Νέα

Οίκοι ανοχής παρεχουν απίστευτα προνόμια για να σωθούν από την κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απίστευτό κι όμως αληθινό!!Δείτε τι φοβερά προνόμια παρέχουν οίκοι ανοχής στη Γερμανία για να διασωθούν από την κρίση.Από κάρτες διαρκείας που οι πελάτες μπορούν να έχουν όσο σεξ θέλουν από 10 ως 4 μαζί με φαγητό και δωρεάν μεταφορά!!!

Διαβάστε και δείτε και μόνοι σας!!!
Τώρα για Ελλάδα δεν προβλέπεται μιας και στην Ελλάδα δεν υπάρχουν μπουρδέλα αλλά χοιροστάσια!!!!Άρα συστείνεται η λύση της χούφτας.Και ανέξοδα και υγιεινά!! :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
μεγαλε ετσι ακριβως οπως το ειπες.ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΑ.ευγε νεε μου θα πας μπροστα.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
χοιροστάσια όντως!!!

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πως πετυχαίνω ο άτιμος κάτι εύστοχους όρους κατά καιρούς..Πλέον σε ελληνικό λεξικό στη λέξη μπουρδέλο θα αναγράφει "χώρος 5λεπτης συνεύρεσης ιερόδουλων Δ' διαλογής με άτομα διαφόρων εθνικοτήτων με κύριο χαρακτηριστικό την έντονη δυσοσμία,παράγωγο της απλυσιάς τουςκαι της μη καθαριότητας χώρου,που αντίστοιχή της διακρίνεται μόνο σε χώρους εκτροφής χοίρων"

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και χωρίς ντους θα πρόσθετα

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Α οκ και γω 25.Απλά όπως με αποκάλεσες νέο είχα την εντύπωση ότι ήσουν 40 και βάλε!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
στα 46 που είμαι είμαι θείος?

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Βρε θα γίνω και γω και 40 και 50 και 60.Στα 46;Εγώ έχω θείο στα 35..Και γω είμαι θείος στα 25.So?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωστα δεν λεει ομως ποιο μπουρδελο ειναι?εγω μιλισα γι αυτο το θεμα με αυτον τον φιλο μου απο τη Γερμανια.μου ειπε οτι και εκει τα μπουρδελα δεν εχουνε ποιοτητα ολο Βουλγαρες εχει.και του φανηκε λιγο περιεργο για 70 Ευρω να σε τα'ι'ζουνε και να γαμας τοσες ωρες.παντος μπορει οι πουτανες να ειναι παρομοιες σε ποιοτητα με την Ελλαδα αλλα εκει ειναι καθαρα δεν εχουν καμια σχεση με τους σταβλους της Ελλαδας

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ φίλε μου Δημήτρη δεν είχα ακόμα την ευκαιρία και τη χαρά να πάω στη Γερμανια αν και το θελω πολύ.Του χρόνου μπορεί αν κάνει το πανεπιστήμιο κάνα ταξιδάκι.Αλλά έχω 2 γνωστούς από Erasmus όταν σπούδαζα Ελλάδα και μου παν ότι υπάρχουν μερικά φοβερά σπίτια.Όπως και Αγγλία,υπάρχουν καμια 200αρια σπίτια στο manchester όμως μόνο το Sandy's Superstars αξιζει.Έτσι και κει απο τα 100 σπίτια 2 με 3 θα ναι top

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παντος αυτος ο φιλος μου ερχεται εδω.και τωρα ηρθε για μονιμα.βρηκε δουλεια στο εργοστασιο που χτιζει η Magna σαν μανατζερ πολησεων ή κατι τετοιο.ειναι Τουρκος γεννημενος και μεγαλομενος Γερμανια.τον ειχα γνωρισει σε ενα σαλον.η τσατσα μου εδωσε να του μιλισω στο τηλεφωνο γιατι δεν μπορουσαν να συνενοηθουνε αυτη δεν μιλαγε Αγγλικα και αυτος δεν μιλαγε Ρωσσικα.του εξηγησα απο το τηλεφωνο ποια πορτα και ποιο κουδουνι να χτυπισει.μετα οταν εφευγα μου ζητησε η τσατσα να τον ρωτησω στα Αγγλικα τι θελει?του ειπα οτι εχει 3ης γκομενες.τελικα δεν πηρε καμια βγηκαμε μαζι απο το σαλον και γιναμε φιλοι.αφου εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!παντος για τη Γερμανια λεει οτι στιος ντισκο εχει ολο αντρες.η Ρωσσια λεει ειναι πολυ καλητερη.ισως δεν βγαζει γκομενες γιατι ειναι Τουρκος?δεν μπορω να ξερω?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντος αυτος ο φιλος μου ερχεται εδω.και τωρα ηρθε για μονιμα.βρηκε δουλεια στο εργοστασιο που χτιζει η Magna σαν μανατζερ πολησεων ή κατι τετοιο.ειναι Τουρκος γεννημενος και μεγαλομενος Γερμανια.τον ειχα γνωρισει σε ενα σαλον.η τσατσα μου εδωσε να του μιλισω στο τηλεφωνο γιατι δεν μπορουσαν να συνενοηθουνε αυτη δεν μιλαγε Αγγλικα και αυτος δεν μιλαγε Ρωσσικα.του εξηγησα απο το τηλεφωνο ποια πορτα και ποιο κουδουνι να χτυπισει.μετα οταν εφευγα μου ζητησε η τσατσα να τον ρωτησω στα Αγγλικα τι θελει?του ειπα οτι εχει 3ης γκομενες.τελικα δεν πηρε καμια βγηκαμε μαζι απο το σαλον και γιναμε φιλοι.αφου εχουμε κοινα ενδιαφεροντα!παντος για τη Γερμανια λεει οτι στιος ντισκο εχει ολο αντρες.η Ρωσσια λεει ειναι πολυ καλητερη.ισως δεν βγαζει γκομενες γιατι ειναι Τουρκος?δεν μπορω να ξερω?
και εδω αρχισες τις ιστοριες σου.αυτα να τα λες στο θρεντ το δικο σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ειδες τι μουνακια γαμαω!εσυ εισαι φουκαρας!και  :jerking: και υποφερης!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ισως δεν βγαζει γκομενες γιατι ειναι Τουρκος?δεν μπορω να ξερω?

Την άλλη φορά που θα τον δεις, ρώτα τον το εξής αστείο:

"Τι είναι ένας σκουπιδοτενεκές κάτω από ένα φανάρι κυκλοφορίας?"

"Τούρκικη ντίσκο"!  :dancing:

(Γερμανικό ανέκδοτο)

PS: Στις τουρκικές ντίσκο πάντως στην Γερμανία, έχει όντως μόνο άντρες και για ευνόητους λόγους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Την άλλη φορά που θα τον δεις, ρώτα τον το εξής αστείο:

"Τι είναι ένας σκουπιδοτενεκές κάτω από ένα φανάρι κυκλοφορίας?"

"Τούρκικη ντίσκο"!  :dancing:

(Γερμανικό ανέκδοτο)

PS: Στις τουρκικές ντίσκο πάντως στην Γερμανία, έχει όντως μόνο άντρες και για ευνόητους λόγους.
ωραιαο :2funny: :2funny: :2funny:δεν θα του το πω γιατι θα παρεξηγηθει!!!----για μαθε βρε Γιωργο.ή ας μας πει καποιος αν μενει Γερμανια.καταρχην ειναι αληθεια αυτο?και αν ναι σε ποιο μπουρδελο ειναι?γιατι εχει ενδιαφερον το πραγμα.το ειχα διαβασει και πιο παλια αλλα και εκει δεν εγραφε σε ποιο μπουρδελακι ειναι αυτη η προσφορα.ας μας φωτισει καποιος αν ξερει???

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom