κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.581
- Πόντοι
- 19.795
Είστε κιναιδος. Ντικινταγκας. Ντιντης. Με την κακια έννοια.Ίδετε νέα ψηφοφορία!
Είστε κιναιδος. Ντικινταγκας. Ντιντης. Με την κακια έννοια.Ίδετε νέα ψηφοφορία!
Είστε κιναιδος. Ντικινταγκας. Ντιντης. Με την κακια έννοια.
να χαιρεστε τον ανακριτη σας, και το νημα σας,περαστικα σας!
Παίδες, αυτές οι πιτσιρίκες σίγουρα κάτι ορμονικό παθαίνουν με τις ζέστες και λυσσάνε, αλλιώς
δεν εξηγείται το γεγονός ότι τις προάλλες παραλίγο να ξεμείνετε από ανακριτή... :- :S
Αν τυχόν πάθω κάτι, παρακαλώ τον κ. Άλντερσον να αναλάβει καθήκοντα...
Ο κ. Άλντερσον μας επισκέπτεται με την συχνότητα που ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ασκήσει αρμοδίως τα ανακριτικά καθήκοντα ...
Δεν έχετε και άδικο. Θα πρότεινα τότε να περάσουν τα καθήκοντα στον επικεφαλής του νήματος, όπως ενίοτε και το Υπ. Εξωτερικών περνάει στα χέρια της εκάστοτε Πρωθυπουργάρας μας. Τι λέτε;
Αυτή ακριβώς η συμπλεγματική αντίδρασή σας, δικαιώνει μέρος των λόγων για τους οποίους δεν είστε
επιθυμητός και ευπρόσδεκτος εδώ πέρα. Καλή σας συνέχεια και θα παρακαλούσα να μην μας ενοχλείτε.
Σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε λέξεις που αρμόζουν στο πόπολο και την αστική δημοκρατία [Πρωθυπουργός κλπ].
Καλώς η άχρονη και άναρχη οντότητα του νηματοθέτη θα επωμισθεί και το καθήκον αυτό.
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!Δεν έχετε και άδικο. Θα πρότεινα τότε να περάσουν τα καθήκοντα στον επικεφαλής του νήματος, όπως ενίοτε και το Υπ. Εξωτερικών περνάει στα χέρια της εκάστοτε Πρωθυπουργάρας μας. Τι λέτε;
Ποιο; Η βίλλα στην Σαντορίνη;
ψήφισα! πότε είναι διαθέσιμη?
Σας παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε λέξεις που αρμόζουν στο πόπολο και την αστική δημοκρατία [Πρωθυπουργός κλπ].
Καλώς η άχρονη και άναρχη οντότητα του νηματοθέτη θα επωμισθεί και το καθήκον αυτό.
ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
δεν αργεί η ώρα της ελευθερίας, όπου τα μέλη του νήματος θα παίζουν χαρωπά ποδόσφαιρο με την αιμόφυρτη κεφαλή σας τυλιγμένη σε δέρμα πέους φάλαινας!Εκτός από μειράκιον είσθε και κομμουνιστοσυμμορίτης! >
ο νηματοθέτης μας κάθεται ΜΟΝΟΝ υπό της δεν υπάρχει ΜανάριΧρησιμοποίησα την λέξη, ως παράδειγμα μόνο, λόγω της ετυμολογίας που δυστυχώς όλοι οι πολιτικοί
ξεχνούν αμέσως μόλις καθήσουν στην καρέκλα: "Πρώτος υπό το έργον".
Εγώ φοβάμαι. Έχετε πολύ τρομακτικό άβαταρ.Ποιος θα μου δωσει το εξοχικο του για δευτερο δεκαπενθημερο Αυγουστου;
Ειμαι ψυχουλαΕγώ φοβάμαι. Έχετε πολύ τρομακτικό άβαταρ.
Ειμαι ψυχουλα