Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Υπονοείς κάτι ???εχω μια απορια ρε big boy ..με το συμπαθειο κιολας ... μεσα δε παινεις πια ?
μονο φωτο βγαζεις ?
Υπονοείς κάτι ???
Και φωτογραφίες βγάζω και μέσα μπαίνω ! Μαζί πάνε αυτά !
Ελα βρε τρελιάρη,μη μασάς !Οχι βρε αδερφε τιποτα δεν υπονοω , αστειευομαι , κι ουτε με νοιαζει τι κανεις
απλα δεν σε εχω δει απο τοτε που ηρθα σε αναφορες - κριτικες κλτ ...
Κατάλαβε,κατάλαβε !! Ωστε εσύ της έδωσες την ιδέα.η Ναντια ειναι σηνηθος πρωινα και το τηλεφωνο που ειχαν παπαλα
3 φορες εχω παει , δεν ειχα ορεξη για 40ρα , και εφυγα , δεν ξαπαπηγα γιατι δεν ηθελα να ξαναδω την Ναντια , ενιωθα ενοχλητικος της ειπα να βλει ενα χαρτι στη πορτα με το ονομα της να μην ενοχλουν οσοι δεν θελουν αλλα δεν πρεπει να καταλαβε ,
Ελα βρε τρελιάρη,μη μασάς !
Κατάλαβα τι ήθελες να πείς,κατάλαβα κι οτι αστειευόσουν και γι΄αυτό αστειεύτηκα κι εγώ.Ειλικρινά δεν παρεξηγήθηκα.Παρέα είμαστε,δεκτή η καλοπροαίρετη πλάκα και τα πειράγματα.Μην τρελενόμαστε με κάτι τέτοια.
Οσο για τ΄οτι δεν βλέπεις αναφορές,κριτικές μου κλπ,υπάρχου κάποιοι λόγοι.Δεν θα τους αναλύσω όμως τώρα γιατί δεν είναι της παρούσης.
Ξανά στο θέμα μας.
Κατάλαβε,κατάλαβε !! Ωστε εσύ της έδωσες την ιδέα.
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/26007677423070380839.jpg[/img[/URL]]
Το ιδιόχειρο σημείωμα της Νάντιας,κολλημένο στην είσοδο του σπιτιού.
Μη στεναχωρείτε την κοριτσάρα μας λέγοντας της οτι είναι μέσα και κοιμάται.Δουλεύει χωρίς τσατσα,γι΄αυτό αν δείτε οτι δεν σας ανοίγει σημαίνει οτι είναι με πελάτη.Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο.Οταν βγεί από το δωμάτιο θα έρθει να σας ανοίξει.
[/quote]
OK :grouphug:
Καλα που το θυηθηκες αυτο με την Ναντια :2funny: πανω απο 6 μηνες εχει που της το ειχα πει
Βασικα εγω της ειπα να βαλει χαρτι εχει δεν εχει πελατη ωστε να μη την ενοχλω .. αφου δεν ειχα σκοπο αν την πηδηξω
ανανγωριστικες τσαρκες εκανα τοτε για να γνωρισω και να ενημερωσω
Εκεί κοντά ένα ακόμα.Στην οδό Λέοντος Σοφού 22 (με Βαλαωρίτου).
Στα νιάτα του ήταν ξενοδοχείο.Τέλη δεκαετίας του 80 με αρχές της δεκαετίας του 90 φιλοξενούσε στον πρώτο όροφο οίκο ανοχής.
Αρχή έκανα σήμερα από το στενάκι της Ερνέστου Εμπράρ, ένα στενάκι πάνω από τα Λαδάδικα, όπου φιλοξενούσε 3 με 4 μπουρδέλα περίπου 10 χρόνια πριν.