blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.630
- Πόντοι
- 26.096
δεν ειναι τιποτα θα σου περασει ...Συμβαινει και στις καλυτερες οικοογενειες ...( το εχω παθει και εγω ..χανοπερκα σε 18ρι βυθιζομενο )
Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..roger rabit Με μάτιασες και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα μόνο ένα μία μικρή Πετρούλα.
Πες μου που μπορμπι για να μην πέσω πάνω τους και σκονταψωΚαλημέρα...
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας....
Μπράβο ΓιωργηΚαλημερα γεροντες !!!!!!!
Ναι αλλά ο αρχηγός δεν το βάζει κάτω.....δεν ειναι τιποτα θα σου περασει ...Συμβαινει και στις καλυτερες οικοογενειες ...( το εχω παθει και εγω ..χανοπερκα σε 18ρι βυθιζομενο )
Και επειδη εγω καιω βενζινες .....τερμα η συρτη εδω και πολλα χρόνια ....
Και δε σε ματιασα εγω ,,ο καντεμογαμοσαυρος ο νηματοθετης που του εδειξες το πσαρι σε ματιασε
Επειδή είσαι καλό "παιδί" θα σου βάλω βραζιλιάναΠες μου που μπορμπι για να μην πέσω πάνω τους και σκονταψω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ObrigadoΕπειδή είσαι καλό "παιδί" θα σου βάλω βραζιλιάνα
Μία από τις ομορφότερες συνθέσεις της τελευταίας εικοσαετίας, ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα λαμπερό αποτύπωμα μουσικής ιδιοφυΐας.
Ένα αντιπολεμικό αριστούργημα και την ίδια στιγμή, ένα σπαραχτικό δημιούργημα αποχωρισμού.
Μία μελωδία που όταν την ακούσεις, ενσωματώνεται στον γενετικό σου κώδικα.
Σε αυτό το βίντεο, η Elizabeth Moss οπτικοποιεί αυτή τη θάλασσα συναισθημάτων με τρόπο μοναδικό. Η θλίψη, ο σπαραγμός και η ανάγκη του ανθρώπου να συνεχίζει, παίρνουν μορφή μέσα από το σώμα μίας ηθοποιού που εδώ και δεκαπέντε χρόνια, δίνει όψη στην τελειότητα μέσα από τις ερμηνείες της.
Καλημέρα φίλε μου
Καλημέρα !Καλημέρα και καλό ΣΚ να έχουμε
Καλημέρα !
Σήμερα δεν έχει φώτο?
Oh mon DieuΣήμερα είχε λαϊκή και ήμουνα βιαστικός