Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.314
- Πόντοι
- 26.227
μονδελάκι ρούσικο
Mother Russia!
Τελευταία είμαι πρότυπο οικογενειάρχη, η Έρι θα πρέπει να είναι περήφανη για μένα. Κάτι όμως με "τσιγκλάει" ...
....γιατι οπως λεμε εμεις η πλεμπα...καθε μερα φασολια φασολια δε γινεται..Και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τον πειρασμό. Είναι απλά θέμα χρόνου. Και μόλις γίνει για πρώτη φορά μετά από καιρό, η δεύτερη φορά θα είναι πολύ κοντά. Γι΄ αυτό μην παιδεύεσθε και αφεθείτε. Να μην ξαναγράφω για τα εβραϊκής εμπνεύσεως ιδεολογικά σχήματα, που αποσκοπούν στην αναστολή των ορμών κλπ κλπ
Τα έγραψα χθες εκθέτοντας την απόψή μου για την ημέρα Δευτέρα.
Υ.Γ. Γι΄ αυτό η κα. Έριναλ δεν θα είναι περήφανη για εσάς ποτέ!
....γιατι οπως λεμε εμεις η πλεμπα...καθε μερα φασολια φασολια δε γινεται..
....γιατι οπως λεμε εμεις η πλεμπα...καθε μερα φασολια φασολια δε γινεται..
και το πουλί για να τραφεί
πρέπει ν’ αλλάζει τη τροφή
κι όχι σκέτο κανναβούρι κανναβούρι
Και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τον πειρασμό. Είναι απλά θέμα χρόνου. Και μόλις γίνει για πρώτη φορά μετά από καιρό, η δεύτερη φορά θα είναι πολύ κοντά. Γι΄ αυτό μην παιδεύεσθε και αφεθείτε. Να μην ξαναγράφω για τα εβραϊκής εμπνεύσεως ιδεολογικά σχήματα, που αποσκοπούν στην αναστολή των ορμών κλπ κλπ
Τα έγραψα χθες εκθέτοντας την απόψή μου για την ημέρα Δευτέρα.
Υ.Γ. Γι΄ αυτό η κα. Έριναλ δεν θα είναι περήφανη για εσάς ποτέ!
εεε λογικο δεν ειναι ...ο μονος φασιανος που εχουμε δει ειναι του famous grouse...κι αυτον στην ετικετα ...μεχρι να θαμπωσειΟρθώς ομιλείτε σεις της πλέμπας.
Πλην όμως το εκλέψατε από Εμάς [κάθε μέρα φασιανό φασιανό, δεν γίνεται] και το παραφράσατε ...
και το πουλί για να τραφεί
πρέπει ν’ αλλάζει τη τροφή
κι όχι σκέτο κανναβούρι κανναβούρι
Δεν συμφωνείτε ? Κάθε μέρα αστακό - αστακό , φέρε και καν'πιτόγυρο για αλλαγή ...
Αυτά να τα πείτε στη Νάταλι, που πάει μόνο με Αράπηδες ...
Αυτά να τα πείτε στη Νάταλι, που πάει μόνο με Αράπηδες ...
εεε λογικο δεν ειναι ...ο μονος φασιανος που εχουμε δει ειναι του famous grouse...κι αυτον στην ετικετα ...μεχρι να θαμπωσει
Το άσμα ομιλεί για καναβούρι, δεν αναφέρει πουθενά σούβλες ...
μαλακια εεε ;;Πέρδικα είναι εκεί στο μπουκάλι αλλά ας μην το κάνουμε θέμα τώρα ...
Από κανάρα σε κανάρα να πετάω ... [Από Αράπη σε Αράπη να πετάω ... ]...