kayto_sperma
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 10
ασ ειναι καλα τα σουβλακια!!!!και μενα μου αρεσουν γκομενες σαν και αυτην αλλα οι περισσοτερες στην ελλαδα ειναι χοντρες
ασ ειναι καλα τα σουβλακια!!!!και μενα μου αρεσουν γκομενες σαν και αυτην αλλα οι περισσοτερες στην ελλαδα ειναι χοντρες
σεριφος corali καμπινκ!!!!!τελειοΕσείς που είστε SKINNAKIDES μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το καλύτερο μέρος για κάμπινγκ το καλοκαίρι;
ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΙΜΗΣΕΙ!
τι μας θυμησες πάλι...!!!αχχχχ Αουρα....
την ειχα παρει δυο φορες,αυτες τις δυο φορες ειχα καταχυσει για παρτυ της....,τι μας θυμησες πάλι...!!!
γαμησετα εγω της είχα αφήσει μια περιουσία!!!!αλλα χαλάλι της!!!εχεις υπόψη σου καποια άλλη να παίζει?την ειχα παρει δυο φορες,αυτες τις δυο φορες ειχα καταχυσει για παρτυ της....,
οχι αγορινα μου,εχω να ψαχτω γενικα παρα πολυ καιρογαμησετα εγω της είχα αφήσει μια περιουσία!!!!αλλα χαλάλι της!!!εχεις υπόψη σου καποια άλλη να παίζει?
αν πας μεταξι εχω να προτείνω κατι πολύ καλό!εφάμιλο της Αουρας!!!!! ;) ;) ;) ;)οχι αγορινα μου,εχω να ψαχτω γενικα παρα πολυ καιρο
για προτεινε καμια λοιπον!Ρε μαν,διάβασε τις κριτικές μου...μόνο με στυλιάρια παίζουμε μπαλίτσα....
απογευματινή είναι?ιασωνος 27α ναταλι τελειως σκιννυ!!!
εχεις να προτεινεις κατι σε call girl?Ρε μαν,διάβασε τις κριτικές μου...μόνο με στυλιάρια παίζουμε μπαλίτσα....