You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
babis372
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 267
- Πόντοι
- 20
Ξημερώνοντας μια ωραία μέρα μιας καί ήταν θέλημα θεού επικοινωνία με το κατάστημα για επιβεβαίωση και μετά τα χιλιόμετρα ήταν λίγα και η απόσταση μικρή με συντροφιά έναν φρέντο εσπρέσσο τετραπλό σκέτο έφτασα στην όμορφη Μαργαρίτα όταν με είδε δεν το πίστευε ότι έκανα χιλιόμετρα για να την δω, η Μαργαρίτα καταπληκτική για άλλη μια φορά όπως πάντα είχαμε μια εξερετικη συνάντηση δεν χρειάζονται περισσότερα μιας και έχουν αναφερθεί από πολλούς Я люблю тебе, чудова Маргарита ,дякую
Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Ποδολαγνεία κάνει η μαργαρίτα και σε τι χρηματα ?Στούντιο ΈΡΩΣ 1 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ για άλλες δύο μέρες (Πέμπτη και Παρασκευή)
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.979
- Πόντοι
- 456
Για το Στούντιο VILLA EROS 1 (μην μπερδεύεται με το ερωτικά Τερψιθέας) έχουμε κάνει ξεχωριστό νήμα. Η Μαργαρίτα έχει φύγει τώρα και πολλές ημέρες. Τα κορίτσια αλλάζουν κάθε 5-7 μέρες , οπότε παρακολουθήστε της ενημέρωσης μου για να βλέπετε ποιο κορίτσι εργάζεται. Ποδολαγνεία κάνουν όλες και είναι στα 50€Ποδολαγνεία κάνει η μαργαρίτα και σε τι χρηματα ?
Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Αν με τα 50€ η κοπέλα δέχεται και τελείωμα στα πόδια της τότε μια χαρά πρόγραμμα είναι..!!Για το Στούντιο VILLA EROS 1 (μην μπερδεύεται με το ερωτικά Τερψιθέας) έχουμε κάνει ξεχωριστό νήμα. Η Μαργαρίτα έχει φύγει τώρα και πολλές ημέρες. Τα κορίτσια αλλάζουν κάθε 5-7 μέρες , οπότε παρακολουθήστε της ενημέρωσης μου για να βλέπετε ποιο κορίτσι εργάζεται. Ποδολαγνεία κάνουν όλες και είναι στα 50€
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.979
- Πόντοι
- 456
Για αυτό δεν είμαι σίγουρη, είναι επιλογή της κάθε κοπέλας αν το δέχεται.Αν με τα 50€ η κοπέλα δέχεται και τελείωμα στα πόδια της τότε μια χαρά πρόγραμμα είναι..!!
Διαγραμμένο μέλος 244420
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2024
- Like
- 301
- Πόντοι
- 20
Το πρώτο και τελευταίο μπουρδέλο που πήγα ποτέ (ντροπή μου), ήταν στη Λάρισα το 1990, καλοκαίρι.
Είχαμε ένα Κρητικό φίλο που δεν είχε πάει ποτέ με γυναίκα και τον πιέζαμε.
Αυτός νόμιζε ότι τον δουλεύουμε και λέει "γιατί δεν πάει κάποιος από εσάς πρώτα" και (θυσία έγινα) πήγα εγώ, άλλο που δεν ήθελα.
Κορίτσαρος, Ελληνίδα (λογικό για τότε), με ένα κίτρινο στριγκ. Αυτό θυμάμαι, όπως και ότι τελείωσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί... Εγώ που μου λένε "άντε, με πόνεσε το μουνί". Δεν ξέρω γιατί εκεί έχυσα τόσο γρήγορα.
Η ιδέα; Ο χώρος; Η κοπέλα; Μάλλον η ιδέα. 2.000 δρχ είχα πληρώσει αν θυμάμαι καλά.
Και ήρωας της παρέας έγινα και γάμησα χωρίς κόπο!
Είχαμε ένα Κρητικό φίλο που δεν είχε πάει ποτέ με γυναίκα και τον πιέζαμε.
Αυτός νόμιζε ότι τον δουλεύουμε και λέει "γιατί δεν πάει κάποιος από εσάς πρώτα" και (θυσία έγινα) πήγα εγώ, άλλο που δεν ήθελα.
Κορίτσαρος, Ελληνίδα (λογικό για τότε), με ένα κίτρινο στριγκ. Αυτό θυμάμαι, όπως και ότι τελείωσα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί... Εγώ που μου λένε "άντε, με πόνεσε το μουνί". Δεν ξέρω γιατί εκεί έχυσα τόσο γρήγορα.
Η ιδέα; Ο χώρος; Η κοπέλα; Μάλλον η ιδέα. 2.000 δρχ είχα πληρώσει αν θυμάμαι καλά.
Και ήρωας της παρέας έγινα και γάμησα χωρίς κόπο!
1. BACCARA (Προς Αρχαιολογικό χώρο Άργισσα απο CAR RESPECT)
2. Βίλλα Έρως (800μ απο το Baccara)
3. Villa Erotica (Ανάμεσα σε NISSAN ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και Κολυμβητήριο Ποσειδώνας Λάρισας)
4. Οίκος Εποχής Σούλα Λάρισα (2χλμ απο τη Λαχαναγορά Λάρισας)
3. Villa Erotica (Ανάμεσα σε NISSAN ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ και Κολυμβητήριο Ποσειδώνας Λάρισας)
Πολύ ωραίος μπράβο...1. BACCARA (Προς Αρχαιολογικό χώρο Άργισσα απο CAR RESPECT)
Kostasperv
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2023
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Soula ουτε απέξω..Πεταμένα λεφτά.
Είχες κάποια πρόσφατη εμπειρία;Soula ουτε απέξω..Πεταμένα λεφτά.
Despacitoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 134
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε ποια είναι στο villa erotica?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14