα σε μπορδελο  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε ρε τυπε εαν αρχισω και δουλεια καλη απο τελη του μηνα ετσι το κοβω...  :grin: :grin:

Τυπε εγω θα μπορουσα να παω και σε στουντιο... αλλα την βρισκω και με
τα μπορδελακια...

Βεβαια εγω δεν παω τοσο συχνα οσο αλλοι  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τυπε εγω θα μπορουσα να παω και σε στουντιο... αλλα την βρισκω και με
τα μπορδελακια...

Βεβαια εγω δεν παω τοσο συχνα οσο αλλοι  :grin:
Οχι εγω εχω καμια οικονομικη δυσχέρεια και ετσι δεν τα βγάζω πέρα,αλλα που θα παω θα ανακαμψω και οταν ανακαμψω
θα ειμαι ενας μικρος στουντιακιας...  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι εγω εχω καμια οικονομικη δυσχέρεια και ετσι δεν τα βγάζω πέρα,αλλα που θα παω θα ανακαμψω και οταν ανακαμψω

Γινε σαν τον CHEYENNE τυπε

που ειναι αγνος και μονος στουντιακιας  :2funny: :2funny: :2funny:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
καλη προοδο παλικαρι μου  :thumbsup:

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Εγώ ( άργησα κιόλας στα 17 πρωτοπήδηξα ... γιατό και τόση στοργή στον μικρο) με μια κοπέλα συνομήλικη που ήταν η μεγαλύτερη καριόλα που έπαιζε στην περιοχή... έπαιρνε τους πάντες.
Την πρώτη φορά δε μαζί της δεν μου σηκώθηκε από το άγχος... μετά την δεύτερή φορά που επιτέλους τον έβαλα μου ζήτησε να την πάρω και κώλο ...  

Biribas

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ζητώ τη βοήθειά σας. Θέλω απεγνωσμένα να γνωρίσω πως είναι το σεξ, αλλά ντρέπομαι να πάω σε οίκο ανοχής. Προσπάθησα αρκετές φορές να υπερνικήσω αυτή τη συστολή, όμως πάντα μια ακαταμάχητη δύναμη δε με άφηνε να διαβώ το κατώφλι. Φοβάμαι κυρίως τον κόσμο, ενώ με απωθεί και η ατμόσφαιρά τους. Μπορείτε παρακαλώ να μου προτείνετε ένα μέρος που συνίσταται για όσους δεν είχαν πρότερη σεξουαλική επαφή και είναι γενικά αγοραφοβικοί και συνεσταλμένοι; Ευχαριστώ.
Θα σου πρότεινα φίλε μου να πάρεις μια απλή εφημεριδούλα με αγγελίες και να κάνεις λίγα τηλεφωνάκια σε κορίτσια που έρχονται στον χώρο σου (τα λεγόμενα call-girls). Αν δεν έχεις κάποιον δικό σου χώρο, μην απελπίζεσαι! Βρες ένα ξενοδοχείο που ειδικεύεται σε ερωτικούς τομείς (ενδεικτικά σου αναφέρω το Hotel Αττική στην Χαριλάου Τρικούπη, είναι εύκολα προσβάσιμο, διακριτικό και απόλυτα εχέμυθο!), κλείσε εκεί ένα δωματιάκι και... έτοιμος! Και όταν έρθει η κοπέλα στο δωμάτιό σου, μην διστάσεις να της πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά. Θα σε βοηθήσει πολύ, άκουσέ με. Και πάρε καμια πιο ώριμη κοπέλα για πρώτη φορά, έχει πείρα και ξέρει πώς να χειρίζεται καταστάσεις μια μεγαλύτερη γυναίκα. Καλή επιτυχία, μεγάλε!!!  ;) :) :tits2:

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Όλοι ξέρουμε ότι πιθανόν να μας κάνει ο μικρός πλάκα ... αλλά και 1 % πιθανότητα να υπάρχει να μην κάνει δεν πάει χαμένη η προσπάθεια.  Φανταζεσε αυτά που λέει είναι να είναι  αλήθεια  όμως ?  
Κι όμως, λέω την αλήθεια.

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Εγώ ( άργησα κιόλας στα 17 πρωτοπήδηξα ... γιατό και τόση στοργή στον μικρο) με μια κοπέλα συνομήλικη που ήταν η μεγαλύτερη καριόλα που έπαιζε στην περιοχή... έπαιρνε τους πάντες.
Την πρώτη φορά δε μαζί της δεν μου σηκώθηκε από το άγχος... μετά την δεύτερή φορά που επιτέλους τον έβαλα μου ζήτησε να την πάρω και κώλο ...  
δε πιστευω να σε μερεντιασε και να σου αφησε τιποτ τραυματα :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ειχε μπει ενας μια φορα και ελεγε πως ειχε φθασει 28 χρονων
και δεν ειχε γαμησει ακομη
πω ρε φιλε τι εφιαλτης και αυτος.
Ισως καποιο θυμαται το θρεντ... ειναι περσινο 

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
Λοιπόν τότε μιλάς με τον Αλέξανδρο ... πάτε όσο πιο νωρίς μπορεί και μετά ... έχει ο θεός  :rockon:   Ο Αλέξανδρος και εγώ πάντως μάλλον θα πηδήξουμε ... φρόντισε να ακολουθήσεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.415
Πόντοι
736
δε πιστευω να σε μερεντιασε και να σου αφησε τιποτ τραυματα :rolleyes:

Οχι ρε φίλε μακάρι να με μερεντιαζε και να το κοβα...  Μου έμαθε τον κώλο η καλή μου φίλη από νωρίς  και με έκανε εξαρτημένο από την βαλβίδα!!!!!!! - αυτό και αν είναι τραύμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ειχε μπει ενας μια φορα και ελεγε πως ειχε φθασει 28 χρονων
και δεν ειχε γαμησει ακομη
πω ρε φιλε τι εφιαλτης και αυτος.
Ισως καποιο θυμαται το θρεντ... ειναι περσινο 

28 ετων???? να τον παω κι αυτον τοτε. Μηπως να παιρνω και ποσοστα απο οσους πηγαινω στις πουτανες? Καλη φαση ετσι? Θα συμπληρωνω και το εισοδημα μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Καταλληλα επιλεγμενο παντως το νικ "Σισυφος". Σπρωχνει δηλαδη τον βραχο στην ανηφορα και λιγο πριν φτασει στην κορυφη, του κυλαει παλι πισω και φτου κι απο την αρχη.

OP
OP
S

Sisyfos

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι... στη Διαπασων
Να φανταστεις... βγαινει και εξω η πουτανα και κανει
σοου στον δρομο.
Ποιες ειναι ανοιχθες ρε τυπε? Εδω δεν ηξερες ουτε οτι εχουν φωτακι
δεν προσεξα λεει  :2funny: :2funny: :2funny:
Μισάνοικτες για την ακρίβεια. Έχω ακουστά το κόκκινο φωτάκι και όχι δε θυμάμαι να είχαν κάτι τέτοιο απέξω. Τέλος πάντων. Οι συμβουλές σας με τοποθέτησαν σε μια κατεύθυνση. Θα επανέλθω όταν υλοποιήσω καμιά από αυτές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Stories

Νέο!