borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 5.696
νέος τετρασφαιρος μας προέκυψε
νέος τετρασφαιρος μας προέκυψε
Προσπαθώ να δω τι γράφει το τατού.
Δεν υπάρχει Αγγλικού κύριε.Στα αγγλικά είναι.
Στείλτε την φωτο στην Αγγλικού για να σας το διαβάσει ...
Δεν υπάρχει ΑγγλικούΣτα αγγλικά είναι.
Στείλτε την φωτο στην Αγγλικού για να σας το διαβάσει ...
καλημέρα καπετάνιε!Καλημέρα σε φίλους και εχθρους
Μπράβο. Κάνατε την σωστή επιλογηψηφισα κι εγώ >
ψηφισα κι εγώ >
είχα αξιόλογη καθοδήγησηΜπράβο. Κάνατε την σωστή επιλογη
Γκρίνια .... >Και με την προβοκατόρικη ψήφο σας στην 3η επιλογή αποδείξατε ότι ανήκετε, ψυχή τε σώματι, στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) και Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ).
Πάντα έτοιμοι!Καταδώστε!
Τοσιαξα Καλλίτερα με τους κόμματους, παρά με τα κόμματα.Και με την προβοκατόρικη ψήφο σας στην 3η επιλογή αποδείξατε ότι ανήκετε, ψυχή τε σώματι, στο Ενα ΠΑνεμορφο Μουνακι (Ε.ΠΑ.Μ) και Αγαπαμε Καθε Κωλο ΕΛληνιδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ).
καλημέρα καπετάνιε!
μαύρα μάτια κάναμε
Και να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε γιατί μου λείπουν οι κουβέντες μαςΠαιδγιά ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας να είστε όλοι γεροί και ικανοί
Θέλω να μπαίνω ρε Λιάκο αλλά οι ώρες αιχμής εδώ στο νήμα είναι εκτός χρόνου μου συνήθως :-Και να μπαίνεις πιο συχνά να τα λέμε γιατί μου λείπουν οι κουβέντες μας
Πού θα πάει, θα συγχρονίσουμε again τα ρολόγια μας...Θέλω να μπαίνω ρε Λιάκο αλλά οι ώρες αιχμής εδώ στο νήμα είναι εκτός χρόνου μου συνήθως :-
Ευχήθηκα ήδη, αλλά πάρε και μια πιο special ευχήΘέλω να μπαίνω ρε Λιάκο αλλά οι ώρες αιχμής εδώ στο νήμα είναι εκτός χρόνου μου συνήθως :-