Νέα

Οιδημα πεους... το εχει παθει κανεις?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα shockwave28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

shockwave28

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια!!
Πριν 4 ημέρες που είχα ερωτική επαφή με την γυναίκα μου και λόγο κακής λίπανσης το πέος μου τραυματίστηκε από την δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να πρηστεί το δέρμα κάτω από την βάλανο (το δεξιό μέρος) . Επισκέφτηκα το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός την ίδια και οι δυο οι γιατροί μου είπαν πως ήταν οίδημα λόγο της τριβής και θα μου περάσει σε 2-3 μέρες αλλά αυτό δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Εχει παθει κανεις κατι τετοιο?

gfe_lover

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
17
Like
17
Πόντοι
2.163
Μην αγχωνεσαι φιλε,το εχουμε παθει αρκετοι αυτο..Περναει οντως σχετικα γρηγορα!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Γεια σας παιδια!!
Πριν 4 ημέρες που είχα ερωτική επαφή με την γυναίκα μου και λόγο κακής λίπανσης το πέος μου τραυματίστηκε από την δεξιά πλευρά με αποτέλεσμα να πρηστεί το δέρμα κάτω από την βάλανο (το δεξιό μέρος) . Επισκέφτηκα το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός την ίδια και οι δυο οι γιατροί μου είπαν πως ήταν οίδημα λόγο της τριβής και θα μου περάσει σε 2-3 μέρες αλλά αυτό δεν έχει υποχωρήσει καθόλου. Εχει παθει κανεις κατι τετοιο?

Ακομα δεν περασε?! Μπας τοτε κι επιασε γαγγραινα? Τρεχα γρηγορα παλι στο νοσοκομειο μπας και αποφυγεις τα χειροτερα, νομιζω γλυτωνεις με ακρωτηριασμο του μολυσμενου ακρου :S

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Επισκέφτηκα το νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός την ίδια και οι δυο οι γιατροί μου είπαν πως ήταν οίδημα λόγο της τριβής και θα μου περάσει σε 2-3 μέρες αλλά αυτό δεν έχει υποχωρήσει καθόλου.
Πιστεύεις ότι εδώ μέσα θα βρεις πιο αξιόπιστες απαντήσεις τη στιγμή που σε έχουν εξετάσει εξειδικευμένοι γιατροί στο Συγγρός;  :think: :rolleyes: :idiot:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Πιστεύεις ότι εδώ μέσα θα βρεις πιο αξιόπιστες απαντήσεις τη στιγμή που σε έχουν εξετάσει εξειδικευμένοι γιατροί στο Συγγρός;  :think: :rolleyes: :idiot:

μα γιατι το λες αυτο, εδω μεσα ολοι επιστημονες ειμαστε  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε ας ρωτησει τον λιλα που ειναι γιατρος :grin:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Γεια σας παιδια!!
φίλε περαστικά. αρχικά θα πρέπει να μην έχεις στύση για να μην πονάς και να βοηθήσεις τη γρηγορότερη επούλωση οπότε καλό θα είναι να αποφύγεις για μερικές μέρες ότι θα σου προκαλούσε σεξουαλική επιθυμία. επίσης καλό θα είναι να φοράς άνετο εσώρουχο και στο σπίτι ότι πιο άνετο ακόμα και καθόλου ρούχο. Νομίζω ότι θα βοηθούσε κανένα ήπιο αντιβιωτικό ή και κανένα παυσίπονο εάν πονάς. Καλό θα είναι να ρωτήσεις και το γιατρό για τα φάρμακα. Τέλος καλή υγιεινή της περιοχής. Γεια χαρά.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Γεια σας παιδια!!

Μη μασάς φιλαράκι, τίποτα δεν είναι θα περάσει, αλλά θέλει το χρόνο του .Υπολόγισε περίπου 1 εβδομάδα για την εξαφάνιση των συμπτωμάτων και 2 εβδομάδες για πλήρη επούλωση. Μετά γαμάς κανονικά. Εννοείται ότι για 2 βδομάδες θα πρέπει να ξεχάσεις το γαμήσι και οτιδήποτε σου την σηκώνει. Δεν είμαι γιατρός αλλά μιλάω από προσωπική εμπειρία με  κάτι ανάλογο που μου συνέβη παλιότερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτός είναι γιατρός του κώλου :2funny: :2funny: :2funny:
θα ξερει ομως απο τετοια
αλλα να μου πεις ποιος πουτσος θα τραυματιστει απτην σουφρα του
εκει μεσα χωραει ολο αυτο
URL]]

OP
OP
S

shockwave28

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις! Φυσικα και εδωσα σημασια στα λογια των γιατρων αλλα ολοι εχουμε ακουσει για λαθος διαγνωση! Ουτε με ποναει ουτε και με ενοχλει καθολου.... ειναι σαν να μην υπαρχει! Ακομα και οταν μου σηκώνετε παλι δεν νιωθω οτι υπαρχει...

Αλλα ρε παιδια πραγματικα δεν πιστευα πως κανοντας σεχ μπορεις να παθεις τετοια... λεω να το αφησω μεχρι την τριτη και να δουμε..

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
και από μαλακία το παθαίνεις εάν υπερβάλλεις  :2funny: :2funny:. όλα με μέτρο! :rockon: :rockon:

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Ξεραθει και πεσει μονο του!
Πλακα κανω ολα καλα, θα φυγει... κανει και ζεστη τωρα, το χω παθει. ψιλοτσουζει ε;

OP
OP
S

shockwave28

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πλακα κανω ολα καλα, θα φυγει... κανει και ζεστη τωρα, το χω παθει. ψιλοτσουζει ε;

Τιποτε δεν κανει! Ουτε ποναει ουτε τσουζει! Μονο αν το πειραξω μετα νιωθω μια ανεπαίσθητη ενόχληση!Και ευχομαι να μη κανει!!! Απλα θεν θα εχω επαφη μαζι του για λιγε μερες... να δω πως θα παει.... αλλιως ξανα στο Συγγρου... που ευχομαι να περασει!!

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Περίπου καλά στα είπανε στο Συγγρό. Αλλά.. για διάφορους λόγους, κυρίως τριβής κλπ, μπορεί και να περάσουν 2 μήνες και να μην σου έχει περάσει. Μην ανησυχείς όμως. Θα πάρεις την Kenacomb, μία αλοιφούλα, 4,60 κάνει. Θα αλοίφεις κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς στο σημείο, για 7 ημέρες. Θα σου περάσει. Στη συνέχεια να προσέχεις λίγο κατά την πράξη, γιατί μπορεί να ξαναεμφανιστεί στο ίδιο σημείο ή και αλλού. Βάζε λιπαντικό ίσως γιατί μάλλον η γυναίκα σου έχει ξηρότητα στην περιοχή.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης, ξέχασα να σου πω, ότι στη βάλανο θα ρίχνεις μόνο νερό, όχι σαπούνια ή διάφορα άλλα αντισηπτικά κλπ, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει άλλο θέμα στην ουρήθρα.

ΥΓ. Για αυτές τις απλές συμβουλές, μία επίσκεψη σε Δερματολόγο, κοστίζει 50 ευρώ, στο Συγγρό χάνεις ένα πρωϊνό. Εγώ τι κερδίζω;; χαχα .. Κάνε αυτά που σου είπα και θα περάσει. Περαστικά!

takeItEasy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ.ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΡΩΤΑΩ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Βέβαια ρε φίλε μπορεί να κολλήσεις κάτι. Από το πιο απλό, ένα έρπη, μέχρι και τα χειρότερα θεωρητικά, αν στο στόμα υπάρχει μικρή πληγή. Απλή λογική. Αλλά, επειδή ρωτάς σε συγκεκριμένο context, αν μια κοπέλα πάει με 10 άτομα σε μια ώρα και δεν ακολουθεί κανόνες υγιεινής, είναι αυτονόητο, νομίζω, ότι υπάρχει θέμα άμεσης μεταφοράς διαφόρων μικροοργανισμών. Κατά τ' άλλα αν υποθέσουμε ότι η υγιεινή του στόματος είναι άψογη αλλά παρόλαυτά η κοπέλα νοσεί, τότε δεν κολλάς με το σάλιο απλά (εκτός από επιχήλιο έρπητα που μπορεί να μεταφερθεί και ως έρπης των γεννητικών οργάνων).. 

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
2K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom