Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Να προσέχει να τα αποφύγει ή να προσέχει μην του ξεφύγουν; ;)
Να αποφύγει τα μπάζα και να μουνταρει τις ομορφουλες
Να προσέχει να τα αποφύγει ή να προσέχει μην του ξεφύγουν; ;)
Ανησυχήσαμε κύριε μήπως είχατε τίποτα μπλεξίματαΗρθαααα και παλι ατιμο αεροδρομιο να με μπλεξεις ψαχνεις νυχτιατικα αχαχαχ
Παρολιγον να υπαρξει καραμπολα σαν αιλουρος ομως απεφυγα τις κακοτοπιες και ηρθα ξανα να τρυπωσω στο δωματιακι μουΑνησυχήσαμε κύριε μήπως είχατε τίποτα μπλεξίματα
Παρολιγον να υπαρξει καραμπολα σαν αιλουρος ομως απεφυγα τις κακοτοπιες και ηρθα ξανα να τρυπωσω στο δωματιακι μου
Ευκολάκι...θα σας ξεκάνει...πνευματικά...ψυχικά...σωματικά...και οικονομικά...αλλά θα σας αρέσει...
Ητα δυσκολη κατασταση κουτουλησα πρωην και δεν πρεπει να ξανακυλησω στον βουρκοΚακώς την αποφύγατε την καραμπόλα, ο εγγονός τα είπε όλα σε μια γραμμή ;)
Τώρα που λέτε για σουπίτσες μου ανοίξατε την όρεξη,
έχετε φάει ουκρανέζικη Borscht
και η κυρία πολύ καλή μαγείρισσα
Καλως τον κ.Popov
Πως εισαι φιλε μου?Καιρο εχω να σε πετυχωΓειά σου φίλε μου Καλοπερασάκη!
Πως εισαι φιλε μου?Καιρο εχω να σε πετυχω
Χαιρομαι φιλε μουΕδώ και αρκετό καιρό, σταθερά σε τέτοιο mood:
(δηλ. χωρίς κρέας, καθώς χρησιμοποιείται και μοσχαράκι αντίστοιχα)
Την τσακίζω αλλά ρίχνω και κάνα κομμάτι μοσχάρακι (ποντίκι για σούπα)
και πριν τη φάω την πλακώνω στο καυτερό μπούκοβο.
Κρέας, μπαίνει συνήθως πιο λιπαρό λ.χ. από στήθος.
Το μπούκοβο δεν προτιμάται, καθώς αλλοιώνει τη λιπαρότητα της κρέμας γάλακτος. Αλλά, βέβαια, περί ορέξεως κλπ....
Άλλη κλασική σούπα από εκείνα τα μέρη, είναι και η ρασόλνικ που είχα ανεβάσει. Αξίζει να τη δοκιμάσεις, αν ασχολείσαι.
Κρέας, μπαίνει συνήθως πιο λιπαρό λ.χ. από στήθος.
Το μπούκοβο δεν προτιμάται, καθώς αλλοιώνει τη λιπαρότητα της κρέμας γάλακτος. Αλλά, βέβαια, περί ορέξεως κλπ....
Άλλη κλασική σούπα από εκείνα τα μέρη, είναι και η ρασόλνικ που είχα ανεβάσει. Αξίζει να τη δοκιμάσεις, αν ασχολείσαι.