κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.338
- Πόντοι
- 19.795
Ξερετε, αυτος ο τελειωμενος ειναι που μεθαυριο θα ειναι ο αξιος αντικαταστατης σαςΈτσι ακφιβώς!
Είναι τελειωμένος.
Ξερετε, αυτος ο τελειωμενος ειναι που μεθαυριο θα ειναι ο αξιος αντικαταστατης σαςΈτσι ακφιβώς!
Είναι τελειωμένος.
Τον έχουνε βρει μικρό και τον πειράζουνΞερετε, αυτος ο τελειωμενος ειναι που μεθαυριο θα ειναι ο αξιος αντικαταστατης σας![]()
Μικρος, αλλα μερα παρα μερα εχουμε κριτικηΤον έχουνε βρει μικρό και τον πειράζουν![]()
Όταν τα κάναμε και εμείς προ αιώνων δεν υπήρχε ούτε σαιτ, ούτε ίντερνετΜικρος, αλλα μερα παρα μερα εχουμε κριτικη![]()
Σωστό!Όταν τα κάναμε και εμείς προ αιώνων δεν υπήρχε ούτε σαιτ, ούτε ίντερνετ
τώρα δυστυχώς άμα δε γράψεις κριτική είναι σαν να μη γάμησες :S
Τωρα οι περισσοτεροι πηδανε για να γραψουν κριτικηΌταν τα κάναμε και εμείς προ αιώνων δεν υπήρχε ούτε σαιτ, ούτε ίντερνετ
τώρα δυστυχώς άμα δε γράψεις κριτική είναι σαν να μη γάμησες :S
Σωστό!
Και τι νόημα θα είχε; Οι κριτικές είναι απλά ένα κομμάτι του σάιτ. Δεν είναι το παν, δεν είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ.
Μερικές φορές μου έρχονται αναμνήσεις να γράψω μια κριτική παρελθόντων δεκαετιών/αιώνων,
βέβαια οι εργαζόμενες δεν ξέρω αν ζουν
Αλλά για το γαμώτο
Σωστά δεν είναι το πάν, ο καθένας που γράφει έχει τους λόγους του.Και τι νόημα θα είχε; Οι κριτικές είναι απλά ένα κομμάτι του σάιτ. Δεν είναι το παν, δεν είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ.
Ειδικά σε εσάς εύχομαι γαλήνιες, ζεστές θάλασσες και καλές ψαριες....
... Καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..