You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι … σεξοκαβάτζες της Θεσσαλονίκης !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα rage
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Καλά,βρείτε πρώτα τη γκόμενα και μετά μιλάμε και για γαμιστρώνες
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
εσυ προσωπικα μονο εκει θα βρεις κατσικεςΣιγά μην τρέχουμε στα βουνά
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Εχουν γινει δυσκολα τα πραγματα για να γαμησεις -ουτε με λεφτα δεν καθονται -δηλαδη δεν τους νοιαζει καν αν κερνας.
παλια με ενα γευμα γαμουσες καμια βδομαδα-τωρα δεν ξερω πως αλλαξαν οι εποχες !
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Τώρα έχουν μάθει τον τρόπο ,ότι μπορούν να φάνε να πιούνε χωρίς να το δώσουν.Εχουν γινει δυσκολα τα πραγματα για να γαμησεις -ουτε με λεφτα δεν καθονται -δηλαδη δεν τους νοιαζει καν αν κερνας.
Αν βγεις και παρατηρείς,κάθονται δυάδες οι πουταναρες και περιμένουν τα υποψήφια θύματα που θα κεράσουν το τραπέζι .αφού κάνουν το κομμάτι τους τους χαιρετανε με μια τυπική χειραψία ..και απλά εξαφανίζονται.
Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.660
- Πόντοι
- 8.346
Πως τους πιτσιλισες έτσι?!?Καλά,βρείτε πρώτα τη γκόμενα και μετά μιλάμε και για γαμιστρώνες
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Δεν ξερω-πλεον δεν δεχονται και κερασμα αυτο παρατηρω-καλα θα μου πεις εγω ειμαι στα 50 ειμαι μεγαλος,ο μικρος που θα βρει χρημα ομως ;Τώρα έχουν μάθει τον τρόπο ,ότι μπορούν να φάνε να πιούνε χωρίς να το δώσουν.
Αν βγεις και παρατηρείς,κάθονται δυάδες οι πουταναρες και περιμένουν τα υποψήφια θύματα που θα κεράσουν το τραπέζι .αφού κάνουν το κομμάτι τους τους χαιρετανε με μια τυπική χειραψία ..και απλά εξαφανίζονται.
Εγω θυμαμαι παλια με ενα μηνυμα τρεχανε για γαμησι αυτες και χωρις χρημα-ο ιδιος ημουν στα ιδια κιλα δεν αλλαξε κατι εκτος της ηλικιας
Πλεον φοβασαι να κανεις και καμακι μην πουν παρενοχληση και μαλακιες...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Δεν πας στα σωστά μέρη μάλλον ..κέντρο ,Λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα το σύστημα δουλεύει φουλ .Δεν ξερω-πλεον δεν δεχονται και κερασμα αυτο παρατηρω-καλα θα μου πεις εγω ειμαι στα 50 ειμαι μεγαλος,ο μικρος που θα βρει χρημα ομως ;
Εγω θυμαμαι παλια με ενα μηνυμα τρεχανε για γαμησι αυτες και χωρις χρημα-ο ιδιος ημουν στα ιδια κιλα δεν αλλαξε κατι εκτος της ηλικιας
Πλεον φοβασαι να κανεις και καμακι μην πουν παρενοχληση και μαλακιες...
Το έχω δει αρκετές φορές το έργο .ο άλλος ο μουνοδουλος μέχρι και τριαντάφυλλα τις αγόρασε από τους γύφτους που περνούσαν μπας και γαμησει και στο τέλος ήπιαν τα ποτά τους χωρίς καν να πάνε στο τραπέζι τους,η φάση γινόταν δίπλα δίπλα τραπέζια .
Πήραν και τα τριαντάφυλλα και με ένα ξερό γεια τους άφησαν με τα πουλιά στα χέρια .
Καμάκι σε τουρίστριες έχει ένα ποσοστό επιτυχίας να γαμησεις ,σε Ελληνίδες ούτε για πλάκα εκτός άμα είσαι κανένας φραγκατος και μπορείς να χορηγήσεις τις βόλτες τους ειδικά καλοκαίρι.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Σχετικά με το ηλίθιο νήμα ,που δεν βλέπω λόγο ύπαρξης,εκτός αν το άνοιξε κάποιος ανώμαλος,μόνο κακό μπορεί να δημιουργηθεί.
Πριν χρόνια σε καβατζα στο Σέιχ σου ο άλλος ο Καραγκιόζης μου ήρθε και κόλλησε την μούρη του στο τζάμι στο τσακ πρόλαβε και γλίτωσε από το να τον θάψω κάπου στα πεύκα αφού όταν πετάχτηκα έξω άρχισε να τρέχει και δεν πρόλαβα να τον τσακωσω , αποτέλεσμα ξενέρωσε το μουνι και εγώ δεν ξανά πήγα από τότε.
"Αν διαβάζεις το νήμα παλιό βρομιαρη ήταν η τυχερή σου μέρα,αλήθεια θα σε εθαβα" .
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την βρίσκουν με το μάτι ,αλλά υπάρχει και κόσμος που μπορεί να βρει μουνι να γαμησει .
Να σέβεστε λίγο ή πάρτε μάτι από μακριά.
Το νήμα είναι καθαρά παγίδα από άρρωστους για να αποκαλυφθούν καβατζες .
Πριν χρόνια σε καβατζα στο Σέιχ σου ο άλλος ο Καραγκιόζης μου ήρθε και κόλλησε την μούρη του στο τζάμι στο τσακ πρόλαβε και γλίτωσε από το να τον θάψω κάπου στα πεύκα αφού όταν πετάχτηκα έξω άρχισε να τρέχει και δεν πρόλαβα να τον τσακωσω , αποτέλεσμα ξενέρωσε το μουνι και εγώ δεν ξανά πήγα από τότε.
"Αν διαβάζεις το νήμα παλιό βρομιαρη ήταν η τυχερή σου μέρα,αλήθεια θα σε εθαβα" .
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την βρίσκουν με το μάτι ,αλλά υπάρχει και κόσμος που μπορεί να βρει μουνι να γαμησει .
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
δεν μπορω να παω λαδαδικα κλπ με ξερουν πολλα ατομα στην πολη φιλε μου. Για να κανω εγω δουλεια θελει να ειναι απο γνωστο η φαση.Δεν πας στα σωστά μέρη μάλλον ..κέντρο ,Λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα το σύστημα δουλεύει φουλ .
Το έχω δει αρκετές φορές το έργο .ο άλλος ο μουνοδουλος μέχρι και τριαντάφυλλα τις αγόρασε από τους γύφτους που περνούσαν μπας και γαμησει και στο τέλος ήπιαν τα ποτά τους χωρίς καν να πάνε στο τραπέζι τους,η φάση γινόταν δίπλα δίπλα τραπέζια .
Πήραν και τα τριαντάφυλλα και με ένα ξερό γεια τους άφησαν με τα πουλιά στα χέρια .
Καμάκι σε τουρίστριες έχει ένα ποσοστό επιτυχίας να γαμησεις ,σε Ελληνίδες ούτε για πλάκα εκτός άμα είσαι κανένας φραγκατος και μπορείς να χορηγήσεις τις βόλτες τους ειδικά καλοκαίρι.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ισχυει και σε εμενα ηρθε ενας κολλησε την μουρη του και η κοπελα βγηκε να τον χτυπησει !!!Σχετικά με το ηλίθιο νήμα ,που δεν βλέπω λόγο ύπαρξης,εκτός αν το άνοιξε κάποιος ανώμαλος,μόνο κακό μπορεί να δημιουργηθεί.
Ώπα ρε τυπε , θεωρία συνωμοσίας το έκανες ! Χαχαχαχαχαχα Το 2013 το άνοιξα το νήμα γιατι είχα δει αντίστοιχο νήμα στους Αθηναίους και εκείνη την εποχή δεν έπαιζε σάλιο για πορνοξενοδοχειοΣχετικά με το ηλίθιο νήμα ,που δεν βλέπω λόγο ύπαρξης,εκτός αν το άνοιξε κάποιος ανώμαλος,μόνο κακό μπορεί να δημιουργηθεί.
Κάποιος το βρήκε και το ξέθαψε, μάλλον ματακιας
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Για αυτόν που το ξέθαψε μιλάω! ΧαχαχαΏπα ρε τυπε , θεωρία συνωμοσίας το έκανες ! Χαχαχαχαχαχα Το 2013 το άνοιξα το νήμα γιατι είχα δει αντίστοιχο νήμα στους Αθηναίους και εκείνη την εποχή δεν έπαιζε σάλιο για πορνοξενοδοχειο
Κάποιος το βρήκε και το ξέθαψε, μάλλον ματακιας