Νέα

Οι … σεξοκαβάτζες της Θεσσαλονίκης !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rage
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Έψαξα στο φόρουμ και δεν βρήκα κάτι αποκλειστικά με αυτό το θέμα και μιας κ υπαρχει αντιστοιχο θεμα για τους αθηναίους ας μοιραστούμε κ μεις μέρη και καβαντζες για φάσεις
με αυτοκίνητο κυρίως!

Δεν είμαι πολύ έμπειρος στο ''θέμα'' τωρα την ψάχνω.Έχω ακούσει για τον δρόμο προς ζωολογικό κήπο κάπου στα δεξιά έχει ένα άνοιγμα,επίσης για το μέρος πίσω απο το μέγαρο μουσικής!

Ας προσθέσουν και οι υπόλοιποι συναγωνιστές γνωστά και μη μέρη!!!  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Στο Σειχ Σου να πας τυπε. :rockon:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Το νου σου στο χειρόφρενο κοντά στην θάλασσα μη κάνεις καμμια βουτα.Προς καλαμαρια εχει καβατζες καραμπουρνακι,παναγία,ιππικός. 

NIRBANA

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Πριν κάνουν τον κόμβο στο ΣεΪχ σου είχε μια σχετική πλατεία με θέα, εκεί γινόταν
Χαμός, από ματάκηδες που πετάγονταν μέσα από το δασός στα αυτοκίνητα , έγιναν πολλά επεισόδια και μια φορά ήρθε και το 100  δεν το συνιστώ με τίποτα, στο μέγαρο μουσικής, από τα ανατολικά έχει μεγάλο παρκιν και έχει σχετικό φως  :fuck2:,  στη κατηφόρα στη θάλασσα    όχι γιατί καμία φορά λύνονται χειρόφρενα και το λιγότερο, να γίνεις ρεζίλι  :priest: :zombie:ασφαλή, σημεία έχει στο κόμβο ευκαρπία ,απέναντι από κοτσοβολο  έχει στο ανατολικό κομμάτι του περιφερειακού στην πυλαία , έχει σε όλο τον παραδρομο του περιφερειακού ,μετά το κόσμος. αλλά για την κοπέλα και για εσένα το καλύτερο είναι  hotel  :knockinb: με ντουζ  και άνεση 

nikakhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
2 καλες εχω εγω
η πρωτη ειναι στην πλατεια μενεμενης που δεν περναει ανθρωπος μετα απο τις 12 το βραδυ
εχει αφθονο παρκινγκ
και η δευτερη ειναι στον ευοσμο
επι της μεγαλου αλεξανδρου στην τραπεζα πειραιως
εκει συνηθως μετα τις 1 στηνουν μπλοκο οι ζηταδες
οι περισσοτεροι το ξερουν και δεν περνανε απο κεινο το δρομο
επομενως υπαρχει και παρκινγκ και αποφευγεις κ την κινηση

OP
OP
R

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Για τις συνοικίες της πόλης ξέρουμε παραπάνω μέρη πέρα απο αυτά που είπε ο @nikakhs kilod ???
Για ανατολικά ???

To_Xaropo_Kagkouro

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πόσο ασφαλείς είναι οι καβάντζες που έχουν οι τύπισσες που κάνουν πιάτσα προς το city gate?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Καθόλου! Ειδικά αν στην στήσουν μαζί με την πρεζού γκόμενα που θα πάρεις, την πούτσισες από χέρι...
Αν η κοπέλα είναι ξένη και δεν έχει χαρτιά παραμονής κινδυνεύεις και από αστ. να σου κατάσχουν το αυτοκινητο για παράνομη μεταφορά λαθρομετανάστη την ώρα που πας στην καβάντζα!
Μακριά από σεξοκαβάτζες παίδες, γενικά είναι επικίνδυνο, καλύτερα φθηνοξενοδοχείο.
Παλιότερα μου την είχαν πέσει καμιά δεκαριά ματάκηδες πριν το ζωολογικό και δεν είναι όλοι ήσυχοι.  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Έτσι είναι, γι' αυτό φρόντισε να μην το παίζεις στα ζάρια!

avnikos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και ο Μπαξές είναι καλή καβάντζα..

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Πρωην Ζωολογικος Κηπος

Τερμα 40 Εκκλησιων

Εθνικη Σχολη Δικαστων

Τερμα Νεας Ελβετιας-Πυλαιωτικα

Φραγμα Θερμης

:rockon::rockon::rockon::rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
τερμα Νεας ελβετιας που ; αλλατινη λες;

ευρυτερη περιοχη Αλλατινης-παραδρομος δρομου Χαλκιδικης-Θεσσαλονικης και τριγυρω δρομακια

μεχρι ΚΑΙ το τερμα Πυλαιωτικων,οπου υπαρχουν υπαιθρια (ελευθερα) παρκινγκ

αλλα και γενικως αρκετοι ξεκαρφωτοι υπαιθριοι χωροι. το βραδυ επικρατει απολυτη ησυχια !

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ευρυτερη περιοχη Αλλατινης-παραδρομος δρομου Χαλκιδικης-Θεσσαλονικης και τριγυρω δρομακια

μεχρι ΚΑΙ το τερμα Πυλαιωτικων,οπου υπαρχουν υπαιθρια (ελευθερα) παρκινγκ

αλλα και γενικως αρκετοι ξεκαρφωτοι υπαιθριοι χωροι. το βραδυ επικρατει απολυτη ησυχια !
στη σχολη δικαστων προτεινω εγω...εχω ριξει πολυ γαμη....εκει! Αλλα να ξερετε βγαινει ματακιας-η γκομενα που πηγα τελευταια γουσταρε κιολας!

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
στη σχολη δικαστων προτεινω εγω...εχω ριξει πολυ γαμη....εκει! Αλλα να ξερετε βγαινει ματακιας-η γκομενα που πηγα τελευταια γουσταρε κιολας!

ναι ο μπουστης εχει τρελα βιτσια μαλλον:tooth::tooth:

μεγαλη ανοιχτωσια και ερημια εχει επισης απεναντι απο το CEDEFOP, πλαι σε κατι καταπρασινα χωραφια-αγροκτηματα....:rockon:

και στο δρομακι απο την πισω πλευρα του Αμερικανικου Κολλεγιου! εκει νιωθεις Ελβετια να πουμε:wanker:

αλλα αυτα ειναι για τους γνωριζοντες ,τους πιο ανατολικους:coffee: που να καταλαβουν οι δυτικοι!

εκεινοι εχουν Ωραιόκαστρο κλπ:rockon: παντου υπαρχουν καβατζες για ολα τα γουστα!

απορω ΠΩΣ πηγαιναμε παλιοτερα πισω απο το Μεγαρο Μουσικης:jerking::jerking:

περα απο το οτι ειχε αρκετο κοσμο(και οχι μονο για γαμησια),ησουν ΜΙΣΟ βημα απο το μπλουμ στον Θερμαΐκό!! καθόλου ανοιχτωσιά

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Πίσω από την Σχολή Δικαστών μάγκες, συμφωνώ με τους προλαλησαντες!
Μετά από ποτάκι σε Les Zazous ή Mistral, πας εκεί την γκόμενα για τα περαιτέρω.
Ειδικά βραδάκι καλοκαίρι είναι και ρομαντικό, και μπορεί να προχωρήσει ακόμα και η γκόμενα που είναι 50/50!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom