Διαγραμμένο μέλος 172222
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 83
- Like
- 13.716
- Πόντοι
- 24.436
Χαιρετώ σας!
1.500 Ζεμπού!
Τρία βασικά για 1 ώρα!
Xρόνια Πολλά και από εμένα,
Η χορωδία Αlexandrov τιμά την επανάσταση του 1821!
...το πρώτο αριστερά με το μαντολίνο!Αγαπητέ Paul , εγώ το άκουσα όλο !
Μου άρεσε και επίσης παρατήρησα και κάποιες όμορφες υπάρξεις !
Κατοστάρι. Καλό κατοστάρι.Καλησπερίζω τους γέροντες και τους φέροντες δράκο ...
Πολύ συγκινητικό μήνυμα και ευχαριστώ ιδιαίτερα! Σας ευχαριστώ όλους! Πήγαν όλα κατ'ευχήν και σε 4-6 μήνες θα έχω αποκατασταθεί πλήρως. και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει το αγαπημένο μας σπορ!!!!!Διαβάζοντας , σήμερα , το νήμα , πρόσεξα τις σχετικές δημοσιεύσεις και χωρίς να σας γνωρίζω ,
Εύχομαι κι εγώ με την σειρά μου να πάνε όλα καλά και το πιστεύω !
Να είστε πάντα καλά & δυνατός.
Μπράβο αγαπητέ. Καλή ανάρρωση και μην ανησυχείς, έχεις γερή μνήμηΠολύ συγκινητικό μήνυμα και ευχαριστώ ιδιαίτερα! Σας ευχαριστώ όλους! Πήγαν όλα κατ'ευχήν και σε 4-6 μήνες θα έχω αποκατασταθεί πλήρως. και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει το αγαπημένο μας σπορ!!!!!
Περαστικά φίλε γερός δυνατός με γρήγορη και ασφαλή επάνοδοΠολύ συγκινητικό μήνυμα και ευχαριστώ ιδιαίτερα! Σας ευχαριστώ όλους! Πήγαν όλα κατ'ευχήν και σε 4-6 μήνες θα έχω αποκατασταθεί πλήρως. και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει το αγαπημένο μας σπορ!!!!!
Μπράβο !!! Έτσι !!!!!!Πολύ συγκινητικό μήνυμα και ευχαριστώ ιδιαίτερα! Σας ευχαριστώ όλους! Πήγαν όλα κατ'ευχήν και σε 4-6 μήνες θα έχω αποκατασταθεί πλήρως. και ελπίζω να μην έχω ξεχάσει το αγαπημένο μας σπορ!!!!!