blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.404
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα στους αήττητους εραστές, που δεν τους ξεχνούν όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Δεν υπάρχουν αήττητοι εραστές, κύριε.
Μόνο ηττημένοι ...
Καλημέρα στους αήττητους εραστές, που δεν τους ξεχνούν όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Καλημέρα αγαπητέ. Ουδεμία σχέση με τον Θρύλο παρακαλώ!Καλημερα στον θρυλικο εραστη!
Επιδεικνύετε μετριοφροσύνη που σπανίζει ...Δεν υπάρχουν αήττητοι εραστές, κύριε.
Μόνο ηττημένοι ...
Εισαι θρυλος στον αγοραιο ερωτα εσυ.Καλημέρα αγαπητέ. Ουδεμία σχέση με τον Θρύλο παρακαλώ!
Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι θρυλικό επάνω μου ... Από την άλλη έχουμε τον Αρχινηματία, αυτόν τον εκλεπτυσμένο ηδονιστή, που δεν αφήνει περιθώρια όχι σύγκρισης, ούτε καν προσέγγισης! Τον ενθυμούνται και τον μνημονεύουν καθημερινά πλείστες ερωμένες!Εισαι θρυλος στον αγοραιο ερωτα εσυ.
Καλημερα κυρια 2Χ20.καλημερα στους αγαπημενους μου κυριους....μια ιδιαιτερη καλημερα στον κ.Βλαντη
Αγαπητή με τιμά η ιδιαίτερη καλημέρα σας!καλημερα στους αγαπημενους μου κυριους....μια ιδιαιτερη καλημερα στον κ.Βλαντη
Το εσιαξα!Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι θρυλικό επάνω μου ... Από την άλλη έχουμε τον Αρχι(μου)νιματία, αυτόν τον εκλεπτυσμένο ηδονιστή, που δεν αφήνει περιθώρια όχι σύγκρισης, ούτε καν προσέγγισης! Τον ενθυμούνται και τον μνημονεύουν καθημερινά πλείστες ερωμένες!
Και πάλι αυτός θα στραβώσει, ένεκα χαρακτήρα βλέπεις ...Το εσιαξα!
Δεν μπορώ να αναγνωρίσω κάτι θρυλικό επάνω μου ... Από την άλλη έχουμε τον Αρχινηματία, αυτόν τον εκλεπτυσμένο ηδονιστή, που δεν αφήνει περιθώρια όχι σύγκρισης, ούτε καν προσέγγισης! Τον ενθυμούνται και τον μνημονεύουν καθημερινά πλείστες ερωμένες!
Τι χαμπαρια λατινε;Καλή μέρα και καλή εβδομάδα
Αγαπητή με τιμά η ιδιαίτερη καλημέρα σας!
Τα γνωστά Από τη μέση και κάτω ησυχίαΤι χαμπαρια λατινε;
Verba volant, scripta manent ...
Δεν υπάρχουν αήττητοι εραστές, κύριε.
Μόνο ηττημένοι ...
Κυριοι και κυρια εγω θα υπαξω εσεις φαγωθητε μεταξυ σας.
χαιρε κεχαριτωμενε.... .....
απιστευτη η ψηφοφορια στα αραβικα.....πειτε μου σας παρακαλω την πηγη της εμπνευσεως σας