Νέα

Οι υπάλληλοι στα Ελληνικά Προξενεία είναι απαράδεκτοι !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι προφανές ότι

1. Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι 2 ταχυτήτων. Οποιος έχει καλό πολιτικό βύσμα, απλά δε δουλεύει. Οποιοσ δεν εχει βύσμα και φοβάται μετάθεση, εργάζεται

2. Συνολικά οι ΔΥ ζουν στον κόσμο τους. Νομίζουν οτι όλοι εμεις έχουμε την υποχρέωση να τους ταϊζουμε ενω αυτοί κανουν βόλτες στα μαγαζιά.

Κλασσικό παράδειγμα που επιβεβαιώνει το 2, ειναι το ακόλουθο

"πάνω από οκτώ στους δέκα εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θεωρούσαν ότι οι αποδοχές τους «αντιστοιχούσαν καθόλου ή ελάχιστα στις απαιτήσεις του εκπαιδευτικού τους έργου».

Νομίζω ότι ειναι απόλυτα αποδεκτό, ίσως και θεμιτό, οι πολίτες που πληρώνουν τους τεμπεληδες να πάρουν ο νόμο στα χέρια τους και απλά να αρπάζουν απο το γιακά όποιον καραγκιόζη πούστη κομματοσκυλο τους κοροϊδεύει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
To καλοκαίρι είδα το εξής απίστευτο μήνημα τυπομένο σε τ-σερτ (πιθανός εκπαιδευτικού :think:)

[move]ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ
ΙΟΥΛΙΟΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
[/move]

Μου έκανε φοβερή εντιπωση η ξενδριαντροπία τους, δουλεύουν το πολύ 8μήνες το χρόνο και κουνιούνται τα μουνόπανα.

Οσο για τους προξενικούς υπαλλήλους έχω πολλά ράματα για την γούνα τους.

Ειδικοτερα Λονδίνο- Μόσχα, έχω ντραπεί που ειμαι Ελληνας πολίτης και πάω στο προξενείο.
Και να φανταστιτε οτι ταξλιδευα για σοβαρούς ιατρικούς λόγους του παιδιού μου και με χλευαζαν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιδια τωρα εχουνε μαζευτει λιγακι :)φοβουνται μην τους απολυσουνε.Και δεν φερονται με τοσο θρασος οσο παλια.Το κακο ειναι οτι τους παιρνουνε με μεσο και χωρις αξιοκρατικα κριτηρια.Οπως δυστηχως γινεται παντου στην Ελλαδα!Αν τους εχεις αναγκη για καποιο χαρτι και δεν εχεις καποιο γνωστο σε καποια θεση να τους παρει τηλεφωνο πολυ δυσκολα θα βγαλεται ακρη.Και να κανεται καταγγελια δε νομιζω οτι θα βγαλεται ακρη.Κατα τη γνωμη μου καπως θα λυνοταν το προβλημα αν παιρναν στα σοβαρα της καταγγελιες που γινονταν.Πιθανοτατα θα υπαρχει μια γραμμη καταγγελιων.Αν για καποιον υπαλληλο γινονταν πολλες (επωνυμες)καταγγελιες και αυτες της καταγγελιες σιγουρα της παιρναν στα σοβαρα σιγουρα ο υπαλληλος θα φοβοταν.Οπως και το αντιθετο αν πολλοι εμεναν ευχαρηστιμενοι απο τη δουλεια καποιου υπαλληλου καλο θα ηταν να ανταμιβοταν (με πριμ ή τουλαχιστον να το λαμβανανε υποψη στην μετεπειτα καριερα του σαν θετικο).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Λόγω επικείμενης πιστοποίησης ISO, κάθε επιχειρηματίας που απευθύνεται σε Γραφείο ΟΕΥ λαμβάνει και έντυπο αξιολόγησης παρεχομένων υπηρεσιών το οποίο επιστρέφει προς το Γραφείο και  προς Κεντρική Υπηρεσία Υπουργείου Εξωτερικών. Στα πλαίσια δε της ίδιας αξιολόγησης τα γραφεία αυτά υποβάλλουν κάθε χρόνο συνολικό αριθμό αιτημάτων που εξυπηρέτησαν, μέσο όρο ημερών ολοκλήρωσης κάθε απάντησης, ποσοστό και βαθμί ικανοποίησης κλπ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μετα αυτο το χαρτι στην καλητερη περιπτωση το πετανε στο καλαθι των αχρηστων.Στη χειροτερη το κανουνε κωλοχαρτο.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Και μετα αυτο το χαρτι στην καλητερη περιπτωση το πετανε στο καλαθι των αχρηστων.Στη χειροτερη το κανουνε κωλοχαρτο.

Εχουν οικολογικη συνείδηση, τι τους πέρασες;;;;

Το ανακυκλόνουν :2funny: :2funny: :2funny:

dennist

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Προσοχή σε αυτό, έχω άποψη. Για βοήθεια για εξαγωγές πρέπει να απευθύνεσθε στα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (Γραφεία ΟΕΥ) των Πρεσβειών, κάποια είναι και σε προξενεία. Από αυτά εγώ είχα γενικά πολύ καλή αντιμετώπιση, προκειται να πιστοποιηθούν σύντομα και κατά ISO. Στο προξενείο όπου απευθύνθηκε ο φίλος σου μπορεί αν δεν υπήρχε ΟΕΥ οι άλλοι υπάλληλοι να είναι όντως άσχετοι. Γενικά εκτός προξένου οι υπόλοιποι υπάλληλοι σε ένα προξενείο είναι διοικητικοί, που κάνουν πρωτόκολλο, διαβατήρια και τέτοιες δουλειές, μπορεί και μέσης εκπαίδευσης, συνεπώς δεν έχουν την πείρα και την τεχνογνωσία να σε κρατήσουν από την αγορά, ειδικά αν μιλάμε για μέση αναπτυσσόμενη χώρα όχι για Αφρική ή Ασία.
Για εξαγωγικές πληροφορίες από τα Γραφεία ΟΕΥ βλέπετε την ιστοσελίδα

Σωστά και τα δυο σχόλια αλλά το σχόλιο του ΑΩ υπερισχύει το δεύτερου. Η ποιότητα της εργασίας που προσφέρουν τα ΟΕΥ είναι επιπέδου τριτοκοσμικής χώρας λαμβάνοντας υπόψη τη μισθοδοσία τους και την πρόσβαση στις πηγές πληροφόρησης που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Στον μέσο ιδιωτικό υπάλληλο να αναθέσεις αυτά τα καθήκοντα θα τα έφερνε εις πέρας τάχιστα και με ελάχιστο κόστος.

Αν γνωρίζετε κάποιον που έχει λάβει μέρος σε επιχειρηματική αποστολή στο εξωτερικό υπό τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό ή υπουργούς, εκτός αν είναι πολύ δικός του και βαθιά δικτυωμένος, ρωτήστε να σας πει για το "μέγεθος της προετοιμασίας" των τοπικών ΟΕΥ. Ρωτήστε στον ΟΠΕ να σας πουν για τους υπαλλήλους των ΟΕΥ.

Εν κατακλείδι, αν επιθυμείτε να προβείτε σε εξαγωγές, είστε μόνοι σας και μην περιμένετε από το κράτος βοήθεια. Οι μηχανισμοί του θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν και να αποτύχετε γιατί δεν μπορεί όλοι να γίνουν εξαγωγείς και επιχειρηματίες. Όπως είχε πει κι ο Ράλλης, δεν χρειαζόμαστε επιστήμονες αλλά εργάτες...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
Εν κατακλείδι, αν επιθυμείτε να προβείτε σε εξαγωγές, είστε μόνοι σας και μην περιμένετε από το κράτος βοήθεια. Οι μηχανισμοί του θα προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν και να αποτύχετε γιατί δεν μπορεί όλοι να γίνουν εξαγωγείς και επιχειρηματίες. Όπως είχε πει κι ο Ράλλης, δεν χρειαζόμαστε επιστήμονες αλλά εργάτες...

Ακριβώς και μόνο.
Όσο φτάνουν τα πόδια.
Υπάρχει βέβαια κι αυτό αλλά επιφυλάσσομαι...ίσως κι αυτό λειτουργεί με κανόνες για λίγους εκ των ημετέρων.
έχει κανείς γνώση να πει με απλά ελληνικά πως λειτουργούν κι αν συμφέρει ή θα καταλήξει κανείς με βραχιολάκια χρωστώντας και 2 νεφρά στο τέλος;

Επισκέπτης
Ξερω ανθρωπο που ειναι σε πρεσβεια, παιρνει 6000 το μηνα, τωρα παιρνει λιγοτερα, αλλα δε ξερω ποσα ακριβως γιατι δε μιλαμε πλεον ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ!!!
Υπαλληλος του Υπ. Εξ. στην αλλοδαπη και δεν ξερει αγγλικα...
δεν εχω θεμα μ'αυτον, παροτι αυτος ετσι νομιζει, αλλα εχω πολυ μεγαλο θεμα με αυτον που τον φυτεψε στην θεση αυτη και την στερει απο  καποιον αλλο που εχει τα προσοντα!

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• ATT00049.jpg
    ATT00049.jpg
    75,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Επισκέπτης

να γίνει ένα site σαν το τρωκτικό, που θα αναρτώνται όλη μέρα ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ
τα στοιχεία των καταγγελόντων θα κρατιούνται για την περίπτωση που θελήσει να αμυνθεί ο "θιγόμενος" και οι απαντήσεις τους θα αναρτώνται και αυτές
Δλδ εν προκειμένω ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, περνάει από το γραφείο του σαιτ ή πέρνει από το επώνυμο κινητό του (θα διασταυρώνεται από τα αρχεία των τηλ εταιριών) και καταγγέλει "ενυπόγραφα" ότι "Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ" που δουλεύει στο προξενείο (τυχαία τα ονόματα) μπήκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ
αναρτάται στο σαιτ να το δει όλη η Ελλάδα και αναμένεται επίσημη απάντηση από τον αρμόδιο φορέα.
Για το ποιος είναι αρμόδιος, θα δημιουργηθεί μία Διεύθυνση Συντονισμού που θα αποφασίζει γι αυτό.
Όλα γίνονται...
Και είναι μονόδρομος...

Επισκέπτης
Η χώρα θα αλλάξει μόνο όταν κάθε Έλληνας κάνει μέσα στο 2012 τουλάχιστον 3 καταγγελίες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε, αφήστε με να ονειρευτώ, μη γίνεστε κακοί...  :rockon:

τυπε αν επαιζε δικαιοσυνη σε αυτη τη χωρα
και ολα δουλευαν αν οχι πολυ καλα... αλλα εστω κανονικα
προς λιγο καλα δεν θα ησουν σε αυτη τη κατασταση σημερα.

Χθες στο θρεντ της ΕΕ ελεγα πως υπάρχουν ατομα διορισμενα
που δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom