Νέα

Οι πιο εξυπηρετικές τσατσάδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα master.ioannis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Συναγωνιστές δεν ήρθε και ο καιρός να βαθμολογήσουμε και τις πιο εξυπηρετικές τσατσάδες? Στα σπίτια περιποιούνται τα δωμάτια έτσι ώστε όλοι εμείς να τα βρίσκουμε καθαρά, λένε την ιστορία για τον τιμοκατάλογο (άλλες με δράκο και άλλες χωρίς), έχουν τον δικό τους τρόπο να παρουσιάζουν τις κοπέλες και κάποιες κάνουν και κανά σκόντο στην τιμή!!!Σε δροσίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες, ελέγχουν την σωστή θερμοκρασία στα δωμάτια και τα κρύα βράδια προσφέρουν και ένα ποτηράκι ουϊσκάκι. Καιρός να αποκτήσει και ο κορμό των σπιτιών κάποια αξιολόγηση. :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
+αυτές που κάθονται να τις γαμήσουμε...
έχει υπάρξEI και ανάλογο θρεντ για αυτό/// και αυτές είναι ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΕς :cheesy:

teosigkou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποια τσατσά κάνει όλα αυτά + οτι κάθετε να την γαμήσουμε? να ξέρω να την παντρευτώ :))))))) σοβαρά τώρα άντε πείτε καμιά εξυπηρετικά.

donator

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
73
Like
1.161
Πόντοι
2.461
ποια τσατσά κάνει όλα αυτά + οτι κάθετε να την γαμήσουμε? να ξέρω να την παντρευτώ :))))))) σοβαρά τώρα άντε πείτε καμιά εξυπηρετικά.

Πάντως εμένα η τσατσά της Βριλησσου 46, με έχει σκλαβώσει με την ευγένεια της και την εξυπηρετικότητά της.
Μια φορά μέχρι και κεφτεδάκι μου πρόσφερε  :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ωραιος ο μαστρο-Γιαννης... :P :P

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Στην πλειοψηφια των στουντιων ειναι ευγενικες οι τσατσες,δε μου χει τυχει μαλακια ποτε..
Στα μπουρδελα ειναι πολλες που κανουν τσατσιες..

Vosser

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Σαν την κυρα Βαρβάρα στην Βριλλησου 46 δεν υπάρχει καμία.
Αν παω σε στολύντιο παω μόνο εκει και ο λογος είναι αυτή.
Εξυπηρετική, φιλική και πανω από ολα ξέρει ( μάλλον λόγω χαρακτήρα και όχι λογω γνώσεων) τι σημαίνει customer service!!!.
Την ευχαριστω που θπάρχει και μου δίνει την επιλογή του στουντιο οταν το εχω αναγκη.

Μπράβο και μακάρι και οι υπόλοιπες να ήταν σαν αυτή!!!

bill 66

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλυτερη και πιο ομιλιτικη ειναι η ζετα στο ερως 16

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Όντως στο 46 η τσατσα είναι ευγενέστατη και από τις καλύτερες, αλλά νομίζω οτι την πρώτη θέση θα την έδινα στην κυρα Ελευθερία, Κολωνού και Λεονιδίου, στο Μεταξουργείο, θυμίζει πολύ τη γιαγιά των παιδικών χρόνων, είναι ευγενέστατη και προσπαθεί να διατηρεί καλά το χώρο, για δεδομένα μεταξουργείο.
Ακολουθούν στο Κολωνού 11, το ισόγειο, μια πολύ ευγενική και μαρκετιστρια, που κάνει ολόκληρει ανάλυση του τι προσφέρει η κοπέλα και΄τέλος, ένας τσατσος που δούλευε στο Λεονιδίου 6 τα βράδια, αλλά τον έχω χάσει.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.155
Πόντοι
506
Βρε αφήστε τους κεφτέδες και τους καφέδες. Το ζήτημα είναι να σου κάτσει η τσατσα να το φχαριστηθείς!!

timothymcveigh

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
ολες οι τσατσες καλες ειναι αρκει να εχουν κωλοχαρτα στα δωματια ,να μην χτυπαν τις πορτες για να τελιωνεις και να ξερουν να δινουν και καλα ρεστα, αυτες παντως που ειναι για τα μπαζα ειναι οι αλλοδαπες τσατσες απο ρωσσια βουλγαρια και αλβανια, δεν καταλαβαινουν χρηστο

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
H καλύτερη τσατσά ειναι στη Διδύμου 8Α στο ισόγειο το πρωι.τσατσαδιάζει τη Βίκυ μια εξαιρετικα εξυπηρετική μεταμίλφ με σωσίβιο.Σουπερ τσατσα λεμε.Μια μερα της λεω "μηπως κανεις κεφι να μου κανεις ενα τζιπουκάκι οφδιρέκορντ;Μουριξε ενα χαμόγελο τυπου μοναλίζα και απεχώρησεη άκαρδος επαγγελματίας.

Επισκέπτης
..την συνάντησα πάλι χθες μετά από καιρό στη Βριλησσού 55...ευγενέστατη,φιλική και εξυπηρετική! μακάρι όλες να ήταν έτσι...το όνομα της Ειρήνη περί τα 60+ κλασσική φυσιογνωμία βγαλμένη από μυθιστόρημα για οίκους ανοχής.Συνήθως εργάζεται Φραντζή 47!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Oι πιο εξυπηρετικες τσατσαδες που εχω γνωρισει ειναι η ξανθια στο Βριλ. 36 και η χοντρη στο Δροσοπουλου 97!!!
Τις εχω μεσα στην καρδια μου και τις 2!!!
:uzi: :uzi:

:blowup: :blowup:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Απο ποτε?

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και μια ξανθια αγνωστης υποικοοτητας που ηταν στο Βρηλλησσου 55  ηταν πολυ καλη με τον κοσμο.Τωρα μιλαω για ενα χρονο πριν.

MotorcycleBoy

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Oι πιο εξυπηρετικες τσατσαδες που εχω γνωρισει ειναι η ξανθια στο Βριλ. 36 και η χοντρη στο Δροσοπουλου 97!!!
Τις εχω μεσα στην καρδια μου και τις 2!!!
:uzi: :uzi:

:blowup: :blowup:

Ναι η κυρία σταυρούλα στο 36 ειναι διαμάντι! :uzi: :uzi::uzi: :uzi::uzi: :uzi::uzi: :uzi::uzi: :uzi::uzi: :uzi::uzi: :uzi:
:blowup: :blowup::blowup: :blowup::blowup: :blowup::blowup: :blowup:
:blowup: :blowup::blowup: :blowup::blowup: :blowup::blowup: :blowup::blowup: :blowup:
:blowup: :blowup::blowup: :blowup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom