The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Εύγε νέε μου.Θείε άγιε, πως το βλέπεις το νήμα; Δεν έχεις παράπονο, έδωσα πόνο από κώλο που σου αρέσει.
Εύγε νέε μου.Θείε άγιε, πως το βλέπεις το νήμα; Δεν έχεις παράπονο, έδωσα πόνο από κώλο που σου αρέσει.
Μια ερώτηση μόνο.Ευχαριστώ Θερμά δια την αφιέρωση ως και την συνολική αποδοχή κύριοι !!!
Θα ξηγηθείς κανένα ψιλό για κανένα καλό κορίτσι σαν καλός θείος;Εύγε νέε μου.
Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά και να δηλώσω μεγάλη χαρά !Ευπρόσδεκτα τα συγκεκριμένα δύο νέα μέλη, ως η Μονομελής Επιτροπή Αποδοχής Νέων Μελών απεφάνθη ομοφώνως.
Σωστά καταλάβατε. Είστε ο ένας από τους δύο. Ο άλλος είναι ο κ. Γιώργος.Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά και να δηλώσω μεγάλη χαρά !
Ελπίζω να προσθέτω (και εγώ) θετικά & χαρούμενα στοιχεία εις την αλληλεπίδραση της εδώ παρέας !
(Σε περίπτωση που είμαι το ένα από τα δύο μέλη..)
Βεβαίως.Θα ξηγηθείς κανένα ψιλό για κανένα καλό κορίτσι σαν καλός θείος;
Είδες ρε απόκληρε, Τρουμπάκη, πως διαλέγουν θείους;Βεβαίως.
Περάστε τον επόμενο μήνα να πάρετε το πασχαλινό χαρτζιλίκι σας.
Καλημέρα !Μια ερώτηση μόνο.
Το 27 τι σημαίνει δίπλα στο nickanme σας; Αν είναι το μέγεθος, ξέρετε... κάτω χαμηλά, σε μάκρος, τότε έχουμε ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να στερηθείτε τους 19 πόντους τουλάχιστον. Αλλά επειδή θα προσβληθεί ο NICK TRIVE που είναι ο μακρύτερος (8) θα σας έλεγα να δώσετε κάτι παραπάνω. Βάλτε 20. Εκτός αν αντέχετε στο bullying όπως ο jim25.
Καλή σας ημέρα και ελπίζω να μην σας άγχωσα.
Είστε ένας από εμάς λοιπόν.Α.) Πολύ θα το ήθελα αυτό να συμβαίνει αλλά δυστυχώς.... (Περί μήκους η απάντηση).
Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, και πειράγματα είναι κάποια από όσα χαρακτηρίζουν το νήμα τούτο.Δ.) Μου αρέσει το χιούμορ όταν αυτό διέπεται από φιλικά συναισθήματα.
Μας κάνετε και με αυτό, δεν χρειάζεται να το αλλάξετε.Ε.) Το 27 είναι διότι όταν άνοιξα το account μου εδώ , νόμιζα ότι δεν θα δεχθεί σκέτο το όνομα. Μακάρι να άλλαζε..
Είστε ήδη ένα από τα αγαπημένα μέλη του κ. popov, κ. thesaint και φυσικά του νηματοθέτη.& ΣΤ.) Μου αρέσει να διαβάζω την καλή όμορφη πλευρά της Ελληνικής γλώσσας και δη όταν αυτή
κοσμείται από Νομικό Πνεύμα εν είδη χιουμοριστικού υπόβαθρου.
Καλή σας μέρα και καλό βιοπορισμό, όπως θα το έλεγε και ο νηματοθέτης.Καλή σας μέρα ! Πρέπει να πάω να βγάλω κανένα Φράγκο !!!!!!!!!!
Η εις την ΣΤ.Παρ. απάντησή σας , με τιμά ιδιαιτέρως !Είστε ένας από εμάς λοιπόν.
Χιούμορ, αυτοσαρκασμός, και πειράγματα είναι κάποια από όσα χαρακτηρίζουν το νήμα τούτο.
Μας κάνετε και με αυτό, δεν χρειάζεται να το αλλάξετε.
Είστε ήδη ένα από τα αγαπημένα μέλη του κ. popov, κ. thesaint και φυσικά του νηματοθέτη.
Καλή σας μέρα και καλό βιοπορισμό, όπως θα το έλεγε και ο νηματοθέτης.
Καλημέρα, ω Όνοι και Χοίροι!
Το ότι το μου έγινε ΥΠΕΡΟΧΟ, δεν σημαίνει ότι θα οδηγήσετε εις πρόωρον θάνατον εκ της εμέσεως.
Γεμίσατε σελίδες με ελεεινά υποκείμενα/αγουρίδες, ουδόλως προσομοιάζουσες προς ώριμα και θελκτικά θήλεα!
Μπα μπα μπαΟ.Κ.
Θα περιμένω.
Μάχομαι σε πολλά μέτωπα ....
Μπα μπα μπα
Γυρίσατε από τας εξοχας;;;