Νέα

Οίκοι ανοχής - Γιάννενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pacwman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 412
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kαλα ρε το ΚΑΤΩΓΙ που ειναι?Καλουτσιανη κι'αυτο?Παιδια μιλαμε δεν ηξερα τπτ απ'ολα αυτα.Ακομη και μερικοι φιλοι που ειναι νυχτοβιοι με απετρεπαν απο το να παω.Ακου εκει ΚΑΤΩΓΙ :2funny:
Aν μιλάμε για κρασί το ΚΑΤΩΓΙ μια χαρά είναι :grin: :grin: :grin:Το ΚΑΤΩΓΙ που λέει ο φουεγκο φίλε Μπλαστ,είναι στην Κρυστάλλη κάθετος στην Ανεξαρτησίας που σε βγάζει στην Αβερωφ!!!για τον :bigdick: καβάλα είναι άστο!!!! :grin:
Φουεγκο,όταν ανέφερα το downtown για φόρτωμα εννοούσα σε συνεννόηση με την κοπέλα και όχι με το μαγαζί!!! ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Θυμάστε μια Ρωσσίδα εν ονόματι Έλενα ή Ολιάνα???με ένα AUDI A2 ασημί???τελευταία φορά την είχα πετύχει στο CINDIRELLA στην Αμφιθέα πριν 1,5 χρόνο περίπου...τι μουνί είναι αυτό????ανπιστευταμπλ :new_shocked:
Που να βόσκει άραγε αυτή??? :think:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Παντως για πλακα θα το ψαξω το ΚΑΤΩΓΙ να δω το σκηνικο λιγο να γελασω.
CINDIRELLA = Kωλαδικο ?
Για την Ελενα δεν εχω ακουσει ποτε τπτ αλλα θα ρωτησω καποια ατομα που πιστευω θα ξερουν.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Α και κατι ακομη.Στην περιοχη της κατσικας αν περασεις βραδυ υπαρχουν καποια bar δεξια κι αριστερα στον δρομο που ειναι καπως "υποπτα".
Εχει παει κανεις?Ξερετε τπτ?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Α και κατι ακομη.Στην περιοχη της κατσικας αν περασεις βραδυ υπαρχουν καποια bar δεξια κι αριστερα στον δρομο που ειναι καπως "υποπτα".
Εχει παει κανεις?Ξερετε τπτ?

Ti εννοεις στην περιοχη της κατσικας?? :huh:

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1

Είναι κατσικάς, όχι κατσίκας, όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει!!!  :grin: Είναι προάστοιο των Ιωαννίνων!  ;)

Παντως για πλακα θα το ψαξω το ΚΑΤΩΓΙ να δω το σκηνικο λιγο να γελασω.
CINDIRELLA = Kωλαδικο ?
Για την Ελενα δεν εχω ακουσει ποτε τπτ αλλα θα ρωτησω καποια ατομα που πιστευω θα ξερουν.

Το Cinderella ήταν πρώην στριπτιτζάδικο, αλλά επειδή έκανε κ στους πελάτες βίζιτα τις κοπέλες, τους μπαγλάρωσαν..
Ένα pussy  prive club το ξέρετε? Στο δρόμο μετά τα ναυτάκια είναι, 1 φορά που είνα πάει ήταν για τον π.....ο, ωραία μουνιά είχε, αλλά ούτε strip ήταν, ούτε κωλάδικο, ούτε τίποτα, μόνο μπαρ.. για κουβέντα κ καλά.. υπάρχει ακόμα?
Όσο για κατσικά... τόσα κωλάδικα? Μπα... κ δεν το ξέραμε?.....!!!  :P  :P  :grin:

Βασικα με το Γκιωνς τι ειχε γινει ακριβως?Ειχε κλεισει για κανα 6μηνο και ανοιξε υποτιθεται ανανεωμενο?Η θυμαμαι κατι αλλο?

Το Γκιώνς θυμάμαι, τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια γινόταν ο χαμός στο μαγαζί κ πέρυσι, τζίφος, 5-10 ήταν όλοι κ αυτοί διασκορπισμένοι... Δεν ξέρω γιατί έπεσε έτσι αυτό το μαγαζί.. (άσχετο βέβαια με strips, κωλάδικα, μπουρδέλα, αλλά μιας και αναφέρθηκε, λέω κ γω τα δικά μου..)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το Cinderella ήταν πρώην στριπτιτζάδικο, αλλά επειδή έκανε κ στους πελάτες βίζιτα τις κοπέλες, τους μπαγλάρωσαν..
Ένα pussy  prive club το ξέρετε? Στο δρόμο μετά τα ναυτάκια είναι, 1 φορά που είνα πάει ήταν για τον π.....ο, ωραία μουνιά είχε, αλλά ούτε strip ήταν, ούτε κωλάδικο, ούτε τίποτα, μόνο μπαρ.. για κουβέντα κ καλά.. υπάρχει ακόμα?
Όσο για κατσικά... τόσα κωλάδικα? Μπα... κ δεν το ξέραμε?.....!!!  :P  :P  :grin:

Το Γκιώνς θυμάμαι, τέτοια εποχή πριν 2 χρόνια γινόταν ο χαμός στο μαγαζί κ πέρυσι, τζίφος, 5-10 ήταν όλοι κ αυτοί διασκορπισμένοι... Δεν ξέρω γιατί έπεσε έτσι αυτό το μαγαζί.. (άσχετο βέβαια με strips, κωλάδικα, μπουρδέλα,ο αλλά μιας και αναφέρθηκε, λέω κ γω τα δικά μου..)

Το Γκιωνς ειναι καλο μαγαζακι ρε φιλε!  (Μπορει να πηγες καμμια Δευτερα που δεν ειχε κινηση)

Εγω περσι πηγαινα να δω τον παλιο μου Συγκατοικο στα Γιαννενα(δουλευε DJ) στο Γκιωνς

εβλεπα το μαγαζι γεματο στους φοιτητες! και τις φοιτητριες...

Αξεχαστες καταστασεις,οσο τις θυμαμαι χαμογελω!! ;) ;) ;)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065

:2funny: :2funny: :2funny: μου θυμισες οταν στην Ελευθεροτυπια ειχε βιογραφια του Σειταριδη που ελεγε οτι ξεκινησε απο τη Θυελα Κατσίκας.Ειχαμε ριξει απιστευτο γελιο.

Νομιζω οτι το pussy ειχε κλεισει.Ενας φιλος μου ειπε οτι θα ανοιξει παλι στριπ εκει αλλα θα βγαινουν και 2 γκομενες για σπιτι.Οχι σιγουρα πραγματα ομως.Αν περασεις απ'εξω τα βραδυα φαινεται να λειτουργει αλλα δεν ειχε ουτε πινακιδα.Τουλαχιστον μεχρι προσφατα.Οποτε δεν ξερω τι παιζει ακριβως.

Για την Κατσικα δεν ειμαι σιγουρος απλα υπαρχουν αρκετα μπαρ που παιζει να ειναι κωλαδικα.Η περιοχη εχει μεγαλωσει πολυ τα τελευταια χρονια σε σημειο που να μην ειναι πλεον προαστιο των Ιωαννινων αλλα να εχει ενωθει σχεδον.Εννοειται πως και για αυτο θα ρωτησω και θα μαθω τις επομενες μερες.

Για το Γκιωνς εννοειται καλα εκανες και εγραψες.Αλλωστε σ'αυτο το θρεντ πρωτοτυπουμε και ανταλασουμε και αποψεις περι σουβλατζιδικων κλπ ;) :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το Γκιωνς ειναι το καλυτερο ροκαδικο των Ιωαννινων!!!

οποιος ξερει απο καλη μουσικη καταλαβαινει.. ;)

Επισης στο Γκιωνς συχναζουν ψαγμενα και ομορφα κοριτσια... ;) ;)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Το καλυτερο σουβλατζιδικο-ψησταρια πιο πιστευεις ειναι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Το καλυτερο σουβλατζιδικο-ψησταρια πιο πιστευεις ειναι?

Εσυ τα ξερεις αυτα!!

Εγω απο γκομενες(φοιτητριες) και μουσικη μπορω να σε κατατοπισω στα γιαννενα! ;)

Εκει εχω τα κονε! ;) ;)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66

Συμφωνώ μαζί σου,όντως το καλύτερο ροκάδικο στα Γιάννενα και απο άποψη μουσικής και όμορφων φοιτητριών ;)
Πως ήταν παλία το ματζάτο(για τους πιο παλιούς)...κάτι τέτοιο!
Blast είναι ο Κατσικάς και όχι η Κατσικά ;) και δεν έχει κωλάδικα εκεί!

Fueg0

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας και παλι.Το κατωγι ειναι στην παραλληλο της ανεξαρτησιας και οχι σε καθετο ειναι μολις βγαινεις απο τον δρομο που ειναι η αναντα και η στοα στο αριστερο σου χερι αλλα δεν υπαρχει λογος να το επισκεφτεις αν θες τη γνωμη μου.Τα μπαρακια της κατσικας εχουν ενδιαφερον μονο για φτηνο ποτο και καμια ξεκωλιαρα απο τα γυρω χωρια(παρεπιπτοντως ολοι η κατσικα την λενε αν λεγεται ο κατσικας δεν ξερω)αλλα εχει ενα clubaki μικρο στον κεντρικο δρομο που γινεται της πουτανας σαβαττοκυριακο με πολλα ωραια χωριατακια.Και παρεπιπτοντως η γνωμη μου ειναι οτι το Γκιωνς ειναι για τον πουτσο δεν μπορει μαγαζι να συνεργαζεται με κομμα για να φερει κοσμο στο μαγαζι.Αν θελετε πραγματικα ροκ η μεταλ μουσικη το indian ειναι οτι πιο αυθεντικο αν θελετε πιο underground στοα η αναντα.Για σουβλατζιδικα εξαρταται απο τις απαιτησεις του καθενα αλλα ακροπολη τυφλοι και χοντρογιαννος ειναι στην κορυφη.Και για να γυρισουμε στο σκοπο μας για δοκιμαστε και το μπουζουζουκτσιδικο μετα το περαμα αν υπαρει ακομα το λεγαν απολλων παλας  ενδιαφερων αρκετα σαν εμπειρια.

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Το Γκιωνς ειναι καλο μαγαζακι ρε φιλε!  (Μπορει να πηγες καμμια Δευτερα που δεν ειχε κινηση)

Εγω περσι πηγαινα να δω τον παλιο μου Συγκατοικο στα Γιαννενα(δουλευε DJ) στο Γκιωνς

εβλεπα το μαγαζι γεματο στους φοιτητες! και τις φοιτητριες...

Αξεχαστες καταστασεις,οσο τις θυμαμαι χαμογελω!! ;) ;) ;)

Οχι φίλε, Παρασκευή ή Σάββατο πήγα. Φίλος σου ήταν ο dj? οκ.... γεμάτο από φοιτητές και φοιτήτριες? Μήπως μιλάς για πρόπερσυ?  :think:  :think:  :think:

Το καλύτερο ροκάδικο? Εντάξει, αυτό είναι λίγο υπερβολή φίλε.. Έπαιζε κ disco, έπαιζε κ λίγο alternative, δεν ήταν καθαρό ροκάδικο, πάντως κάποια περίοδο είχε χαλάσει η μουσική κ δεν εννοώ το στυλ μουσικής, εννοώ οτι έβαζε ακριβώς, μα ακριβώς τα ίδια τραγούδια κάθε βράδυ, playlist δηλαδή...  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Και εγω Κατσικά ξερω οτι λεγεται και νομιζω παντου ετσι αναφερεται.Μερικοι το λενε και Κατσικάς.Τεσπα.Με τις ονομασιες δεν μπορεις να γαλεις ακρη μερικες φορες.
Το Απολων Παλας υπαρχει και λειτουργει κανονικα,εχει γκομενες για ποτο,σαν κωλαδικο καπως για παραπερα δεν ξερω.
Παντως σχετικα με το Απολων,την Ελενα που ειπε ο μπουλ και την/τον Κατσικα καθως και γενικα πληροφοριες περι αγοραιου στην πολη θα μαθω σημερα πολλα.Ετσι ελπιζω τουλαχιστον...

Θυμαμαι που στο Γκιωνς πρωτη φορα μου ειχε πει μια κωλοδαπιτισσα να παω.Κατσε καλα...Κωλοσκυλα...

Εννοειται πως αν θες ροκ/μεταλ το ιντιαν ειναι πανω απ'ολα.Το θεμα ειναι οτι και παλι μιλαμε για μια τρυπα και εκτος αυτου αν μπεις στην στοα λιγο δυσκολο να πας ειτε στο ιντιαν ειτε στην ντισκο,καθως ενα ξεχωριστο,παραδεισενιο αρωμα σε τραβαει στο υπογειο  ;) ;) ;) :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Πλακα,πλακα το θρεντ παιρνει φωτια με 7 σελιδες.Θα το δει κανενας και θα νομιζει οτι γινονται τα Γιαννενα Αμστερνταμ.Μεχρι να αρχισει να διαβαζει το θρεντ βεβαια.Λολ

Επισκέπτης
Και εγω Κατσικά ξερω οτι λεγεται και νομιζω παντου ετσι αναφερεται.Μερικοι το λενε και Κατσικάς.Τεσπα.Με τις ονομασιες δεν μπορεις να γαλεις ακρη μερικες φορες.
Το Απολων Παλας υπαρχει και λειτουργει κανονικα,εχει γκομενες για ποτο,σαν κωλαδικο καπως για παραπερα δεν ξερω.
Παντως σχετικα με το Απολων,την Ελενα που ειπε ο μπουλ και την/τον Κατσικα καθως και γενικα πληροφοριες περι αγοραιου στην πολη θα μαθω σημερα πολλα.Ετσι ελπιζω τουλαχιστον...

Θυμαμαι που στο Γκιωνς πρωτη φορα μου ειχε πει μια κωλοδαπιτισσα να παω.Κατσε καλα...Κωλοσκυλα...

Εννοειται πως αν θες ροκ/μεταλ το ιντιαν ειναι πανω απ'ολα.Το θεμα ειναι οτι και παλι μιλαμε για μια τρυπα και εκτος αυτου αν μπεις στην στοα λιγο δυσκολο να πας ειτε στο ιντιαν ειτε στην ντισκο,καθως ενα ξεχωριστο,παραδεισενιο αρωμα σε τραβαει στο υπογειο  ;) ;) ;) :2funny:
τι ροκ και χειβι μέταλ κλαρίνο ρε και κοψιδια γαμώ τα τυριά μου.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.622
Πόντοι
17.065
Δωσε arion.Σπαστα ολα γαμω την παγουρια μου μεσα  :2funny: :2funny: :2funny:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Με αφορμή το βίντεο, έχω πάει Παραμυθιά 4 φορές και έχω πιεί και γαμώ τα τσιπουράκια στην κεντρική αγορά!!!! Μέχρι τη Σαγιάδα με πήγανε και έβλεπα Αλβανία απέναντι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom