Νέα

Οικονομική κρίση = Ελληνίδες ιερόδουλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Είμαι σίγουρος πως έχει αναφερθεί και σε άλλα threads σαν κύριο ίσως θέμα.
Αλλά το search machine του site είναι απαράδεκτο, οπότε, αν κάποιος το ξέρει, ας το συγχνωνεύσει.

Η ερώτηση είναι η εξής λοιπόν, νομίζετε πως με το βούλιαγμα που τρώει η Ελλάδα, θα έχουμε αρκετές Ελληνίδες που θα γίνουν ιερόδουλες;
Εγώ, δε ξέρω σαν πιο ποσοστό του site, έχω πρόβλημα να βρώ γυναίκα και νομίζω πως είναι κάτι σαν αποθημένο και γουστάρω.

Ξέρω ξέρω, είμαι ανήθικος, αλλά ας μην αναλωθούμε σε ηθικές κρίσεις.

ALIITALIA

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Ανηθικες ειναι αυτες που το κανουν φιλε μου για να παρουν τσαντες και καλλυντικα και λογικα θα αυξηθουν γιατι ειναι το ευκολο χρημα,εσυ απλως εκφραζεις μια ερωτηση-αποψη που ειναι σωστη υπαρχουν ελληνιδες που το κανουν φανερα και περισσοτερες που το κανουν σε κλειστο κυκλο γιατι δεν θελουν να χασουν τα λουσα τους

Επισκέπτης
Για ιερόδουλες δεν ξέρω,πρόσφατα πάντως η εσπρέσσο είχε άρθρο:''ραγδαία αύξηση υποψηφιοτήτων για ερασιτεχνικό πορνό λόγω κρίσης''.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ανηθικες ειναι αυτες που το κανουν φιλε μου για να παρουν τσαντες και καλλυντικα και λογικα θα αυξηθουν γιατι ειναι το ευκολο χρημα,εσυ απλως εκφραζεις μια ερωτηση-αποψη που ειναι σωστη υπαρχουν ελληνιδες που το κανουν φανερα και περισσοτερες που το κανουν σε κλειστο κυκλο γιατι δεν θελουν να χασουν τα λουσα τους
Ναι, κοίτα, βασικά γιαυτό είπα, ας μην αναλωθούμε σε ηθικές κρίσεις.
Εγώ, θέλω Ελληνίδες ιερόδουλες, γιαυτό λέω πως ίσως χαρακτηριστώ ανήθικος.

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οικονομική κρίση = Ελλεεινίδες ιερόδουλες  :rockon:

Το κάθε τσόκαρο που στη ζωή της δεν έχει πάρει 2 πούτσους, πάει να κάνει και την (πραγματική και τίμια) πουτάνα και ζητάει 150+ γιατί όπως λέει "δεν είναι" και "το κάνει σαν 2η δουλειά"...

Κλάστες ρε φίλε, τώρα που τα κινεζάκια σκάνε ζευγάρια στα μασατζίδικα εσύ θες τις ξινομούνες?  :idiot:

Μόνο και για να απαντήσω στο θέμα όμως, σε σχέση με 2-3 χρόνια πρίν, υπάρχει τεράστια αύξηση στους αριθμούς τους.

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Θέλω να πάω με Ελληνίδα σε μπορδέλο επειδή έχω απωθημένα ρε παιδιά.

Δε μου κάθονται. Αυτό. Δεν είμαι υπεράνω, ξέρω πως εγώ φταίω που δε βγάζω γκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαι άνθρωπος και δεν έχω εκδικητικές τάσεις, ξέρω, δεν έχει κανένα νόημα, όμως τα αισθήματα δεν ελέγχονται από τη λογική.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
sparkling_water  Ελληνιδες υπαρχουν δεν χρειαζετε η κριση για να ερθουν
πανε βγαλε τα αποθημενα σου και καλο βολι  :rockon:

Το θεμα με την κριση δεν ειναι ποσες Ελληνιδες θα βγουν
το θεμα ειναι ποιος θα τις πηδαει  :-

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Δε μου κάθονται. Αυτό. Δεν είμαι υπεράνω, ξέρω πως εγώ φταίω που δε βγάζω γκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαι άνθρωπος και δεν έχω εκδικητικές τάσεις, ξέρω, δεν έχει κανένα νόημα, όμως τα αισθήματα δεν ελέγχονται από τη λογική.

σε μπουρδέλο αν θα βρεις, θα βρεις τελειωμένες...οι Ελλεηνίδες σε πρώτη φάση τουλάχιστον με την οικονομική κρίση μπαίνουν στη λογική της βίζιτας ;)

Επισκέπτης
Το θεμα με την κριση δεν ειναι ποσες Ελληνιδες θα βγουν
το θεμα ειναι ποιος θα τις πηδαει  :-

Οι βορειο-Ευρωπαιοι. Αφου θα γινουμε η Ταιλανδη της Ευρωπης. Στο κατω κατω γιατι να κανει ο Γερμανος 10 ωρες ταξιδι με το αεροπλανο για να παει στην Ασια να γαμισει, αφου θα ερχετε Ελλαδα και θα γαμει με τα ιδια λεφτα και ισως με λιγοτερα.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Οι βορειο-Ευρωπαιοι. Αφου θα γινουμε η Ταιλανδη της Ευρωπης. Στο κατω κατω γιατι να κανει ο Γερμανος 10 ωρες ταξιδι με το αεροπλανο για να παει στην Ασια να γαμισει, αφου θα ερχετε Ελλαδα και θα γαμει με τα ιδια λεφτα και ισως με λιγοτερα.

τι λες ρε φίλε? με τη νοοτροπία των Ελλεηνίδων θα γίνουμε Ταυλάνδη της Ευρώπης???? αυτές στα κλεφτά θα κάνουν καμια βίζιτα στη Ελλάδα μην και τις πάρει χαμπάρι κάποιος συγγενής ή γνωστός( λες και οι συγγενείς ή οι γνωστοί δεν ξέρουν τι πουτάνες είναι :2funny:) ή θα μετανάστευσουν Δυτική Ευρώπη για να δουλέψουν στα εκεί μπουρδέλα και στούντιο :sunglasses: υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δουλέψουν σαν ημιπουτάνες σε μασατζίδικα τύπου Elena's Spa και Πατριάρχου Ιωακείμ :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ε οχι και πουτανες τα κοριτσια .. δευτερη δουλεια κανουν ειπαμε

Δευτεροπουτανες  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

γιατι ρε τυπε τοσο απαισιοδοξια;γιατι δεν σου καθονται δηλαδη;οι γκομενες τις ιδιες καβλες που εχουμε και εμεις εχουν,μη σου πω  περισσοτερες.

Επισκέπτης
τι λες ρε φίλε? με τη νοοτροπία των Ελλεηνίδων θα γίνουμε Ταυλάνδη της Ευρώπης???? αυτές στα κλεφτά θα κάνουν καμια βίζιτα στη Ελλάδα μην και τις πάρει χαμπάρι κάποιος συγγενής ή γνωστός( λες και οι συγγενείς ή οι γνωστοί δεν ξέρουν τι πουτάνες είναι :2funny:) ή θα μετανάστευσουν Δυτική Ευρώπη για να δουλέψουν στα εκεί μπουρδέλα και στούντιο :sunglasses: υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να δουλέψουν σαν ημιπουτάνες σε μασατζίδικα τύπου Elena's Spa και Πατριάρχου Ιωακείμ :2funny:

Καλα. Κατσε να σφιξει κι αλλο η κατασταση στην Ελλαδα και θα δεις τι θα γινεται στη Σολωνος, τη Βουκουρεστιου, τη Συγγρου και την Αθηνας. Θα πλακωνονται με τις μαυρες για το ποια θα πιασει το καλο το ποστο.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Καλα. Κατσε να σφιξει κι αλλο η κατασταση στην Ελλαδα και θα δεις τι θα γινεται στη Σολωνος, τη Βουκουρεστιου, τη Συγγρου και την Αθηνας. Θα πλακωνονται με τις μαυρες για το ποια θα πιασει το καλο το ποστο.
:2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις καταλαβει οτι μιλας για την αδελφη σου,για διαφορα συγγενικα σου προσωπα....αλλα που να βρεις το μυαλο τωρα να τα σκεφτεις αυτα ε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom