γιατι με τον ψινακη δε φατε λασπη απο τον λαζοπουλο και οχι μονο?
νομιζεις οτι εαν διανοηθει ο λαζοπουλος και παει να τον "καννιβαλλησει", ο ψινακης δεν θα του πει "θυμασαι κοριτσακι τι καναμε στο κοτερο με εσενα στα τεσσερα?"
γιατι με τον ψινακη δε φατε λασπη απο τον λαζοπουλο και οχι μονο?
κατσε ρε ο ψινακης γκει παθητικος δηλωμενα δεν ειναι?
τι δουλεια εχει στο λαος?
ο καρατζαφερης δεν αντιπαθει τις αδερφες?
αλλα λογω μαρκετινγκ ο χοντρος ε δεν υπολογιζει τετοια ε?
τιμιος και καλος που λεγε και ο λεβεντης στο βιντεο πριν καμια 15αρια χρονια που βαλες
και σου πα για πλακα εβαλα τον λεβεντη αλλα τουλαχιστον ο λεβεντης δε γλιφει κωλους οπως ο καρατζαφερης
και βαλε και κανα βιντεακι με αυτα που λεει τα τελευταια χρονια ο λεβεντης για τον καρατζαφερη δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αυτο που βαλες
αν και στο ξαναλεω δεν ειμαι πολιτικοποιημενος
ε ωπα μεγαλε δεν ειναι ο μονος πουστης
εχετε και αλλον
βαιτσης λεγεται νομιζω καπως ετσι
και δικος σας παλι
Τις κωλοτούμπες που'χουν κάνει τα φασιστόμουτρα, ούτε η Κομανέτσι στα ντουζένια της.
Σε λίγο θα κατεβάσει ο Κατατζαφέρης υποψήφιος τον Βαλιανάτο κι'αυτοί θα τον υπερασπίζονται.
Τώρα θες να σου πω κι'εσένα που ακριβώς έχω γραμμένο τον Γιωργάκη;
Κι'εσύ μαλάκας.
Κι'εσύ μαλάκας.
Άλλος ξύπνιος. Όποιος τα βάζει με τα φασιστόμουτρα είναι ΠΑΣΟΚος.
Επειδή είσαι φασίστας.
Στα παπάρια μου ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ. Εσύ θίγεσαι μόλις πούμε κάτι για τον Καρατζαφύρερ.
Τι σχέση έχει το αν είχαμε αντιπαράθεση; Οι υπόλοιποι δηλαδή δεν έχουμε μάτια να δούμε τι γράφεις;
Και όσον αφορά την ερώτηση σου: ΝΑΙ!
προσεξε μην αρχισει και ο γιωργακης τις κωλοτουμπες και σπασει κανενα ποδι και τρεχετε και δεν φτανετε μετα
Τι σχέση έχει το αν είχαμε αντιπαράθεση; Οι υπόλοιποι δηλαδή δεν έχουμε μάτια να δούμε τι γράφεις;
Και όσον αφορά την ερώτηση σου: ΝΑΙ!
Γι'αυτό πήρε από τα τρία το μακρύτερο. Άρα υπονοείς ότι ο Καρατζαφέρης θα έχει την ίδια επιτυχία εάν κατεβάσει τον Ψινάκη.
Δεν ειδα κανεις "προοδευτικος" να κανει σχολια ενατιον του ΠΑΣΟΚ< που ειχε βουλευτης τον βγοντζα στο ηρακλειο κρητης που ηταν βασανιστης της χουντας βαση επωνυμων καταγγελιων στην εκπομπη του τριανταφυλλοπουλου....κατα τα αλλα το καρατζαφερης ειναι "φασιστας"!!! ε ρε ζωο px5!
O Aρχηγος του px5 o αλαβανος και κατ'επεκαταση και οι ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ (που τον ψηφιζουν) συνομιλησε και νομιμοποιησε τον εθνικιστη ηγετη των σκοπιανων ΓΚΟΥΕΦΣΚΙ και την ιδεολογια του οποτε γιατι κατηγορει τον καρατζαφερη...υπαλληλε πηγε ή δεν πηγε ο αλαβανος στα σκοπια?
Οι κωλοτουμπα του Αλαβανου που αλλα ελεγε για τα ιδιωτικα πανεπιστημια στην ελλαδα και αλλα στο ευρωκοινοβουλιο εχει μεινει στην ιστορια....
Φαίνεται πως στο Δαφνί μετά τις 8 αφήνουν τους τρόφιμους να παίζουν με τα κομπιούτερ.
Χμμ, κλασσική περίπτωση Παρανοϊκής Σχιζοφρένειας.
Για πες μου, κατουράς το κρεβάτι σου τη νύχτα; Πόσα ηλεκτροσόκ σου κάνουν την ημέρα;
Χμμ, κλασσική περίπτωση Παρανοϊκής Σχιζοφρένειας.
Για πες μου, κατουράς το κρεβάτι σου τη νύχτα; Πόσα ηλεκτροσόκ σου κάνουν την ημέρα;
Παρολο που θα σου ελεγα ΠΟΛΛΑ και διαφορα ΑΚΟΜΗ
σταματαω να σε βριζω.. και σου λεω το εξης..
Πηγαινε να βοηθησεις τοτε τον Συνασπισμο να μπει στην βουλη... και δεν θα σε ξαναβρισω
καταρχην εσεις εχετε κατεβασει υποψηφια την τριφυλλη που εβριζε το συνυποψηφιο της αποστολο γκλετσο....το ταμειο θα δειξει για τις εκλογες και για τον ψινακη θα δουμε εαν κατεβει και βλέπουμε....αλλα δεν σε ειδα παλαιοτερα να λες για την ηθοποιο και υποψηφια του Κ.Κ.Ε που γυριζε τσοντες?
Ανοιχτηκε θρεντ ...
Δοκίμασέ το κι εσύ καμιά φορά."Έκανε έρωτα και όχι έργο η ΝΔ"