Νέα

Οι ΤV Περσονες στα ελληνικα Κομματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 209
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και πες μου ποιος από αυτούς δεν φτιάχτηκε μέσα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς;
σε όποια εκπομπή και να γυρίζεις βλέπεις φασίστες, αριστερούς, σοσιαλιστές, ελαφρο-συντηρητικούς.
Υπαρχει διαφορα αναμεσα στον Καρατζαφερη και σε ολους αυτους που αναφερεις:O Καρατζαφερης ΤΟ ΠΟΛΥ να ηταν ενας ακομη πολιτευτης της ΝΔ εαν η τηλεοραση δεν ηταν το φαρ-ουεστ της Ελλαδος στα early 90's.
και μην ξεχνάς ότι ο καρατζαφέρης, ώντας αυτό που είναι τείνει να αγγίζει και να ξεπερνάει καποια ποσοστά των κομμάτων του λαού(ΚΚΕ), αναρχιαριστερών(ΣΥΡΙΖΑ) και να τους αντιμετοπίζει στα ίσα.
Mου ειναι αδιαφορο το ποσες ψηφους συγκεντρωσε ο Καρατζαφυρερ συμμαζευοντας το καθε καρυδιας καρυδι που ηταν πολυ,η λιγο,αναγνωρισιμο στο χαζοκουτι:Οι ψηφοφοροι της Αθηνη εντυπωσιαστηκαν απο το background της,η ριξαν την ψηφο τους στην τρελογκα που χαστουκισε την Λιανη?

Εν πασει περιπτωσει,για μια ακομη φορα,η αποπειρα του Yrret να την πεσει εκ μερους του ΛΑΟΣ,και για λογαριασμο του ΛΑΟΣ,προβαλλοντας τα,υπαρκτα η ανυπαρκτα,απλυτα τους οχι πεφτει στο κενο αλλα-ακομη χειροτερα για αυτον-εκθετει τους ΛΑΟτζηδες ακομη περισσοτερο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μην ξεχνάς και τον Ψινάκη πονηρούλη με τον Καρατζαφύρερ

Κρομ και Μίτρα, αξιώστε με να δω ένα debate όπου θα συμμετέχουν Ψινάκης,  Πάγκαλος, Ψωμιάδης, Κανέλλη και Στρατούλης και υπόσχομαι να βάλω αφίσσα του βελουχιώτη μαι του τσε στο δωμάτιό μου!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Υπαρχει διαφορα αναμεσα στον Καρατζαφερη και σε ολους αυτους που αναφερεις:O Καρατζαφερης ΤΟ ΠΟΛΥ να ηταν ενας ακομη πολιτευτης της ΝΔ εαν η τηλεοραση δεν ηταν το φαρ-ουεστ της Ελλαδος στα early 90's.Mου ειναι αδιαφορο το ποσες ψηφους συγκεντρωσε ο Καρατζαφυρερ συμμαζευοντας το καθε καρυδιας καρυδι που ηταν πολυ,η λιγο,αναγνωρισιμο στο χαζοκουτι:Οι ψηφοφοροι της Αθηνη εντυπωσιαστηκαν απο το background της,η ριξαν την ψηφο τους στην τρελογκα που χαστουκισε την Λιανη?

Εν πασει περιπτωσει,για μια ακομη φορα,η αποπειρα του Yrret να την πεσει εκ μερους του ΛΑΟΣ,και για λογαριασμο του ΛΑΟΣ,προβαλλοντας τα,υπαρκτα η ανυπαρκτα,απλυτα τους οχι πεφτει στο κενο αλλα-ακομη χειροτερα για αυτον-εκθετει τους ΛΑΟτζηδες ακομη περισσοτερο.

o Καρατζαφερης φταιει που αντι για υποψηφια βουλευτη εκανε γυναικα του την ΛΙΑΝΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΨΩΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΞΕΡΕΙς κανεις ποιοι και ποσοι εχουν ξεψωλιασει την Σαρρη?

Ειχαμε καταντησει την λιαννη...την πρωτη κυρια της ελλαδος να την σχολιαζει .......το ερωτοδικειο

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
AΠΟ troktiko.blogspot

Στην ομιλία του κατα τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία πέρυσι, στις 21 Μαρτίου 2008 ο Καρατζαφέρης είχε πει για τον Ψινάκη :

"∆εν θέλουν οι νέοι ινδάλµατα; Θυµάµαι να πηγαίνω µε τον αδερφό µου στο Λυκαβηττό - για να ακούσουµε Παύλο Μπακογιάννη και «Ντόιτσε Βέλε». ∆εν ήταν αυτός ένας άνθρωπος - παράδειγµα για τη νεολαία; Ποια είναι σήµερα τα αντίστοιχα ινδάλµατα της νεολαίας;      Μήπως ο κ. ΨΙΝΑΚΗΣ;      Υπάρχει...

σήµερα πάρτυ της υψηλής κοινωνίας το οποίο να θεωρηθεί επιτυχηµένο αν δεν παρευρίσκεται ο κ. Ψινάκης; ∆εν υπάρχουν σήµερα νέα παιδιά που λένε «πάµε να κολλήσουµε δίπλα του για να γίνουµε κάποιοι;»

Αυτά τα ινδάλµατα πλασάρουν σήµερα τα κανάλια. Θυµάµαι τότε που ήµουν νέος υπήρχαν στο χώρο του πολιτισµού κάποιοι που έκαναν καριέρα, βραχύβια όπως αποδείχτηκε, επειδή ήξεραν π.χ. τον Φίνο και κάποιοι άλλοι που προτίµησαν το δύσκολο δρόµο του θεάτρου, του «σανιδιού», όπως ο κ. Καζάκος και έµειναν στο χώρο µε τον ιδρώτα, το κόπο τους, το ταλέντο τους. Ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκο θέλω εγώ σήµερα. ∆εν θέλω παιδιά σαν εκείνους τους «ζεν πρεµιέ» που χάθηκαν µετά τη δεύτερη ταινία"

E ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΟ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Κρομ και Μίτρα, αξιώστε με να δω ένα debate όπου θα συμμετέχουν Ψινάκης,  Πάγκαλος, Ψωμιάδης, Κανέλλη και Στρατούλης και υπόσχομαι να βάλω αφίσσα του βελουχιώτη μαι του τσε στο δωμάτιό μου!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Μια Life & Style κομμουνίστρια! Μια κραυγή αγωνίας για την γυναίκα που αγωνίζεται ενώπιον του εγχώριου JET SET!!

Τωρα ποιο ειναι ποιο ποταπο υπερποντικαρα να κανεις υποψηφια την αθηνη ή να κανει πρωτη κυρια μια που την ειχε γαμισει η μιση ελλαδα πριν την παντρευτει ο παπανδρεου και να κυκλοφορουν οι γυμνες φωτογραφιες της στην ομονοια...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
AΠΟ troktiko.blogspot

Στην ομιλία του κατα τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία πέρυσι, στις 21 Μαρτίου 2008 ο Καρατζαφέρης είχε πει για τον Ψινάκη :

"∆εν θέλουν οι νέοι ινδάλµατα; Θυµάµαι να πηγαίνω µε τον αδερφό µου στο Λυκαβηττό - για να ακούσουµε Παύλο Μπακογιάννη και «Ντόιτσε Βέλε». ∆εν ήταν αυτός ένας άνθρωπος - παράδειγµα για τη νεολαία; Ποια είναι σήµερα τα αντίστοιχα ινδάλµατα της νεολαίας;      Μήπως ο κ. ΨΙΝΑΚΗΣ;      Υπάρχει...

σήµερα πάρτυ της υψηλής κοινωνίας το οποίο να θεωρηθεί επιτυχηµένο αν δεν παρευρίσκεται ο κ. Ψινάκης; ∆εν υπάρχουν σήµερα νέα παιδιά που λένε «πάµε να κολλήσουµε δίπλα του για να γίνουµε κάποιοι;»

Αυτά τα ινδάλµατα πλασάρουν σήµερα τα κανάλια. Θυµάµαι τότε που ήµουν νέος υπήρχαν στο χώρο του πολιτισµού κάποιοι που έκαναν καριέρα, βραχύβια όπως αποδείχτηκε, επειδή ήξεραν π.χ. τον Φίνο και κάποιοι άλλοι που προτίµησαν το δύσκολο δρόµο του θεάτρου, του «σανιδιού», όπως ο κ. Καζάκος και έµειναν στο χώρο µε τον ιδρώτα, το κόπο τους, το ταλέντο τους. Ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκο θέλω εγώ σήµερα. ∆εν θέλω παιδιά σαν εκείνους τους «ζεν πρεµιέ» που χάθηκαν µετά τη δεύτερη ταινία"

E ΡΕ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΟ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ?

Γουσταρω Ψινακη με Γιωργακη και Τσιπρουλη στην βουλη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάει και ανάποδα στο θρεντάκι αυτό.
οι TV περσονες ΑΠΟ τα ελληνικά κόμματα.
Έχω βαρεθεί να βλέπω την ξινισμένη φάτσα του Χρυσοχοϊδη.
Αυτός είναι ανοργασμικός, δεν εξηγείται αλλιώς.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για την ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑ του ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ εχεις κατι να πεις?

Το καναν και αλλοι πριν απο αυτον.....αλλα δεν ειχε χαβαλε....

Αν τελικα ο καρατζαφερης το κανει πιστευω οτι θα εχει πολυ χαβαλε....

Αυτα..

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Για την ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑ του ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ εχεις κατι να πεις?

εδω εκανε κωλο-τουμπα ο αλαβανος και δεν διεγραψε τον κοροβεση οπως του ζηταγε ολος ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΛΕΦΤΕΣ.....τι αλλο ξερει και δεν το διαγραφουν, περα απο το σκανδαλο μηζενς που εχει εμπλοκη ο ΣΥΡΙΖΑ?

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το καναν και αλλοι πριν απο αυτον.....αλλα δεν ειχε χαβαλε....

Αν τελικα ο καρατζαφερης το κανει πιστευω οτι θα εχει πολυ χαβαλε....

Αυτα..
Η πολιτικη δεν ειναι χαβαλες...εχει να κανει με τις ζωες μας...το μελλον των παιδιων μας...
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΑΒΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ USA...να παει αλλου να κανει ο καθε καριολης της MEDIAκες ΠΑΠΑΡΙΕΣ του...οχι πανω στις πλατες μας...ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ...Ο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΚΑΡΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΤΕΦΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΤΟΥΡΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΠΑΪΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ
ΤΡΙΛΙΚΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

και άλλοι πολλοί από νδ... όποιος δε βαριέται να ψάξει και να ποστάρει ας κοιτάξει

και πασοκ

google και για τα άλλα κόμματα

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Η πολιτικη δεν ειναι χαβαλες...εχει να κανει με τις ζωες μας...το μελλον των παιδιων μας...
ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΑΒΑΛΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ USA...να παει αλλου να κανει ο καθε καριολης της MEDIAκες ΠΑΠΑΡΙΕΣ του...οχι πανω στις πλατες μας...ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ...Ο ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ...

ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΠΟΤΕ ΠΕς ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ τον παπανδρεου ΝΑ μην κατεβασει για βουλευτη τον ντεμη νικολαιδη στην β΄αθηνων

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96

ΣΥΝΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΟΠΟΤΕ ΠΕς ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ τον παπανδρεου ΝΑ μην κατεβασει για βουλευτη τον ντεμη νικολαιδη στην β΄αθηνων

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Πω πω τι ειπες παλι....

Ρε συ ειδες καπου Σοβαροτητα τα τελευταια 28 χρονια απο το 81 και μετα ?

Μην λες βλακειες για τον καρατζαφερη γιατι αυτο θα εστεκε αν ολοι οι αλλοι
ηταν σοβαροι...

Soi 6 OXI αποψεις cool της Πουτσας.....

Τα παιδια μας και εμεις καταδικαστικαμε απο τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ και τους
καθε λογης ΗΛΙΘΙΟΥΣ και ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ.....

Sorry..

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ...καταρχην δεν ξερεις τι ψηφιζω, αν ψηφιζω...ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ...συγγνωμη αλλα δεν θα το κανω...πολιτικο ον θεωρω οτι ειμαι...πολιτικο προβατο οχι...γιατι στο τελος τα ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom