erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εισαι φιλος εισαι αδελφοςτο ξερω, για πλατες της ερις θα παω
εισαι φιλος εισαι αδελφοςτο ξερω, για πλατες της ερις θα παω
εγω παιδια εκλεισα ραντεβού θανάτου με τον μπραμπ σε ισπανικο θερετρο. πηγα ο μαλακας χθες και παπαρια. ουτε ηρθε ουτε τιποτα. τζαμπα τραβιέμαι στις ισπανιες θα τον σφαξω ελλαδα
εγω παιδια εκλεισα ραντεβού θανάτου με τον μπραμπ σε ισπανικο θερετρο. πηγα ο μαλακας χθες και παπαρια. ουτε ηρθε ουτε τιποτα. τζαμπα τραβιέμαι στις ισπανιες θα τον σφαξω ελλαδα
αυτος επελεξε τον τοπο ομως κομμένα αυτα θα επιλεξω και τον τοπο και το χρονο καο τα οπλα . θα συμβουλευτω τον ειδικο σε ραντεβού θανάτου κ. κ. Αγιο που εχει βγαλει νοκ αουτ μιλιουνιαΑκουσε μόνο το "Ισπανική" και μετά το έκανε συνειρμό με
timalakaeisaiο μπραμπος ειναι κουκολντιαρης στο ξυλικι. θα βαλει αλλον να σε βαραει κι αυτος θα παιρνει ματι.
ο μπραμπος ειναι κουκολντιαρης στο ξυλικι. θα βαλει αλλον να σε βαραει κι αυτος θα παιρνει ματι.
κοιτα δεν θελω τιποτα φλωρικα ραντεβου θανατου πολιτεια τενις κλαμπ και τετοια ποιος θα κατεβασει πιο πολλα απερολ σπριτζαυτος επελεξε τον τοπο ομως κομμένα αυτα θα επιλεξω και τον τοπο και το χρονο καο τα οπλα . θα συμβουλευτω τον ειδικο σε ραντεβού θανάτου κ. κ. Αγιο που εχει βγαλει νοκ αουτ μιλιουνια
αυτος επελεξε τον τοπο ομως κομμένα αυτα θα επιλεξω και τον τοπο και το χρονο καο τα οπλα . θα συμβουλευτω τον ειδικο σε ραντεβού θανάτου κ. κ. Αγιο που εχει βγαλει νοκ αουτ μιλιουνια
θα στα κοψω τα γελια εγω
αλλο αυτο πρωτα θα συνταντηθουμε κεκλεισμενων των θυρων και μετα θα παρθουν αποφασειςουτως η αλλως θα παρευρεθω ως συμβουλος της μονομελους ελλανοδικου επιτροπης του νηματος.
αλλο αυτο πρωτα θα συνταντηθουμε κεκλεισμενων των θυρων και μετα θα παρθουν αποφασεις
τι ειναι αυτονα εχει ομως κανα παραθυρο ανοιχτο, γιατι τωρα τελευταια εχω προβλημα αεροφαγιας,
περδεταιτι ειναι αυτο
εσυ πολυ αγερα πηρες... μου φαινεταιΚαλημερα.Εδω ειναι που γαμαμε;
εσυ στο μισο ντιρλας θα εισαικοιτα δεν θελω τιποτα φλωρικα ραντεβου θανατου πολιτεια τενις κλαμπ και τετοια ποιος θα κατεβασει πιο πολλα απερολ σπριτζ
ειμαι μικρο και αθωο με παρεσυρανεσυ πολυ αγερα πηρες... μου φαινεται
α ενταξει τοτεειμαι μικρο και αθωο με παρεσυραν
εγω ρε πουστη παιζει να ειμαι ποντιος εχω κανει μπυροκοιλι με τσιπουραεσυ στο μισο ντιρλας θα εισαι
τσιπουρα ιχθυοτροφείου;εγω ρε πουστη παιζει να ειμαι ποντιος εχω κανει μπυροκοιλι με τσιπουρα