Νέα

Οιδημα πεους... το εχει παθει κανεις?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shockwave28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

shockwave28

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Περίπου καλά στα είπανε στο Συγγρό. Αλλά.. για διάφορους λόγους, κυρίως τριβής κλπ, μπορεί και να περάσουν 2 μήνες και να μην σου έχει περάσει. Μην ανησυχείς όμως. Θα πάρεις την Kenacomb, μία αλοιφούλα, 4,60 κάνει. Θα αλοίφεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς στο σημείο, για 7 ημέρες. Θα σου περάσει. Στη συνέχεια να προσέχεις λίγο κατά την πράξη, γιατί μπορεί να ξαναεμφανιστεί στο ίδιο σημείο ή και αλλού. Βάζε λιπαντικό ίσως γιατί μάλλον η γυναίκα σου έχει ξηρότητα στην περιοχή.

Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!! Αυτη η αλοιφη δεν ειναι που βαζουμε στα συγκάματα??

Carl Fucking Wolf

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πριν 4 ημέρες που είχα ερωτική επαφή με την γυναίκα μου και λόγο κακής λίπανσης το πέος μου τραυματίστηκε από την δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να πρηστεί το δέρμα κάτω από την βάλανο (το δεξιό μέρος) . Επισκέφτηκα το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός την ίδια και οι δυο οι γιατροί μου είπαν πως ήταν οίδημα λόγο της τριβής και θα μου περάσει σε 2-3 μέρες αλλά αυτό δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Εχει παθει κανεις κατι τετοιο?

τύπε δεν είναι τίποτα το έχω πάθει πολλές φορές...(αυτό μπορεί να συμβεί γενικά από την κατάχρηση... :grin:, )
μετά από κάτι μέρες θα ξεπριστεί.
απλά μην το αγγίζεις όσο μπορείς,μην κάνεις σεξ και κάνει καλό το κρύο νεράκι.(θα ξεπριστεί ποιο γρήγορα δλδ)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Για οίδημα στον εγκέφαλο που έχουν πολλοί εδώ μέσα, ξέρουμε κανα κόλπο; :boobies: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Πήγαινε σε ξέκωλο τραβέλι,να σου κάνει ακάποτο!!!

OP
OP
S

shockwave28

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
τύπε δεν είναι τίποτα το έχω πάθει πολλές φορές...(αυτό μπορεί να συμβεί γενικά από την κατάχρηση... Grin, )
μετά από κάτι μέρες θα ξεπριστεί.
απλά μην το αγγίζεις όσο μπορείς,μην κάνεις σεξ και κάνει καλό το κρύο νεράκι.(θα ξεπριστεί ποιο γρήγορα δλδ)

Καταχρηση δεν κανω καθολου! Απλα έτυχε η στιγμή... εγω του ειχα βαλει παγο και σταματσα να του βαζω γιατι νομιζα πως κανει κακο!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom