IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Γιατί το λέτε αυτό; Εγώ έδωσα αγώνα για να γίνω αποδεκτός από τον γέροντα!πού να ήξερε ο κακομοίρης πού έμπλεξε![]()
Γιατί το λέτε αυτό; Εγώ έδωσα αγώνα για να γίνω αποδεκτός από τον γέροντα!πού να ήξερε ο κακομοίρης πού έμπλεξε![]()
Μην τον τρομάζειςπού να ήξερε ο κακομοίρης πού έμπλεξε![]()
Γιατί το λέτε αυτό; Εγώ έδωσα αγώνα για να γίνω αποδεκτός από τον γέροντα!
Ουδείς μόνιμος στοΓιατί το λέτε αυτό; Εγώ έδωσα αγώνα για να γίνω αποδεκτός από τον γέροντα!
Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί επί του θέματος... Οι πρωινές φωτογραφίες είναι της απολύτου αρεσκείας μου!και εγώ, αλλα μετα βάραγα το κεφάλι μου
ειδικά αυτή η παρέλασης ληγμένων κρεάτων κάθε πρωί από το νήμα δεν παλεύετε >![]()
Έχω επανειλημμένα τοποθετηθεί επί του θέματος... Οι πρωινές φωτογραφίες είναι της απόλυτου αρεσκείας μου!
Kανεις δεν ειναι τελειοςΈχω επανειλημμένα τοποθετηθεί επί του θέματος... Οι πρωινές φωτογραφίες είναι της απολύτου αρεσκείας μου!
Δεν αρκεί μόνο αυτό αγαπητέ, μπαίνουν και πρόχειρα διαγωνίσματα :SΈχω επανειλημμένα τοποθετηθεί επί του θέματος... Οι πρωινές φωτογραφίες είναι της απολύτου αρεσκείας μου!
Οι συγγενικές σχέσεις είναι αυτές που με μπερδεύουν.... Πολλά ανήψια, κάτι σαν τους κουμπάρους της Κύπρου ή τους συντεκνους της ΚρήτηςΔεν αρκεί μόνο αυτό αγαπητέ, μπαίνουν και πρόχειρα διαγωνίσματα :S
Πρέπει να ξέρετε σε τι μουσική αρέσκεται ομνηματοθέτης, τι τραγούδια έχει βάλει στις κριτικές, τους κωδικούς του νήματος, τις συγγενικές σχέσεις και πολλά άλλα.
Μελετάτε τας γραφάς ;)
Οι συγγενικές σχέσεις είναι αυτές που με μπερδεύουν.... Πολλά ανήψια, κάτι σαν τους κουμπάρους της Κύπρου ή τους συντεκνους της Κρήτης
Οι συγγενικές σχέσεις είναι αυτές που με μπερδεύουν.... Πολλά ανήψια, κάτι σαν τους κουμπάρους της Κύπρου ή τους συντεκνους της Κρήτης
Καλη νυχτα σας κυριε. Και καλο σας (μας) ξημερωμα. Εγω θα μεινω λιγο ακομα, παρακολουθω την διαμαχη Τρουμπακη-Λακη στο νημα του ΤσουκαλαΥπάγω για ανάπαυση
Καλό ξημέρωμα σε όσους κατορθώσουν να ξημερωθούν![]()
φευΚαλό ξημέρωμα σε όλους!
Τι εγινε Τρουμπη; Πηγαινε να πλυθεις γιατι λερωθηκες αρκετα στο νημα που ησουν προηγουμενως, και ελα να τα πουμε εδω.
σορυ θειε μου...δικιο εχεις παρασυρομαι.....Τι εγινε Τρουμπη; Πηγαινε να πλυθεις γιατι λερωθηκες αρκετα στο νημα που ησουν προηγουμενως, και ελα να τα πουμε εδω.![]()
Μα με το Λακη τωρα καθεσαι να κανεις συζητηση; Αδικαιολογητος.σορυ θειε μου...δικιο εχεις παρασυρομαι.....
μαλακια μου
εδω με τα καλα παππουδια μου![]()
![]()
![]()
![]()