kleio-atihna
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ψηφιζω τραμουντανα....τον τομιτο γιατι δεν το βαλατε? > >
σημερα λεω να κατεβω απογευματακι φυλης να ριξω δυο βρωμικα να επιστρεψω σπιτι να κανω ντουζακι και να ανεβω για ενα κυριλε στη φυλης
θα πας φυλης το βραδι
Σκεφτομαι να κανω κανα τριο με δυο 10ευρες στο Μεταξι
Απο τη αλλη σκεφτομαι οτι θα ξενερωσουμε ,αν κατεβουμε σαββατιατικα μες τη παρακμη
ετσι λεω αλλα ολα αλλαζουν απο λεπτο σε λεπτοθα πας φυλης το βραδι
καλα.. ανα ειναι θα παω και γω...ετσι λεω αλλα ολα αλλαζουν απο λεπτο σε λεπτο
κατα της 7 θα ειμαι μεταξι
και οπως υπολογιζω κατα της 10 με 11 φυλης
Σημερα η μερα ειναι πορνικη...θα πας φυλης το βραδι
Ρε καυλιαρη εχεις ξεχασει την τεραστια πορνομορφη το giasou που γαμαει γκολον και του κανουν ακαποτον τσιμποθκιον!!
λογικα μονο εγω......O πιο επιτυχημενος μπουρδελιαρης αντικειμενικα δεν μπορει να ειναι αλλος παρα αυτος που εχει καταφερει να γαμησει φετος τις περισσοτερες φορες σε μπουρδελα. Εγω ειμαι στις 159 τελειωμενες επισκεψεις. Ποιος με τρωει?
Απο τις μεγαλυτερς απωλειες στο site........ο Πουτανγαμών που έχει χαθεί ρε παιδιά;
έχει 1 χρόνο να μπει
λογικα μονο εγω......
αμα βαζεις τον κωλο σου μαγειρα σκατα θα μαγειρεψει.....ψηφοφορια που φτιαξε ο βαρος τωρα καταλαβαινεις .....εβαλε και τον αντισθενη μεσα να μην του σβησει το θρεντ.....πως δεν εβαλε και την αλιντισσα;Eιναι δυνατον να λειπουν απο την ψηφοφορια οι :
PIATSAS-Pitsirikos1-spoon-FANTOM12 ? ? ? ?
Φετος ξεκινησες την καρειρεα σου....εγω δεν ειμαι στη λιστα κριμα εκανα οργια φετος
Και η παρουσια του Zero Tolerance φυσικα κρινεται απαραιτητη..........αμα βαζεις τον κωλο σου μαγειρα σκατα θα μαγειρεψει.....ψηφοφορια που φτιαξε ο βαρος τωρα καταλαβαινεις .....εβαλε και τον αντισθενη μεσα να μην του σβησει το θρεντ.....πως δεν εβαλε και την αλιντισσα;
Ποιος με ψήφισε....
ΥΓ: Πιστευω υπαρχουν κι αλλοι... Ο streetwalker τα ριχνει 3-3.