Νέα

Οι … σεξοκαβάτζες της Θεσσαλονίκης !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
παντως παλια ειχες το νου σου για ληστες,ψυχακηδες,περιεργους

τωρα πλεον τα φιδια και τα...αγριογουρουνα καραδοκουν:2funny::2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σειχ σου - ζωολογικο κηπο επικινδυνο εχει παντα ματακηδες και εχουν γινει πολλα σκηνικα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656
Σιγά μην τρέχουμε στα βουνά να μας φάνε τα αγριογούρουνα

Βόλτα/ποτάκι κέντρο και μετά σε κανα βρωμοξενοδοχείο στην Εγνατία :knockinb:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Εχουν γινει δυσκολα τα πραγματα για να γαμησεις -ουτε με λεφτα δεν καθονται -δηλαδη δεν τους νοιαζει καν αν κερνας.
παλια με ενα γευμα γαμουσες καμια βδομαδα-τωρα δεν ξερω πως αλλαξαν οι εποχες !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Εχουν γινει δυσκολα τα πραγματα για να γαμησεις -ουτε με λεφτα δεν καθονται -δηλαδη δεν τους νοιαζει καν αν κερνας.
παλια με ενα γευμα γαμουσες καμια βδομαδα-τωρα δεν ξερω πως αλλαξαν οι εποχες !
Τώρα έχουν μάθει τον τρόπο ,ότι μπορούν να φάνε να πιούνε χωρίς να το δώσουν.
Αν βγεις και παρατηρείς,κάθονται δυάδες οι πουταναρες και περιμένουν τα υποψήφια θύματα που θα κεράσουν το τραπέζι .αφού κάνουν το κομμάτι τους τους χαιρετανε με μια τυπική χειραψία ..και απλά εξαφανίζονται.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τώρα έχουν μάθει τον τρόπο ,ότι μπορούν να φάνε να πιούνε χωρίς να το δώσουν.
Αν βγεις και παρατηρείς,κάθονται δυάδες οι πουταναρες και περιμένουν τα υποψήφια θύματα που θα κεράσουν το τραπέζι .αφού κάνουν το κομμάτι τους τους χαιρετανε με μια τυπική χειραψία ..και απλά εξαφανίζονται.
Δεν ξερω-πλεον δεν δεχονται και κερασμα αυτο παρατηρω-καλα θα μου πεις εγω ειμαι στα 50 ειμαι μεγαλος,ο μικρος που θα βρει χρημα ομως ;
Εγω θυμαμαι παλια με ενα μηνυμα τρεχανε για γαμησι αυτες και χωρις χρημα-ο ιδιος ημουν στα ιδια κιλα δεν αλλαξε κατι εκτος της ηλικιας:)
Πλεον φοβασαι να κανεις και καμακι μην πουν παρενοχληση και μαλακιες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Δεν ξερω-πλεον δεν δεχονται και κερασμα αυτο παρατηρω-καλα θα μου πεις εγω ειμαι στα 50 ειμαι μεγαλος,ο μικρος που θα βρει χρημα ομως ;
Εγω θυμαμαι παλια με ενα μηνυμα τρεχανε για γαμησι αυτες και χωρις χρημα-ο ιδιος ημουν στα ιδια κιλα δεν αλλαξε κατι εκτος της ηλικιας:)
Πλεον φοβασαι να κανεις και καμακι μην πουν παρενοχληση και μαλακιες...
Δεν πας στα σωστά μέρη μάλλον ..κέντρο ,Λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα το σύστημα δουλεύει φουλ .
Το έχω δει αρκετές φορές το έργο .ο άλλος ο μουνοδουλος μέχρι και τριαντάφυλλα τις αγόρασε από τους γύφτους που περνούσαν μπας και γαμησει και στο τέλος ήπιαν τα ποτά τους χωρίς καν να πάνε στο τραπέζι τους,η φάση γινόταν δίπλα δίπλα τραπέζια .
Πήραν και τα τριαντάφυλλα και με ένα ξερό γεια τους άφησαν με τα πουλιά στα χέρια .
Καμάκι σε τουρίστριες έχει ένα ποσοστό επιτυχίας να γαμησεις ,σε Ελληνίδες ούτε για πλάκα εκτός άμα είσαι κανένας φραγκατος και μπορείς να χορηγήσεις τις βόλτες τους ειδικά καλοκαίρι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Σχετικά με το ηλίθιο νήμα ,που δεν βλέπω λόγο ύπαρξης,εκτός αν το άνοιξε κάποιος ανώμαλος,μόνο κακό μπορεί να δημιουργηθεί.
Πριν χρόνια σε καβατζα στο Σέιχ σου ο άλλος ο Καραγκιόζης μου ήρθε και κόλλησε την μούρη του στο τζάμι στο τσακ πρόλαβε και γλίτωσε από το να τον θάψω κάπου στα πεύκα αφού όταν πετάχτηκα έξω άρχισε να τρέχει και δεν πρόλαβα να τον τσακωσω , αποτέλεσμα ξενέρωσε το μουνι και εγώ δεν ξανά πήγα από τότε.
"Αν διαβάζεις το νήμα παλιό βρομιαρη ήταν η τυχερή σου μέρα,αλήθεια θα σε εθαβα" .
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την βρίσκουν με το μάτι ,αλλά υπάρχει και κόσμος που μπορεί να βρει μουνι να γαμησει .
Να σέβεστε λίγο ή πάρτε μάτι από μακριά.
Το νήμα είναι καθαρά παγίδα από άρρωστους για να αποκαλυφθούν καβατζες .

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Δεν πας στα σωστά μέρη μάλλον ..κέντρο ,Λαδάδικα να κάνεις μια βόλτα το σύστημα δουλεύει φουλ .
Το έχω δει αρκετές φορές το έργο .ο άλλος ο μουνοδουλος μέχρι και τριαντάφυλλα τις αγόρασε από τους γύφτους που περνούσαν μπας και γαμησει και στο τέλος ήπιαν τα ποτά τους χωρίς καν να πάνε στο τραπέζι τους,η φάση γινόταν δίπλα δίπλα τραπέζια .
Πήραν και τα τριαντάφυλλα και με ένα ξερό γεια τους άφησαν με τα πουλιά στα χέρια .
Καμάκι σε τουρίστριες έχει ένα ποσοστό επιτυχίας να γαμησεις ,σε Ελληνίδες ούτε για πλάκα εκτός άμα είσαι κανένας φραγκατος και μπορείς να χορηγήσεις τις βόλτες τους ειδικά καλοκαίρι.
δεν μπορω να παω λαδαδικα κλπ με ξερουν πολλα ατομα στην πολη φιλε μου. Για να κανω εγω δουλεια θελει να ειναι απο γνωστο η φαση.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σχετικά με το ηλίθιο νήμα ,που δεν βλέπω λόγο ύπαρξης,εκτός αν το άνοιξε κάποιος ανώμαλος,μόνο κακό μπορεί να δημιουργηθεί.
Πριν χρόνια σε καβατζα στο Σέιχ σου ο άλλος ο Καραγκιόζης μου ήρθε και κόλλησε την μούρη του στο τζάμι στο τσακ πρόλαβε και γλίτωσε από το να τον θάψω κάπου στα πεύκα αφού όταν πετάχτηκα έξω άρχισε να τρέχει και δεν πρόλαβα να τον τσακωσω , αποτέλεσμα ξενέρωσε το μουνι και εγώ δεν ξανά πήγα από τότε.
"Αν διαβάζεις το νήμα παλιό βρομιαρη ήταν η τυχερή σου μέρα,αλήθεια θα σε εθαβα" .
Καταλαβαίνω ότι κάποιοι την βρίσκουν με το μάτι ,αλλά υπάρχει και κόσμος που μπορεί να βρει μουνι να γαμησει .
ισχυει και σε εμενα ηρθε ενας κολλησε την μουρη του και η κοπελα βγηκε να τον χτυπησει !!!

OP
OP
R

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ώπα ρε τυπε , θεωρία συνωμοσίας το έκανες ! Χαχαχαχαχαχα Το 2013 το άνοιξα το νήμα γιατι είχα δει αντίστοιχο νήμα στους Αθηναίους και εκείνη την εποχή δεν έπαιζε σάλιο για πορνοξενοδοχειο

Κάποιος το βρήκε και το ξέθαψε, μάλλον ματακιας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ώπα ρε τυπε , θεωρία συνωμοσίας το έκανες ! Χαχαχαχαχαχα Το 2013 το άνοιξα το νήμα γιατι είχα δει αντίστοιχο νήμα στους Αθηναίους και εκείνη την εποχή δεν έπαιζε σάλιο για πορνοξενοδοχειο

Κάποιος το βρήκε και το ξέθαψε, μάλλον ματακιας
Για αυτόν που το ξέθαψε μιλάω! Χαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: rage

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom