Συμφωνω 100%
Αντε να πας μια στις τοσες... (πολυ αραια)
Αν ειναι να το παιζουν "conversation" και κουραφεκσαλα, να πανα πνιγουν.
ΜΠΛΟΥΜ
Συμφωνω 100%
Αντε να πας μια στις τοσες... (πολυ αραια)
Αν ειναι να το παιζουν "conversation" και κουραφεκσαλα, να πανα πνιγουν.
πολυ σωστα σε τουτη την εποχη μονο οι γιαπιδες 30 και ανω (οσοι δεν καταστραφηκαν) μπορουν να τους κοιταξουν οι γυναικες και να τους την πεσουν κιολας το αλλο το καημενο το 20αρι τι να κανει με τα λεφτα του μπαμπα ειναιΤόσο απλά είναι τα πράγματα...
Απλά για κάθε έναν που το καταλαβαίνει και την κάνει από αυτό το είδος διασκέδασης, αντιστοιχούν δέκα πιτσιρικάδες, συνήθως στα πρώτα φοιτητικά τους χρόνια, που πρωτομπαίνουν στο παιχνίδι περιμένοντας να δουν και να απολαύσουν όλα όσα έχουν ακούσει τόσο καιρό για μπαράκια, γνωριμίες και άλλα περίεργα...
Έτσι, τα μαγαζιά θα έχουν πάντα κόσμο, ίσως όχι πλέον τον 35άρη, αλλά τον 20άρη, που περιμένει κερνώντας να κάνει κάτι...
Πρόκειται για έναν από τους πιο καλά στημένους και συντηρημένους μύθους (από τα lifestyle περιοδικά και το συνάφι τους) από τα 80ς και μετά...
Ο λόγος, κατά τη γνώμη μου, είναι να μην ξεμείνουν από χορηγούς-αιμοδότες τα κωλομάγαζα, και να περνάνε πάντα καλά οι "ξύπνιοι", σε βάρος των πολλών...
Τροπος του λεγειν.
Μην πνιγεις κι'ολας!
+1000000Είναι σωστό αυτό. Δεν έχει να κάνει μόνο με την οικονομική κρίση αλλά με το τι περιμένεις άμα κεράσεις. Και κανένας δεν κερνάει μία γυναίκα σε ένα μπαρ μόνο για τα ωραία της τα μάτια, αλλά για να την δει ξαπλωμένη ανάσκελα.Και εάν είναι να κερνάς δεξιά και αριστερά όλο το βράδυ και μετά να ψάχνεις πιο στούντιο ή μπουρδέλο διανυκτερεύει, καλύτερα να κρατήσεις τα κεράσματα για το διανυκτερεύον ευαγές ίδρυμα.....
ΜΠΛΟΥΜ
Δεν εννοούμε τα κωλόμπαρα
Τα άλλα εννοούμε, τα "κανονικά"
...Εσυ στον χασαπη σου!!!Με τοσα που του καταθετεις, καθε μερα,τι να σου μεινει για τα μπαρακια???Αλλάζουνε αδερφέ τα κόζα...Τώρα σε κερνάνε αυτές μήπως, εν όψει πολέμου, τις παίρνεις μαζί στη βάρκα για καμμιά καθετή να τρώνε κι αυτές κανένα χανο !!
ακριβώς τρόπος του λέγειν!
Μην ελπίζεις
Να ελπιζω τι?
Εγω τις επιλογες μου τις εχω κανει ;)
Αν εννοεις οτι τα κοροιδα δεν πεθαινουν ποτε, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου ;)
προφανώς ο καθένας κάνει τις επιλογές του
το σοφότερο βέβαια είναι, ότι επειδή στην πορεία των πραγμάτων τα δεδομένα και οι συνθήκες αλλάζουν, να έχει την εξυπνάδα να αναπροσαρμόζει και τις επιλογές αυτές
ο νοών ανοείτο(!)
(σημείωση τα επονομαζόμενα κορόιδα που εννοείς είναι έτσι κι αλλιώς βαρετά)
Το θεμα δεν ειναι απλο.
Υπαρχει μεγαλη μοναξια σε αυτον τον πλανητη και τα κοροιδα, ορισμενες φορες, ειναι κοροιδα γιατι δεν εχουν αλλες επιλογες.