erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καλή σας ημέρα τζιμΚαλη σας ημέρα
καλή σας ημέρα τζιμΚαλη σας ημέρα
μεσα...αλλα μην με βαλεις να κανω σιδερο, δεν το κατεχω....2 μακο 1 παντελονι και 1 πουκαμισο 1 ωρα το ρεκορ μου...αν τουρμπακι μου δεν έρχεσαι καλύτερα να με βοηθήσεις στις δουλειές του σπιτιού. Πνιγομαι...
τι είναι τούτο το αγλαισμα
αν τουρμπακι μου δεν έρχεσαι καλύτερα να με βοηθήσεις στις δουλειές του σπιτιού. Πνιγομαι...
Καλη σας ημέρα
ας μου κάνεις έστω παρέα ρε τουρμπακι μουυμεσα...αλλα μην με βαλεις να κανω σιδερο, δεν το κατεχω....2 μακο 1 παντελονι και 1 πουκαμισο 1 ωρα το ρεκορ μου...
Αγλαΐα λέγανε τη γυναίκα του Καραγκιόζη....
Μάλλον αφήνονται υπονοούμενα για εσένα και τον Βασιλό! Νού σου!
https://[URL unfurl="true"]www.archaiologia.gr/wp-content/uploads/2013/02/088_efi-663x1200.jpg[/img[/URL]]
[/quote]α ώστε με απαταει ? Καλά το είχα καταλάβει. Ευτυχώς που έχω και εσάς. Πως είστε ποποφ μου ?
εγώ δεν έχω μπατλερ έχω όμως πουλ μποι. Επίσης έχω εργάτες στα κτηματα. Τώρα έχω στείλει και το αφεντικό μαζί τον βασιλο να τους ελέγχει. Και βαριέμαι δουλειεεΑυτές οι δουλειές του σπιτιού
Δεν είμαστε όπως ο πορνοθετης με τροφούς και μπάτλερ
με απαξιωσες....κανω καλο σκουπισμα σφουγγαρισμα και καθαρισμα τζαμιων....απλωνω χαλια και πλενω μετρια τα ποτηρια....στα πιατα ειμαι κορυφη....ας μου κάνεις έστω παρέα ρε τουρμπακι μουυ
τέλεια τουρμπακιι μου θα περάσουμε θαύμα!με απαξιωσες....κανω καλο σκουπισμα σφουγγαρισμα και καθαρισμα τζαμιων....απλωνω χαλια και πλενω μετρια τα ποτηρια....στα πιατα ειμαι κορυφη....
ακουγόταν ότι ήτο μεγάλη παρτολα αχαχαχαχαη αγλαια ειναι μεγας μουνος
τωρα καταλαβα γιατι το λεει ο θειος
στηριζουμε παρτολες εξαπανεκαθεν....ακουγόταν ότι ήτο μεγάλη παρτολα αχαχαχαχα
αυτά τα ξέρει η ρετσινα ? Γιατί σε βλέπω εκτός μαγκαζινου.στηριζουμε παρτολες εξαπανεκαθεν....
Καλημερα φιλτατε μου κ.popov
Όσο ευχαριστηθηκατε εσείς το πόρισμα σας άλλο τόσο το ευχαριστήθηκα και εγώ :S
οχι ρε συ....εχουμε ειδικο μονοστηλοαυτά τα ξέρει η ρετσινα ? Γιατί σε βλέπω εκτός μαγκαζινου.
η αγλαια ειναι μεγας μουνος
τωρα καταλαβα γιατι το λεει ο θειος