Νέα

Οίκοι ανοχής παρεχουν απίστευτα προνόμια για να σωθούν από την κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στην Γερμανία προσφορές είχε πάντα και παντού.

Κλασσικές περιπτώσεις, εάν πας π.χ. σε FKK μέσα στην εβδομάδα και όχι σε ώρες αιχμής (δλδ πρις τις 22:00 το βράδυ), έχει πάντα πολύ καλύτερες τιμές και προσφέρονται περισσότερα για λιγότερα χρήματα από το αν πας π.χ. Παρασκευή ή Σάββατο αργά το βράδυ. Απλά πράγματα.

Για Βερολίνο δεν ξέρω, δεν την πάω σαν πόλη άλλωστε...

Στην κεντρική και νότια Γερμανία πάντως, στο θέμα προσφορές και τιμές, γίνεται χαμός ανέκαθεν και ειδικά τώρα με την κρίση, τις τιμές και τις προσφορές τις ορίζουν στην τελική οι πελάτες...if you know what I mean.

Άμα έχεις το ζεστό παραδάκι, anything goes!  ;)

lebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
75
Πόντοι
10
Καλημερα σε ολους τους συναδελφους.

Ξυπνωντας σημερα το πρωι, ακουσα στο ραδιο για μεγαλη κριση στη Γερμανια ( στη σεξοβιομηχανια ) και οτι
τα μπουρδελα κανουν ειδικες προσφορες στους πελατες τους.

Ακουσατε λοιπον -->  Με 70 ευρω μπορεις να πας στο Pussy CLub απο τις 10πμ - 16.00μμ και να φας, πιεις και πηδηξεις οσες φορες θες και οσες κοπελες θες. Αυτο σημαινει χωρα με πραγματικη οικονομια για τους πολιτες και παροχες. Εμεις εδω σκαμε το 50αρικο η 250 για CT και μας πιανουν και κοροιδα ( τελειωνε να περασει ο επομενος )

Γνωριζει κανεις αν ισχυουν τα παραπανω ?? Φυγαμε Βερολινο.
Να οργανωσουμε business trip.... :grin: :grin: :grin:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτά είναι τα μεγάλα θέματα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Καλημερα σε ολους τους συναδελφους.

Ξυπνωντας σημερα το πρωι, ακουσα στο ραδιο για μεγαλη κριση στη Γερμανια ( στη σεξοβιομηχανια ) και οτι
τα μπουρδελα κανουν ειδικες προσφορες στους πελατες τους.

Ακουσατε λοιπον -->  Με 70 ευρω μπορεις να πας στο Pussy CLub απο τις 10πμ - 16.00μμ και να φας, πιεις και πηδηξεις οσες φορες θες και οσες κοπελες θες. Αυτο σημαινει χωρα με πραγματικη οικονομια για τους πολιτες και παροχες. Εμεις εδω σκαμε το 50αρικο η 250 για CT και μας πιανουν και κοροιδα ( τελειωνε να περασει ο επομενος )

Γνωριζει κανεις αν ισχυουν τα παραπανω ?? Φυγαμε Βερολινο.
Να οργανωσουμε business trip.... :grin: :grin: :grin:

λίγο υπερβολικό ακούγεται να προσφέρουν αυτό το πακέτο με 70 €. πάντως, παρόμοιο θέμα είχε χθες στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ, για έναν οίκο στο Αμβούργο (νομίζω), όπου με ένα τέτοιο ποσό περνάς μια ωρίτσα με την γκόμενα

mAc0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ σωστά ενημερώθηκες, πριν την έκπτωση ήταν 100Ε και αν θυμάμαι καλά εχει μέσα πίτσες και μπορείς να αγοράσεις κ πούρα. Μου το είχε αναφέρει ο πατέρας μου πολύ παλιά. ( δεν πήγα μαζί του! :headbang:)

lebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
75
Πόντοι
10
Και προφανως δεν θα ειναι σαν τα δικα μας studio. Μαλλον θα ειναι σαν ξενοδοχεια 3-4 αστερων με δωματια κυριλε κλπ.... Ξερει κανεις κανα site στο ιντερνετ ??

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
88
Πόντοι
66
Εγώ φίλε μου Δημήτρη δεν είχα ακόμα την ευκαιρία και τη χαρά να πάω στη Γερμανια αν και το θελω πολύ. Αλλά έχω 2 γνωστούς από Erasmus όταν σπούδαζα Ελλάδα και μου παν ότι υπάρχουν μερικά φοβερά σπίτια.

Συναγωνιστή δες αναλυτικά εδώ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom